l.george.l Re: h&m 26.10.05, 12:19 A podobają Ci się panowie w sztruksowych marynarkach? Pytam, bo rozumiem, że skoro pojawił się taki wątek, to muszą być takie marynarki trendy/na topie/lansy (jak się teraz mówi?). Pytanie jednak dla mnie niezmiernie istotne, co osoba tak opiniotwórcza ma do powiedzenia na widok gościa w sztruksowej marynarce. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: h&m 26.10.05, 13:41 Bardzo mi się podobają:) Lubię ten pedałkowato-klubowy styl: nisko noszone spodnie, jakieś luźne koszule, marynarki...Są oczywiście granice, po których przekroczeniu koleś wygląda faktycznie jak gej:( Ale taki styl moge sobie pooglądac tylko u innych, Misia bawią takie ciuchy i dla niego kazdy o w/w wyglądzie wyglada jak ciota;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:02 wiem że jestescie oboje oblesni i bambry wasze zdjecia jasno to pokazały Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: gdzie kupić tanio sztruksowe męskie marynarki 26.10.05, 13:48 VERTUS - Kupiec Poznański, poziom 2 Odpowiedz Link Zgłoś