Gość: france IP: *.49.100-84.rev.gaoland.net 27.10.05, 21:38 tesknie za POzNANIEM, SWARZEDZEM!!!!!!!!!!! one year of love.... serce kolacze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jowita [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:41 Boże dziewczyno jakie ty masz kompleksy. Moja rada udaj się do fryzjera. Podobno nowa fryzura bardzo pomaga na kobiece frustracje i uśmiechnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otwieracz reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 08:06 za male pieniądze i pseudo burze znowu przypomniano że wystawa w ogole byla. nomen omen była ciekawa, a sztuka odgrzania tematu po tak długim czasie no no !! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji 27.10.05, 22:53 Znakomite zdjęcie redakcja dała na ilustrację tego artykuł. Tylko, ..., za przeproszeniem, co nas to obchodzi. Mamy ubolewać nad ciężkim losem mecenasa sztuki czy może zrzutkę zrobić? Ha ha ha, rajstop sobie za 21.000 Euro kupił, ha ha ha, a to ..... jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 istota sprawy polega na posługiwaniu się ludzmi ma IP: *.icpnet.pl 27.10.05, 23:10 jącymi <markę> na świecie dla wypromowania swojej firmy. I to za jak najmniejszą cenę. A na zachodzie artyści żyją w innej epoce i oczekują odpowiednich ekwiwalentów. Zwłaszcza, że to JEGO zna świat, a nie Kulczyków czy Muzeum Narodowe w Poznaniu. Lekcję cwaniactwa odrobiło wielu w III RP. Kilka osób zakłada Towarzystwo i wręcza jakiegoś kiczowatego karzełka, jak się da zaczynając od JPII /już się skończyło/ czy tylko wożąc do <błogosławieństwa> i póżniej wręczając w odpowiednim otoczeniu. A chętnych do pojawienia się w takich okazjach zawsze się znajdzie. Prasa, radio TV ma o czym pisać, mówić i pokazywać i każdy coś zarobi. Ale czasami okazuje się, że reklama jest droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzo Re: istota sprawy polega na posługiwaniu się ludz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 02:39 Chyba masz jakis kompleks zachodu. Jak dla mnie Mendini (albo chyba jacys jego ludzie bo dziadek nie wygląda na takiego co wypije jeszcze dużo alkoholu) myśleli ze trafili bogatego jelenia z dzikiego wschodu a tu wała. I słusznie. Może jakis szejk co s..ra forsa zapłaci za pończochy artysty 21 tyś. ale w Poznaniu potrafia liczyć. Brawo Pani Grażyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Bukowsky Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.ip.fastwebnet.it 28.10.05, 00:01 21.000 Euro za rajstopy ????!!!!!! jakiej marki ? ktora marka kosztuje takie pieniadze ? Odpowiedz Link Zgłoś
eetaam Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji 28.10.05, 00:45 Brawo mendini- Kulczykom wyrwij z gardła kasę bo oni ją zabrali przekrętami Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Weź to hasło do siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 01:28 i pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXMen Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:40 A tobie kobieto życzę aby cię też ktoś tak oskubał. Zobaczymy jak się będziesz wtedy czula, jak ktos wywali ci rachunek nie tylko za robotę. Jak robotnicy robili u mnie na budowie nie płaciłem im za pizze i piwko, które od czasu do czasu sobie zamawiali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:15 Wyjątkowa menda ten Mendini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Następnym razem niech pije Polową i pali Popularne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:17 Następnym razem niech pije Polową i pali Popularne będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Pani Doroto - gratulacje IP: *.crowley.pl 28.10.05, 10:28 Pani Dorocie Koziarze gratulujemy pomyslowosci! To byl wspanialy skok na kase, godny samego Szpicbrodki. Jeszcze raz gratulacje. Dla niewtajemniczonych dopowiem, ze akcje rozpoczeto na rok przed wystawa. I sa to znacznie wieksze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo. Sztuka kosztuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:41 No cóż. Sztuka kosztuje. W końcu jest sporo warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Sztuka kosztuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 02:47 Chyba sztuczka, tylko nie wiem jaka. News typu bzdet na pierwszą strone ? - albo wyborcza ma cos w zanadrzu i będzie niby to wielkie śledztwo dziennikarskie a' la przychdzi Rywin do Michnika, albo kogoś w tej redakcji zdrowo na umyśle zmacerowało. Jutro będzie news, że robotnik na budowie Starego browaru oddał mocz pod drzewo po wypiciu mineralnej i że prokuratura i wydział ochrony środowiska powinni zbadać czy nie skażono środowiska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek z L Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.ipt.aol.com 28.10.05, 12:14 Ja też tęsknię za Poznaniem a jeszcze bardziej za Swarzędzem bo tam mieszka moja ukochana :) Pozdrawiam ją serdecznie, chociaż ona raczej nie czyta Wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: France Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.transports / 195.154.167.* 28.10.05, 14:17 Moj Kochany chyba tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:59 brawa dla poznanskiego dzialu Wyborczej, brawa! po raz kolejny udowadnia swoj profesjonalizm i rzetelnosc dzinnikarska! brawa! co za news! po prostu musial isc na pierwszą stronę; to zdecydowanie najwazniejsza wiadomość w Wielkopolsce w całym pażdźierniku! ps. nie da Was sie czytać... beznadzieja; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo 9 Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:11 Czego chcesz od miernot z gayzety koszernej?.Miernoty rzadza miastem,je..e slugusy z gayzety zra im z lapy to pisza to co im kaza i to za co im placa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin A co mnie to obchodzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:10 Czy nie ma innych wazniejszych informacji? Czy Gazeta bedzie teraz informowac o wszystkich problemach Kulczykow na pierwszej stronie? Mnie, jako czytelnika, zupelnie to nie interesuje. Nie po to kupuje Gazete, zeby czytac o problemach "wyzszych sfer". Opamietajcie sie!!! Obawiam sie, ze Kulczyk stal sie obsesja dziennikarzy Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXMen Re: A co mnie to obchodzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:37 Oj Marcinku a nie słyszałeś ty, ze wyborcza przymierza sie do wypuszczenia gazety podobnej do Faktu i SE?? Pewnikiem doszli do wniosku, że zamist nową wystarczy przerobić starą. Ale fakt przeginają z tymi kulczykami i rajstopami. Niedlugo zaczna pisac o majtkach i zurzytych husteczkach do nosa z monogramami JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.05, 00:06 czyli wloscy geniusze nadal lataja w rajstopkach od sredniowiecza niewiele sie tam zmienilo. a moze on jest troche homo - wiadomo (co) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogus Nie mogę czekac!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 03:14 Szczęśliwe to miasto, w którym najwazniejszym problemem z pierwszych stron gazet jest to czy Pani Kulczyk zapłaci artyście za pończochy i wódeczkę, czy też odwrotnie zdecyduje się nie zapłacić. Wstrzymałem oddech razem z całym Poznaniem i z drżeniem oczekuję następnego numeru Wyborczej, w którym, o matko!, dalszy ciąg tej wstrząsającej i bulwersującej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan p. ale buractwo :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:16 Kulczykowa teraz mydli oczy jakimiś rajstopami, a fakty są takie że od ponad roku nie płaci tego, do czego zobowiązała się w umowie. Jeśli w przyszłości nie uda się w Poznaniu zorganizować żadnej ciekawej wystawy o formacie europejskim to będziemy to zawdzięczać Kulczykom. Ciekawe co na to złotousty pan (jeszcze) minister kultury Dąbrowski, który publicznie obściskuje się z Kulczykami, rzekomo wielkimi mecenasami sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś