IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:03
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: ZA KOMUNY BYŁO LEPIEJ!!!! takim jak Ty IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 20:58
      bylo lepiej to fakt i dlatego teraz bedziemy was rozliczac. Ja sam goscia o
      takich pogladach wywalilem z pracy - bez skrupolow. I bede tak robil. Odplacal
      sie wszelkiej mascy takim stworom jak Ty.
      • Gość: BANDERAS Re: ZA KOMUNY BYŁO LEPIEJ!!!! WSZYTKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:46
        PRL OCH!!!TO BYŁY WSPANIAŁE CZASY KAREL GOTT,VONDRACKOVA,"KOBIETA ZA LADA" W
        TELEWIZJI ORAZ ALTERNATYWY4...JEZDZILO SIE DO DDROWA DO BERLINA NA SWIATECZNE
        ZAKUPY...
        • Gość: Jan Vayne Re: ZA KOMUNY BYŁO LEPIEJ!!!! WSZYTKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:06
          OCh PRL moja luba.Tesknie za tamtymi czasami.
      • Gość: krysia Re: ZA KOMUNY BYŁO LEPIEJ!!!! takim jak Ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:01
        To byly wspaniałe czasy.Latało sie bezustannie do Sewastopola po kawior i futra
        z szynszyli.OchAch Ech!!!
        • Gość: zet Re: ZA KOMUNY BYŁO LEPIEJ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:20
          Była praca, kasa, kolonie,wycieczki zakładowe, leki za darmo i młodość...
          Nie było towaru w sklepach, AIDS, ptasiej grypy,konkurencji na śmietnikach,
          przeliczania chorych na lata i powierzchnię ciała...
    • Gość: maniek.siekiera i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dworcach IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 20.10.05, 09:20
      • Gość: jowita lesbijka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kazmira Re: i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:04
          tej lesbijka jestes chora psychicznie, zaczynam sie zastanawiac nad toba...co
          za nick!!jak lesba jestes poszukaj sobie forum o lesbach...i niezawracaj dupy
          normalnym
          • Gość: Jowita lesbijka Re: i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:37
            dupe mam od tego by uzyczac ja innym kobietom ktore nie uznaja katolicyzmu.
            • s.t.m Re: i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dwo 20.10.05, 16:50
              mmm bardzo interesujace..wkońcu Twoja sprawa i Twoje życie...powodzenia
              • Gość: JOLa Re: i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:28
                Za komuny było lepeiej.
              • Gość: Maja Re: i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 00:41
                Załosne.
            • Gość: SZySzka Re: i nie ma juz tych wspanialych szaletow na dwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:43
              Dobre sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka