Dodaj do ulubionych

Kto na zdjęciu?

15.10.05, 21:59
Widzieliście na dzisiejszej "Ostatniej stronie" zdjęcie 'Kto na zdjęciu?'. Dla mnie może nie wazne kto, ale raczek - co? Bo zdaje się, że jeden z radnych nieźle się na sesjach Rady Miasta zabawia. I tylko nie wiem jednego: czy próbuje pasjansa ułozyć również w komórce, czy bierze udział w SMS'owym kursie układania tegoż?

Czy my musimy płacić na takich 'wzorowych uczniów'? - wstyd Panie Radny; dla mnie może Pan pozostać anonimowy, ale ci, którzy Pana znają i Pana wybierali może teraz zastanawiają się, czy było warto. I teraz nie dziwię się, że radni co zatwierdzą, to knot!

Obserwuj wątek
    • kiks4 Re: Kto na zdjęciu? 15.10.05, 22:08
      Co tak ostro?
      Po pierwsze facet ma laptopa i potrafi go uruchomić- a to juz dobrze śwaidzcy i
      jegi umiejętnościach technicznych.
      Po drugie: układając pasjansa ćwiczy swój mózg- to tez może być korzystne dla
      nas, gdy przyjdzie do głosowania. Przecież mógłby zamiast układać pasjansa np.
      sie zdrzemnąć i nagle obudzony, z jeszcze zaczadziałym móżgiem- zagłosowałby
      niekorzystnie dla miasta i jego mieszkańców.
      Więc schylmy czoła nad talentami naszego radnego.
      • hippeastrum Re: Kto na zdjęciu? 15.10.05, 22:17
        A wiesz, że może masz rację! Taki intelektualny trening na pewno zaowocuje jakimś nowym projektem, np. 50. ramą na wysokosci Obornik, albo tunelem wzdłuż Warty - a co, Warszawa ma być lepsza? Nie wyszło z Uniwersjadą, to przynajmniej cyrk nasz będzie wielki, z areną o promieniu 30 km.

Niech żyje Poznań w wielkich Ramach!!!

A na poważnie - czy Jaśnie Pan Radny wogóle wiedział, o czym była mowa na sesji? Chyba rację ma Korwin - świń przy korycie nie należy zmieniać, po prostu trzeba im zabrać koryto (czytaj: nowoczesną salę sesyjną, bo pożytku z niej miasto i jego mieszkańcy nie mają żadnego).
    • l.george.l Kto na zdjęciu? 15.10.05, 23:15
      Miejmy nadzieję, że kolejnej kadencji sobie nie wywróży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka