Dodaj do ulubionych

Do Radosta

IP: *.ri.br.prserv.net 15.05.01, 20:55
hej Radost synu . Co jest ?

Lece do Polski na kilka tygodni i bede w Poznaniu ale najpierw w Wawie

Cieszysz sie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: Do Jah IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 22:26
      Ogolnie mozesz mi skoczyc:) ale fajnie ze o mnie pamietasz..lza sie w oku
      kreci:) ile to juz forum poswieconych mojej osobie.....
      P.S A co chcesz sie spotkac????? hahahahahahah
      • Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.05.01, 18:07
        Radost, jak już powiadomiłem (chyba) wszystkie posty, to jesteś asymilowanym
        Rumunem. Podobno w Poznaniu mieszkasz dopiero trzy lata, a jako neofita
        podszywasz się pod poznaniaka. Dupek z Ciebie!
        • Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 21:52
          W Poznaniu mieszkam od urodzenia szanowny mw!!!!!! a Ty ja sam piszesz od 10
          lat wiec..ach poza tym nie podoba Tobie sie miasto ok! wiec wyprowadz sie z
          tego "obszczeanego niechlujnego miast- Twoje slowa) po co tu siedzisz?????
          • Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 22:13
            Mw ? kim Ty jestes? kolega grega z Wildy?? o co Tobie chodzi? czym Twoja osobe
            dotknalem? odbilem Tobie dziewczyne , wylali Cie z pracy...masz kompleks mojej
            osoby???? moze to przez to ze korzystasz z netii??? Twoje zarzuty sa tak
            smieszne...a moze zamiast pouczac innych jaka jest pisownia wyrazow pisz
            prawde....bo kto wierzy w Twoje posty ze ja tu mieszakm 3 lata skoro Ty sam
            piszesz ze dopiero 10.....
            P.S Smieszny z Ciebie gosciu:)
            • Gość: Warschau Re: Do Radosta IP: *.matrix.pl 17.05.01, 09:57
              Radost, nie denerwuj się, bo dostaniesz żylaków za uszami!
              • Gość: Jah Re: Do Radosta IP: *.ri.br.prserv.net 17.05.01, 13:40
                hmm... chcialem zaznaczyc ze chodzilo mi o radosta a nie to czy mw czy kto inny
                mieszka w poznaniu 10000 czy 3 lata, bo szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi
                ile kto gdzie mieszka ( jestem wielki guru tego posta wiec mam prawo sie
                wtracac co nie ? )

Radost - masz mi tam zrobic komitet powitalny, zalatwisz mi dobry hotel, fajny
                samochod jakis. Mozesz za wszystko zaplacic

papa
                • Gość: Warschau Re: Do Radosta IP: *.matrix.pl 17.05.01, 13:52
                  Eeeee radosta stać będzie co najwyżej na bilet autobusowy dla Ciebie....
                • Gość: Radost Re: Do Jah IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:32
                  Przyjezdzaj:))))))))))))) JAh bedzie wszystko!!!!!!
                  Takich atrakcje Cie tu czekaja!!!!Zostaniesz tu na
                  zawsze...
                  Podaj date i godzine guru!!!
                  • Gość: Jah Do Radosta IP: *.ri.br.prserv.net 18.05.01, 12:20
                    heheheeh mam swojego czarnucha w Poznaniu :))))
                    • Gość: Radost Re: Do Jah IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:17
                      Masz ????? czyli jednak to prawda!!!! ihihihihihih pare razy w roznych watkach
                      sie pojawiles jako lubujacy w chlopcach teraz mozna poznac ze gustujesz w
                      roznych rasach....Jestes jakis taki seksista rasista (bo niby Twoj chlopak i go
                      kochasz ale wyzywasz od czarnucha:)

• Gość: bob Re: Do Radosta IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 17.05.01, 15:44
            Radost - daj spokoj........szkoda czasu , klawiatury dla krawaciarzy
          • Gość: bob Re: Do Radosta IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 17.05.01, 15:50
            Radost - daj spokoj........szkoda czasu , klawiatury dla krawaciarzy
            • Gość: Warschau Re: Do Radosta IP: 195.116.201.* 17.05.01, 16:06
              ...powiedział burak z Pyrlandii (przepraszam zwykłych, normalnych Poznaniaków)
              • Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 21:37
                Radost!!! Ty już naprawdę w piętkę gonisz! Ale można jeszcze Ciebie uratować ,
                tylko musisz poddać się leczeniu! Przypadek Lechity jest już w zbyt
                zaawansowanym stadium i to dzięki niemu głosowałbym za eutanazją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka