Gość: jerek w. IP: *.eranet.pl 17.10.05, 20:59 co o tym sądzicie? www.wtk.pl/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=166 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Prezesi spółdzielni Winogrady odcinają WTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:34 dobrze robią bo WTK to bezwartościowa stacja, chętnie sam bym się jej pozbył w zamian na np. Eurosport 2 Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: Prezesi spółdzielni Winogrady odcinają WTK 18.10.05, 17:46 Gość portalu: kuba napisał(a): > chętnie sam bym się jej pozbył w zamian na np. Eurosport 2 Człowieku! Przecież wycięcie WTK nie spowoduje polepszenia oferty programowej w winogradzkiej kablówce! Jest to zapewne jakaś "demontracja siły" ze strony Spółdzielni, ale w jakim celu? Czy WTK naraziła się Prezesom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Prezesi spółdzielni Winogrady odcinają WTK IP: *.eranet.pl 18.10.05, 21:35 pewnie dostaniesz w zamian żenujący program lokalny produkowany przez spółdzielnię Winogrady i zapłacisz za to kilka razy więcej taki będzie efekt tej zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Prezesi spółdzielni Winogrady odcinają WTK 17.10.05, 22:47 Zależy co chcą puścić w zamian. Może nie ma co rozpaczać? Właśnie oglądałem monolog Lisiewicza. O ile byłem pełen uznania dla pomysłu z jeleniami, to usadzenie tego fajansa przed kamerą jest totalną porażką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Prezesi spółdzielni Winogrady odcinają WTK IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 11:27 zanim beton spółdzieczy (zarząd) podejmie taką decyzję powienien poznać zdanie spółdzielców Spółdzienia to nie są ich prywatne latyfundia tylko współwłasność spółdzielców. Nie prezesi powinni decydować co mogę oglądać, a czego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzuwig PIKIETA !!! 19.10.05, 20:03 Ludziska z Winograd i nie tylko !!! Wysyłajcie maile do PSM Winogrady!!! Zapchajcie im skrzynkę: office@psmwinogrady.pl Pokażcie na co nas stać!!! Może jest jeszcze dla nas ratunek :-) Odpowiedz Link Zgłoś