Gość: Jah IP: *.ri.br.prserv.net 15.05.01, 20:55 hej Radost synu . Co jest ? Lece do Polski na kilka tygodni i bede w Poznaniu ale najpierw w Wawie Cieszysz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: Do Jah IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 22:26 Ogolnie mozesz mi skoczyc:) ale fajnie ze o mnie pamietasz..lza sie w oku kreci:) ile to juz forum poswieconych mojej osobie..... P.S A co chcesz sie spotkac????? hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.05.01, 18:07 Radost, jak już powiadomiłem (chyba) wszystkie posty, to jesteś asymilowanym Rumunem. Podobno w Poznaniu mieszkasz dopiero trzy lata, a jako neofita podszywasz się pod poznaniaka. Dupek z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 21:52 W Poznaniu mieszkam od urodzenia szanowny mw!!!!!! a Ty ja sam piszesz od 10 lat wiec..ach poza tym nie podoba Tobie sie miasto ok! wiec wyprowadz sie z tego "obszczeanego niechlujnego miast- Twoje slowa) po co tu siedzisz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 22:13 Mw ? kim Ty jestes? kolega grega z Wildy?? o co Tobie chodzi? czym Twoja osobe dotknalem? odbilem Tobie dziewczyne , wylali Cie z pracy...masz kompleks mojej osoby???? moze to przez to ze korzystasz z netii??? Twoje zarzuty sa tak smieszne...a moze zamiast pouczac innych jaka jest pisownia wyrazow pisz prawde....bo kto wierzy w Twoje posty ze ja tu mieszakm 3 lata skoro Ty sam piszesz ze dopiero 10..... P.S Smieszny z Ciebie gosciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do Radosta IP: *.matrix.pl 17.05.01, 09:57 Radost, nie denerwuj się, bo dostaniesz żylaków za uszami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jah Re: Do Radosta IP: *.ri.br.prserv.net 17.05.01, 13:40 hmm... chcialem zaznaczyc ze chodzilo mi o radosta a nie to czy mw czy kto inny mieszka w poznaniu 10000 czy 3 lata, bo szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi ile kto gdzie mieszka ( jestem wielki guru tego posta wiec mam prawo sie wtracac co nie ? ) Radost - masz mi tam zrobic komitet powitalny, zalatwisz mi dobry hotel, fajny samochod jakis. Mozesz za wszystko zaplacic papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do Radosta IP: *.matrix.pl 17.05.01, 13:52 Eeeee radosta stać będzie co najwyżej na bilet autobusowy dla Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do Jah IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:32 Przyjezdzaj:))))))))))))) JAh bedzie wszystko!!!!!! Takich atrakcje Cie tu czekaja!!!!Zostaniesz tu na zawsze... Podaj date i godzine guru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jah Do Radosta IP: *.ri.br.prserv.net 18.05.01, 12:20 heheheeh mam swojego czarnucha w Poznaniu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do Jah IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:17 Masz ????? czyli jednak to prawda!!!! ihihihihihih pare razy w roznych watkach sie pojawiles jako lubujacy w chlopcach teraz mozna poznac ze gustujesz w roznych rasach....Jestes jakis taki seksista rasista (bo niby Twoj chlopak i go kochasz ale wyzywasz od czarnucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Do Radosta IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 17.05.01, 15:44 Radost - daj spokoj........szkoda czasu , klawiatury dla krawaciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Do Radosta IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 17.05.01, 15:50 Radost - daj spokoj........szkoda czasu , klawiatury dla krawaciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do Radosta IP: 195.116.201.* 17.05.01, 16:06 ...powiedział burak z Pyrlandii (przepraszam zwykłych, normalnych Poznaniaków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.01, 21:37 Radost!!! Ty już naprawdę w piętkę gonisz! Ale można jeszcze Ciebie uratować , tylko musisz poddać się leczeniu! Przypadek Lechity jest już w zbyt zaawansowanym stadium i to dzięki niemu głosowałbym za eutanazją. Odpowiedz Link Zgłoś