Dodaj do ulubionych

STWORZMY WLASNA PARTIE!

19.10.05, 13:37
mam pomysl. Moze stworzymy wlasna partie? Pan.nikt bylby szeryfem, Dobrusia zajelaby saie
edukacja, raf budownictwem, Rene - kultura, ja zdrowiem. Juz widze oczyma wyobrazni jak nasza
partia wygrywa nastepne wybory! Pytanioe kogo damy na premiera a kogo na prezydenta. Jak
myslicie? :-)
Obserwuj wątek
    • dobrusia_to_ja Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 19.10.05, 13:40
      Jestem za, a nawet przeciw;)
    • pan.nikt Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 19.10.05, 13:43
      Bóg Zapłać za propozycję, ale ja z założenia jestem od zawsze bezpartyjny.
      Choć może to bład?
      Pamietam, jak zapisywali mnie do PZPR.
      Nie chciałem. Bo to świństwo, bo nizgodne z moimi przekonaniami.

I co?
      Pzpr0owcy zmienili przekonania i jak pływali za komuny, tak pływają i teraz.

EEEEEee, jednak zostanę bezpartyny
      • Gość: Rene Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 14:22
        pan.nikt napisał:

> > Pamietam, jak zapisywali mnie do PZPR.
        > Nie chciałem.
        > EEEEEee, jednak zostanę bezpartyny

Jeżeli po doświadczeniach w PZPR Panie. Nikt masz awersję do Partii to możesz
        stworzyć Jednoosobowy Samorządny Niezależny Bezpartyjny Blok Współpracy z
        Rządem. Tylko co zrobisz z PISem? Jednak nadal nie ma premiera. Z prezydentem
        nie ma problemu. Zawsze możemy wytypować P. Błażeja. No ale premier - to
        problem. Hmmmmmmmm ......... Jeżeli nie znajdziemy, to chyba trzeba z tych
        szczytnych zamiarów zrezygnować. A szkoda. Sądząc po dyskusjach rząd mógłby być
        ciekawy. Każdy członek miałby swoje zdanie - oczywiscie skrajnie odmienne od
        kolegi. Jedynie Dobrusia łagodziłaby obyczaje.
        Może spróbujemy????? ;)
        • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 19.10.05, 14:26
          W zyciu zaluje sie przewaznie tego czego sie nie zrobilo a nie tego co zrobilo. Propozycja zatem
          powazna :-)
          • Gość: Rene SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 14:33
            TO KTO JEST CHĘTNY NA PREMIERA. TYLKO SZYBKO BO ZROBIMY PRZYMUSOWE LOSOWANIE.
            • dobrusia_to_ja Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 14:37
              hahahahahaha.......
            • chejron74 Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 15:23
              MAM POMYSL! premierem bedzie pan.nikt a ja nim bede sterowal zdlanie tak jak w mjego ukochanym
              PIS! Co wy na to?
              • czybryk Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 15:32
                a ja protestuję, aby Pan.nikt był premierem. Premierem powinienem być ja!
                Nie wiemy jak pan.nikt się prezentuje, natomiast ja prezentuję się odpowiednio

- jestem przystojny jak Marcinkieicz
                - postawny jak Kaczyński
                - wymowny jak Tusk
                - opalony jak Lepper
                - intelektualnie - prawie taki, jak Wałęsa

to nie oferta, to poważna propozycja.
                • Gość: Rene Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 16:00
                  czybryk napisał:

> - jestem przystojny jak Marcinkieicz
                  > - postawny jak Kaczyński
                  > - wymowny jak Tusk
                  > - opalony jak Lepper
                  > - intelektualnie - prawie taki, jak Wałęsa

No widzisz kolego. Nie nadajesz się. Za dużo zalet. :):(
                  • chejron74 Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 16:03
                    Dlatego pan.nikt bedzie pasowal jak ulal. Prawie same wady :-) Tak jak Marcinkiewicz
                    • pan.nikt Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 17:59
                      Coś Ty
                      Mam jedną zaletę.
                      Jestem stały.
                      I wcale nie jak u Stautingera

"On był stały,
                      Tylko one się zmieniały"
                      • Gość: Rene Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 21:24
                        Mam satysfakcję. Pan.Nikt w jakimś innym wątku obraził się, jak nazwałem Go
                        niereformowalnym. Teraz sam przyznaje, że sie nie zmienia a zatem przyznał mi
                        rację hihihihi :)
                        • dobrusia_to_ja Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 21:31
                          Masz poczucie humoru, muszę to przyznać :))))))
                          • Gość: Rene Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 21:40
                            Pardon. Jestem po długim waleniu w klawiaturę dla chleba (długi i nudny tekst)
                            i w ramach relaksu zaglądam na forum. Zawsze mnie poniesie. Ale chyba nie
                            jestem wyjątkiem.
                            Pozdrowienia dla przyszłych potencjalnych władców Polski.
                            Ale jak nazwiemy naszą partię?
                            • l.george.l Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 22:03
                              Ja poproszę o stanowisko szefa Instytutu Pamięci Forumowej. Będę z całą stanowczością ścigać i ujawniać listy gnojków i gnojownic klikających w forumowe kosze.
                              • l.george.l Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 22:05
                                Aha, jeszcze jedno, doprowadzę do skazania wszystkich forumowych ormowców na internetową banicję.
                                • kiks4 Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 19.10.05, 22:15
                                  .george.l napisał:

> Aha, jeszcze jedno, doprowadzę do skazania wszystkich forumowych ormowców na
                                  in
                                  > ternetową banicję
                                  ----
                                  OK George- starasz się, nawet dwa posty napisałeś- mianujemy Cię szefem
                                  Instytutu Pamięci Forumowej z uprawnieniami do przeglądania zawartości Kosza.
                                  Nadal nie ma jasności w temacie Premiera???
                                  Czyli normalka- gdy mowa o ideałach, to wszyscy są zgodni, gdy przychodzi do
                                  nazwisk- partia się rozlatuje.
                                  PS
                                  dowiedziałem się, że Wrzodaka ten paskudny Roman wyrzucił na zbity, krzywy ryj.
                                  Tak nie można, panie Romciu postepować z sierotkami....
                              • Gość: Rene Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 22:45
                                Zarezerwowane
                                • chejron74 Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 20.10.05, 11:12
                                  Gość portalu: Rene napisał(a):

> Zarezerwowane
                                  To ja sobie rezerwuje stanowisko pilota do zdlanego kierowania Marcinkiewiczem o, pardon
                                  premierem :-0
                                  • Gość: raaaf4 Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA IP: 194.204.142.* 20.10.05, 16:57
                                    Moze Partie nazwac PP?

Polskie Piekiełko?

:))))
                                    • pan.nikt Re: SZUKAMY CHETNEGO NA STANOWISKI PREMIERA 20.10.05, 16:58
                                      Piekna nazwa
    • dj_re Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 19.10.05, 23:57
      No dobra, to jak już będziecie grupą trzymającą władze i wpadniecie na pomysł
      aby odbyć misje z propozycją korupcyjną to ja zgłaszam się na ochotnika!

Aha, idę tylko do Agory bo tam są pionowe korytarze!

-----
      without you
      • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 11:10
        hahhaha chetnych do tego aby dac sie skorumpowac jest pelno. A my wyslemy Pana.nikt. On jako
        idealista podejmie sie tej trudnej misji za free. I nie straszne mu beda pionowe korytarze ani kobiety z
        ku..kami w oczach bo pan.nikt zna sie na wszystkim. Jak juz zostalo to udowodnione gdzie indziej :-)
    • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 11:11
      Mam pomysl na nazwe: Polska Partia Przyjaciol Samych Siebie. Powinnismy byc szczerzy a nie nazywac
      sie jakos tak eufemistycznie np. PIS :-)
      CETERUM CENSEO PIS DELENDAM ESSE
      • Gość: P Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 14:18
        chejron74 napisał:

> Mam pomysl na nazwę: Polska Partia Przyjacioł Samych Siebie.

Nie zgadzam się. Skrót brzmi PPPSS. Za bardzo przypomina PPS Ikonowicza.
        Jeszcze ktoś pomyśli, że nas reklamuje A. Michnik. Wolę uniknąć tych dwu
        skojarzeń. Nie mam zamiaru obrażać PPS sprzed 1918r.

W związku z tym, że poważnym kandydatem na premiera jest zagorzały zwolennik
        PIS proponuję nazwać naszą partię bardzo szczerze: T.K.M. Chyba nie muszę
        rozszyfrowywać?
        • Gość: Rene Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 14:45
          Gość portalu: P napisał(a):

> chejron74 napisał:
          >
          > > Mam pomysl na nazwę: Polska Partia Przyjacioł Samych Siebie.
          >
          > Nie zgadzam się. Skrót brzmi PPPSS. Za bardzo przypomina PPS Ikonowicza.
          > Jeszcze ktoś pomyśli, że nas reklamuje A. Michnik. Wolę uniknąć tych dwu
          > skojarzeń. Nie mam zamiaru obrażać PPS sprzed 1918r.
          >
          > W związku z tym, że poważnym kandydatem na premiera jest zagorzały zwolennik
          > PIS proponuję nazwać naszą partię bardzo szczerze: T.K.M. Chyba nie muszę
          > rozszyfrowywać?

Przyznaje się - to mój post. Dlaczego wyszedł mi P to nie wiem.
          • dobrusia_to_ja Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 14:49
            No, no!! Żółwik Ci przeszkodził;)
            • renepoznan Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:01
              Żółw w porządku. Nie przeszkadza. Ale przez to zalegalizowałem sie - czy jak to
              sie tam nazywa.
              • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:32
                Nareszcie. Bo juz mialem oglosic aby wszyscy potencjalni czlonkowie partii sie zalegalizowali :-)
          • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:31
            PPPSS - czyli w skrocie pepesza :-)
    • s.t.m Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:17
      chejron74 napisał:

> mam pomysl. Moze stworzymy wlasna partie? Pan.nikt bylby szeryfem, Dobrusia
      zaj
      > elaby saie
      > edukacja, raf budownictwem, Rene - kultura, ja zdrowiem. Juz widze oczyma
      wyobr
      > azni jak nasza
      > partia wygrywa nastepne wybory! Pytanioe kogo damy na premiera a kogo na
      prezyd
      > enta. Jak
      > myslicie? :-)
      najpierw sobie mózg poskładaj a póżniej orgaznizuj pratie polityczne
      • renepoznan Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:21
        hihihihihi. Sztywniak sie znalazł.
      • dobrusia_to_ja Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:34
        Przecież to był żart:))
        • renepoznan Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:38
          Pewno s.t.m. jest zwolennikiem PIS-u. Wszystko robi poważnie i ku czci ... .
          Ale jestem złośliwy.
          • dobrusia_to_ja Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:42
            W skrzynce masz pocztę na powitanie:)
            • s.t.m Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 15:59
              eee tez zartuje...No a PIS...kocham wrecz jak mozna bez pissu zyc a tak do
              kibelka i odrazu kamien z serca spada
              • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:35
                O Boze! Olsnienie! Juz wiem dlaczego tacy dziwni ludzie sa z tego PIS.
                Panie.nikt przyznaj sie prosze czy uprawiacei praktyki ktore zarzuca wam s.t.m.?
                • pan.nikt Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:40
                  Przed chwilą stm był z PiS, teraz coś PiS-owi zarzuca.
                  Oj, oj.
                  widzę, że wyznajesz zasadę "tak, czy owak, winny nowak"
                  • s.t.m Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:44
                    nic nikomu nie zarzucam...przeciez napisalem wczesniej ze kocham PIS wiec o co
                    Wam chodzi ludzie nauczcie sie "piss...ac" eee czytac! a panie nikt nie wnikaj
                    kim jestem bo to nie twoje zmartwienie i najpierw zrob u siebie porzadek a
                    pozniej wpierniczaj sie buciorami w cudze sprawy...No tak PiS taki jest to i Ty
                    musisz...!
                    • pan.nikt Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:54
                      nie wnka kim jesteś. I moja odpowiedź nie byla na Twój post
                • kiks4 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 21.10.05, 22:24
                  chejron74 napisał:

> O Boze! Olsnienie! Juz wiem dlaczego tacy dziwni ludzie sa z tego PIS.
                  -------------------
                  było w necie takie hasło:
                  Make piss not war- więc tereaz już wiesz
          • Gość: edyta Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:04
            Tee rene czy jak ci tam?!lepszy k.rydz niz nic...RADIO MARYJA CIE
            WZYWA...hehehe!
            • renepoznan Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 22:18
              Gość portalu: edyta napisał(a):

> Tee rene czy jak ci tam?!lepszy k.rydz niz nic...RADIO MARYJA CIE
              > WZYWA.

Lepiej uważaj = Radio Maryja popiera PIS. Jak bedziesz tak dalej kpić to z
              jednej strony dostaniesz zdrowaską a z drugiej sprawiedliwoscią.
          • pan.nikt Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 20.10.05, 16:25
            TE, nie obrażaj zwolenników PiS.
            A może on był z PO??
    • Gość: DANILO Re: DANILO NA DYKTATORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:48
      JA ZOSTANE DYKTATOREM KAZE REAKTYWOWAC KOMORY GAZOWE I KAZDEGO KTO MA POGLADY
      ODMIENNE OD MOICH KAZE SPALIC.
      • chejron74 Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 16:49
        Gość portalu: DANILO napisał(a):

> JA ZOSTANE DYKTATOREM KAZE REAKTYWOWAC KOMORY GAZOWE I KAZDEGO KTO MA POGLADY
        > ODMIENNE OD MOICH KAZE SPALIC.
        Nie podszywaj sie prosze pod pana.nikt.
      • chejron74 Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 16:49
        Gość portalu: DANILO napisał(a):

> JA ZOSTANE DYKTATOREM KAZE REAKTYWOWAC KOMORY GAZOWE I KAZDEGO KTO MA POGLADY
        > ODMIENNE OD MOICH KAZE SPALIC.
        Nie podszywaj sie prosze pod pana.nikt.
        • pan.nikt Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 16:54
          Te, te. Ja nikogo nie każę palić.
          • chejron74 Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 17:04
            Faktycznie. Twoj stosunek do tych ktorzy sie z toba nie zgadzaja trudno nazwac cieplym :-)
            No moze z wyjatkiem Dobrusi.
            Ale ja akurat wszyscy kochaja :-)
            • pan.nikt Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 17:07
              Lubię Nawet Ciebie i Rene. A ze nie zgadzam się z Waszymi poglądami?
              Mam nadzieję, że kiedyś dojrzejecie.
              A Dobrusia, rzeczywiście jest jak muzyka i łagodzi obyczaje.
              • s.t.m Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 17:19
                pan.nikt napisał:

> Lubię Nawet Ciebie i Rene. A ze nie zgadzam się z Waszymi poglądami?
                > Mam nadzieję, że kiedyś dojrzejecie.
                > A Dobrusia, rzeczywiście jest jak muzyka i łagodzi obyczaje.

to bardzo intersujace co piszecie...jednym slowem Dobrusia jak wino im starsze
                tym lepsze...chciaz to opinia o facetach ale Dobrusia w kwiecie wieku rozwija
                swoje zmysly intelektualne i ma nawet wielbicieli..hehe, a tak przy okazji
                poglady sa po to by wyrazac opinie i nie zawsze musza byc zgodne, a rownowaga w
                przyrodzie wskazana...
                • chejron74 Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 17:45
                  Rece precz od Dobrusi :-)
                  • dobrusia_to_ja Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 18:19
                    Ale fajnie. To mi się podoba!!:)))))
      • renepoznan Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 17:46
        Nie bedziesz Dyktatorem, bo jednogłosnie przyznano Tobie funkcję dyżurnego
        więźnia V (lub innej)Rzeczypospolitej. Skazany na dozywocie za głupie posty na
        tematy zwiazane z dewiacjami seksualnymi. Także na role Fuhrera nie możesz
        liczyć.
        • Gość: Danilo Re: DANILO NA DYKTATORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:35
          Bede dyktatorem a wy bedziecie przypalani rozzarzonymi weglami.stworze swoje
          centrum orgii a wszyscy jej uczestnicy bawic sie bedą w 120 dni sodomy oddajac
          w ten sposob czesc najwiekszemu z najwiekszych czyli Erazmowi z Rotterdamu.
          • renepoznan Re: DANILO NA DYKTATORA 20.10.05, 23:44
            Wszystko rozumiem poza tym co ma do tego Erazm z Rotterdamu?
    • Gość: Danilo Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 00:09
      Erazm z Rotterdamu,Marqiz de Sade,Stasiu rzybyszewski i Wolter to moje
      autorytety a nie tam zaden jp2,ktorego nie uznaje jako czlowieka i wogole nie
      nawidze.Gdybym mogl to plul by do zdjec z jego podobizna codziennie na kazdym
      kroku.
      • renepoznan Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 21.10.05, 00:45
        Gość portalu: Danilo napisał(a):

> Erazm z Rotterdamu,Marqiz de Sade,Stasiu rzybyszewski i Wolter to moje
        > autorytety

Rozumiem dlaczego Twoim autorytetem jest Markiz de Sade, Stasiu Przybyszewski i
        Wolter. Ale do tej trójki Erazm z Rotterdamu nijak mi nie pasuje. Więc dlaczego?

Co do plucia. Możesz to robić. Zawsze trafisz w siebie.
        • Gość: Danilo Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:26
          Na zdjecie jp2 pluje kazdego dnia. mam w domu specjalny oltarzyk i do zdjec z
          jp2 pluje,strzelam w te zdjecia lotkami ije podpalam.oraz mam kukielke jp2
          ktorej robie voo doo odprawiajac prz tym msze szatansityczne.
      • chejron74 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 21.10.05, 09:07
        Gość portalu: Danilo napisał(a):

> Erazm z Rotterdamu,Marqiz de Sade,Stasiu rzybyszewski i Wolter to moje
        > autorytety a nie tam zaden jp2,ktorego nie uznaje jako czlowieka i wogole nie
        > nawidze.Gdybym mogl to plul by do zdjec z jego podobizna codziennie na kazdym
        > kroku.
        TU PRZEGIALES I TO OSTRO! NIe jestem swiety ale JP2 prosze w ogole nie ruszac. Rece precz!
        • kiks4 Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 21.10.05, 22:29
          przestańcie sie kłócic- tu o partie chodzi. gdyby autorem nazwu TKM nie był
          Kaczyński ( nie wiem który- jeden z wielu bliźniaków) to głosowałbym za jej
          przyjęciem a tak mam wątpliwości.
          Może OPiS czyli Olewamy PiS. Pragne zauważyć, że w j. angielskim to piss znaczy
          siusiać więc nazwa jest na miejscu i ma sens
          • renepoznan Re: STWORZMY WLASNA PARTIE! 21.10.05, 23:18
            kiks4 napisał:

.
            > Może OPiS czyli Olewamy PiS. Pragne zauważyć, że w j. angielskim to piss
            znaczy
            >
            > siusiać więc nazwa jest na miejscu i ma sens

Dobre. Jestem za.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka