Dodaj do ulubionych

Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji K...

IP: *.49.100-84.rev.gaoland.net 27.10.05, 21:38
tesknie za POzNANIEM, SWARZEDZEM!!!!!!!!!!! one year of love....
serce kolacze
Obserwuj wątek
    • Gość: Jowita [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Alchemik Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:41
        Boże dziewczyno jakie ty masz kompleksy. Moja rada udaj się do fryzjera.
        Podobno nowa fryzura bardzo pomaga na kobiece frustracje i uśmiechnij się.
      • Gość: otwieracz reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 08:06
        za male pieniądze i pseudo burze znowu przypomniano że wystawa w ogole byla.
        nomen omen była ciekawa, a sztuka odgrzania tematu po tak długim czasie no no !!
    • l.george.l Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji 27.10.05, 22:53
      Znakomite zdjęcie redakcja dała na ilustrację tego artykuł. Tylko, ..., za przeproszeniem, co nas to obchodzi. Mamy ubolewać nad ciężkim losem mecenasa sztuki czy może zrzutkę zrobić? Ha ha ha, rajstop sobie za 21.000 Euro kupił, ha ha ha, a to ..... jeden.
      • Gość: 007 istota sprawy polega na posługiwaniu się ludzmi ma IP: *.icpnet.pl 27.10.05, 23:10
        jącymi <markę> na świecie dla wypromowania swojej firmy. I to za jak najmniejszą cenę. A na
        zachodzie artyści żyją w innej epoce i oczekują odpowiednich ekwiwalentów. Zwłaszcza, że to JEGO zna
        świat, a nie Kulczyków czy Muzeum Narodowe w Poznaniu.

Lekcję cwaniactwa odrobiło wielu w III RP. Kilka osób zakłada Towarzystwo i wręcza jakiegoś
        kiczowatego karzełka, jak się da zaczynając od JPII /już się skończyło/ czy tylko wożąc do
        <błogosławieństwa> i póżniej wręczając w odpowiednim otoczeniu. A chętnych do pojawienia się w
        takich okazjach zawsze się znajdzie. Prasa, radio TV ma o czym pisać, mówić i pokazywać i każdy coś
        zarobi.

Ale czasami okazuje się, że reklama jest droga.
        • Gość: jazzo Re: istota sprawy polega na posługiwaniu się ludz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 02:39
          Chyba masz jakis kompleks zachodu. Jak dla mnie Mendini (albo chyba jacys jego
          ludzie bo dziadek nie wygląda na takiego co wypije jeszcze dużo alkoholu)
          myśleli ze trafili bogatego jelenia z dzikiego wschodu a tu wała. I słusznie.
          Może jakis szejk co s..ra forsa zapłaci za pończochy artysty 21 tyś. ale w
          Poznaniu potrafia liczyć. Brawo Pani Grażyno.
    • Gość: C. Bukowsky Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.ip.fastwebnet.it 28.10.05, 00:01
      21.000 Euro za rajstopy ????!!!!!! jakiej marki ? ktora marka kosztuje takie pieniadze ?
      • eetaam Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji 28.10.05, 00:45
        Brawo mendini- Kulczykom wyrwij z gardła kasę bo oni ją zabrali przekrętami
        Polsce
        • Gość: Zbyszek Weź to hasło do siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 01:28
          i pomyśl
        • Gość: XXXMen Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:40
          A tobie kobieto życzę aby cię też ktoś tak oskubał. Zobaczymy jak się będziesz
          wtedy czula, jak ktos wywali ci rachunek nie tylko za robotę. Jak robotnicy
          robili u mnie na budowie nie płaciłem im za pizze i piwko, które od czasu do
          czasu sobie zamawiali
    • Gość: jolka Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:15
      Wyjątkowa menda ten Mendini
    • Gość: Dzik Następnym razem niech pije Polową i pali Popularne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:17
      Następnym razem niech pije Polową i pali Popularne będzie taniej.
      • Gość: Ble ble Pani Doroto - gratulacje IP: *.crowley.pl 28.10.05, 10:28
        Pani Dorocie Koziarze gratulujemy pomyslowosci! To byl wspanialy skok na kase,
        godny samego Szpicbrodki. Jeszcze raz gratulacje.
        Dla niewtajemniczonych dopowiem, ze akcje rozpoczeto na rok przed wystawa. I sa
        to znacznie wieksze pieniadze.
    • Gość: igo. Sztuka kosztuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:41
      No cóż. Sztuka kosztuje. W końcu jest sporo warta.
      • Gość: kolo Re: Sztuka kosztuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 02:47
        Chyba sztuczka, tylko nie wiem jaka. News typu bzdet na pierwszą strone ? -
        albo wyborcza ma cos w zanadrzu i będzie niby to wielkie śledztwo
        dziennikarskie a' la przychdzi Rywin do Michnika, albo kogoś w tej redakcji
        zdrowo na umyśle zmacerowało.
        Jutro będzie news, że robotnik na budowie Starego browaru oddał mocz pod drzewo
        po wypiciu mineralnej i że prokuratura i wydział ochrony środowiska powinni
        zbadać czy nie skażono środowiska :-)
    • Gość: Misiaczek z L Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.ipt.aol.com 28.10.05, 12:14
      Ja też tęsknię za Poznaniem a jeszcze bardziej za Swarzędzem bo tam mieszka moja
      ukochana :) Pozdrawiam ją serdecznie, chociaż ona raczej nie czyta Wyborczej...
      • Gość: France Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.transports / 195.154.167.* 28.10.05, 14:17
        Moj Kochany chyba tez nie...
    • Gość: Franek Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:59
      brawa dla poznanskiego dzialu Wyborczej, brawa! po raz kolejny udowadnia swoj
      profesjonalizm i rzetelnosc dzinnikarska! brawa! co za news! po prostu musial
      isc na pierwszą stronę; to zdecydowanie najwazniejsza wiadomość w Wielkopolsce w
      całym pażdźierniku!
      ps.
      nie da Was sie czytać... beznadzieja;
      • Gość: Rambo 9 Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:11
        Czego chcesz od miernot z gayzety koszernej?.Miernoty rzadza miastem,je..e
        slugusy z gayzety zra im z lapy to pisza to co im kaza i to za co im placa.
    • Gość: marcin A co mnie to obchodzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:10
      Czy nie ma innych wazniejszych informacji? Czy Gazeta bedzie teraz informowac o
      wszystkich problemach Kulczykow na pierwszej stronie? Mnie, jako czytelnika,
      zupelnie to nie interesuje. Nie po to kupuje Gazete, zeby czytac o
      problemach "wyzszych sfer". Opamietajcie sie!!! Obawiam sie, ze Kulczyk stal
      sie obsesja dziennikarzy Gazety.
      • Gość: XXXMen Re: A co mnie to obchodzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:37
        Oj Marcinku a nie słyszałeś ty, ze wyborcza przymierza sie do wypuszczenia
        gazety podobnej do Faktu i SE?? Pewnikiem doszli do wniosku, że zamist nową
        wystarczy przerobić starą. Ale fakt przeginają z tymi kulczykami i rajstopami.
        Niedlugo zaczna pisac o majtkach i zurzytych husteczkach do nosa z monogramami JK
    • Gość: mih Re: Alessandro Mendini chce pieniędzy od Fundacji IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.05, 00:06
      czyli wloscy geniusze nadal lataja w rajstopkach od sredniowiecza niewiele sie
      tam zmienilo. a moze on jest troche homo - wiadomo (co)
      • Gość: gogus Nie mogę czekac!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 03:14
        Szczęśliwe to miasto, w którym najwazniejszym problemem z pierwszych stron
        gazet jest to czy Pani Kulczyk zapłaci artyście za pończochy i wódeczkę, czy
        też odwrotnie zdecyduje się nie zapłacić. Wstrzymałem oddech razem z całym
        Poznaniem i z drżeniem oczekuję następnego numeru Wyborczej, w którym, o
        matko!, dalszy ciąg tej wstrząsającej i bulwersującej sprawy.
        • Gość: bogdan p. ale buractwo :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:16
          Kulczykowa teraz mydli oczy jakimiś rajstopami, a fakty są takie że od ponad
          roku nie płaci tego, do czego zobowiązała się w umowie. Jeśli w przyszłości nie
          uda się w Poznaniu zorganizować żadnej ciekawej wystawy o formacie europejskim
          to będziemy to zawdzięczać Kulczykom.
          Ciekawe co na to złotousty pan (jeszcze) minister kultury Dąbrowski, który
          publicznie obściskuje się z Kulczykami, rzekomo wielkimi mecenasami sztuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka