Dodaj do ulubionych

Kinepolis-Multikino

IP: *.radio-merkury.poznan.pl 26.09.01, 10:29
Kiedy Waszym zdaniem rozpocznie się wojna cenowa. Ja miałem nadzieję ze juz we
wrześniu a tu na razie nic. Ceny mają takie same Multikino przyciaga położeniem
(np. niezmotoryzowanych) a Kinepolis "nowością". Ja akurat do tego ostatniego
mam "po drodze" ale za bardzo nie rozumiem gości jadących kolejny raz(pierwszy
to zrozumiałe-ciekawość) np. z Piątkowa (ok. 20 km) do Kinepolis by zapłacić 20
zł, czyli tyle ile w blizszym Multikinie czy tańszej Wildzie.
Moim zdaniem Kinepolis mogłoby spokojnie zjechac z cenami do 10-15 złotych -
przy tej ilości miejsc spokojnie wyszli by na swoje-zresztą na dłuższą metę to
nie widzę możliwosci ciągle pełnych sal przy tych cenach.
Wasze opninie, spostrzeżenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka9009 Re: Kinepolis-Multikino IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 19:52
      pomyślę
      nie byłam jeszcze w kinepolis ( wybieram się jutro )
      • Gość: darek Re: Kinepolis-Multikino IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 22:56
        Do Multikina już dawno nie chodzę, do Wildy też przestałem, do Kinepolis boję
        się pójść. Czy Ktoś mi odpowie czy w tym ostatnim też tak przeraźliwie śmierdzi
        popkornem? Czy też słychać chlipanie cocacoli przez słomkę. (PANI w Szkole
        mówiła, że KINO to obiekt KULTURY i na szkolnych seansach NIE WOLNO BYŁO NAWET
        CUKIERKA "POCYCKAĆ" - dlaczego w Operze, Filharmoni [też Obiekty Kultury] nie
        ŻRE się tego świństwa i nie chlipie coli?) Może ktoś odpowie? (Chyba trzeba
        przejść na własne kino[DVD]).
        • Gość: anka9009 Re: Kinepolis-Multikino IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 14:54
          Gość portalu: darek napisał(a):

> Do Multikina już dawno nie chodzę, do Wildy też przestałem, do Kinepolis boję
          > się pójść. Czy Ktoś mi odpowie czy w tym ostatnim też tak przeraźliwie śmierdzi
          >
          > popkornem? Czy też słychać chlipanie cocacoli przez słomkę. (PANI w Szkole
          > mówiła, że KINO to obiekt KULTURY i na szkolnych seansach NIE WOLNO BYŁO NAWET
          > CUKIERKA "POCYCKAĆ" - dlaczego w Operze, Filharmoni [też Obiekty Kultury] nie
          > ŻRE się tego świństwa i nie chlipie coli?) Może ktoś odpowie? (Chyba trzeba
          > przejść na własne kino[DVD]).

chyba masz rację
          a kinepolis jebie popcornem na kilometr
          facet koło mnie siorbał cocacole
      • Gość: anka9009 Re: Kinepolis-Multikino IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 14:51
        byłam w kinepolis
        no i spotkałam: dwóch chłpaków, którzy kiedyś uczęszczali do tej podstawówki,
        co ja; dziewczyne z Bydgoszczy, z którą byłam na wakacjach
        a więc aby spotkać kogoś z Koła trzeba się udać do kinepolis
    • Gość: lol Re: Kinepolis-Multikino IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 10:12

Nie będzie żadnej wojny cenowej. Kinepolis i operator Multikina ITI zawarły
      porozumienie że będą oferować bilety po dokładnie takich samych cenach
      • Gość: Pcheła Re: Kinepolis-Multikino IP: *.olepartners.pl 29.09.01, 18:25
        A ja mam pytanie. Dlaczego film "Park Jurajski III" w Kinepolis, na seansie
        którym byłem, nie był w wersji panoramicznej? To już w moim przypadku drugie
        takie zdarzenie. Czy ktoś kto był na tym filmie w Multikinie mógłby mi
        odpowiedzieć, czy tam też film ten pokazyawny jest w wersji niepanoramicznej?
        Pozdrawiam.
    • Gość: -------- Re: Kinepolis-Multikino IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 23:22
      Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Kiedy Waszym zdaniem rozpocznie się wojna cenowa. Ja miałem nadzieję ze juz we
      > wrześniu a tu na razie nic. Ceny mają takie same Multikino przyciaga położeniem
      > (np. niezmotoryzowanych) a Kinepolis "nowością". Ja akurat do tego ostatniego
      > mam "po drodze" ale za bardzo nie rozumiem gości jadących kolejny raz(pierwszy
      > to zrozumiałe-ciekawość) np. z Piątkowa (ok. 20 km) do Kinepolis by zapłacić 20
      >
      > zł, czyli tyle ile w blizszym Multikinie czy tańszej Wildzie.
      > Moim zdaniem Kinepolis mogłoby spokojnie zjechac z cenami do 10-15 złotych -
      > przy tej ilości miejsc spokojnie wyszli by na swoje-zresztą na dłuższą metę to
      > nie widzę możliwosci ciągle pełnych sal przy tych cenach.
      > Wasze opninie, spostrzeżenia ?

• lechita2 Re: Kinepolis-Multikino 30.01.02, 13:05
        Kinepolis jest za daleko, a Multikino wydaje się być przy nim malutkie. Czy
        ktoś może mi zdradzić, jak z Dębca dostać się do Kinepolis, nie zapierniczając
        do M1 na piechotę.
        • th0mas Re: Kinepolis-Multikino 30.01.02, 14:12
          dopoki nie kupie sobie samochodu, na pewno nie bede sie tlukl tramwalami i
          autobusem z piatkowa (gdzie mieszkam) do kinepolis. nawet gdzuby bilety byly po
          10zł, to by mi sie nie chcialo tam telepać. do multi jest blisko - wsiadam w 12
          i jestem. na popkorn tez jest sposob - chodzic na wczesniejsze sanse. wtedy i
          mniej ludzi i popkornu. niestety, jest to tylko sposob dla tych, ktorzy nie
          pracuja :))
          • Gość: Benoit Re: Kinepolis-Multikino IP: *.mtp.com.pl 30.01.02, 14:17
            Ja akurat wolę Kinepolis. Dla studentów niezależnie od pory i dnia cena biletu -
            14 zl. Za Ronda Rataje ok. 20 min. jeździ 92.Gorzej jest z powrotem, bo
            kursuje tylko nocny 32, ale jak ktoś mieszka na Ratajach, może sobie zrobić
            max. 40 min. spacer. POzdrawiam !

• th0mas Re: Kinepolis-Multikino 30.01.02, 14:19
              w multi bilety dla studentow tez sa po 14zł (co prawda tylko pn-cz, ale to w
              zupelnosci wystarcza)
              • lechita2 Re: Kinepolis-Multikino 30.01.02, 14:33
                Ludziom z Rataj, chcącym sobie zrobić 40 minutowy spacerek od Kinepolis w nocy
                życzę wszystkiego najlepszego!!!ps. kiedy następna wizyta u psychiatry?
    • w.axlrose Re: Kinepolis-Multikino 30.01.02, 15:31
      wolę chyba kinepolis tam są tak wygodne fotele że jak byłem ostatnio to
      zasnąłem poza tym każdy ma swój podłokietnik,aaa i radio taxi 919 jeździ za pół
      ceny z centrum wychodzi ok 8 zyla >>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka