Gość: gogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:51 klub dragon jest tak beznadziejny iz proponuje zeby ci wlasciciele zamkneli sie w nim i razem z nim na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kumpel Re: Performance - maraton w klubie Dragon IP: *.bredband.comhem.se 29.10.05, 11:29 Tak chlać bez zagrychy.Może szkodzić na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor klub Dragon... 29.10.05, 15:46 Pomysl malo oryginalny - klub rowniez. Polazlem tam raz, bo mial sie odbyc pokaz koncertu Sonic Youth. Siedze, czekam, okazuje sie, ze nie bedzie. Wyszedlem, nigdy wiecej nie przyjde... h_w Odpowiedz Link Zgłoś
fermentyna Re: klub Dragon... 01.11.05, 17:30 hektor_wektor napisał: > Polazlem tam raz, bo mial sie odbyc pokaz > koncertu Sonic Youth. Siedze, czekam, okazuje sie, ze nie bedzie. Wyszedlem, > nigdy wiecej nie przyjde... > heh, ja poszłam kiedyś na prezentację Placebo. a luj ogłosił, że nie mają płyty. to po co wypisują na plakatach takie rzeczy, skoro ich nie realizują??? chyba nie dla reklamy, bo przecież w ten sposób raczej odstraszają potencjalnych klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Performance - maraton w klubie Dragon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:08 Dodatkowo niech każdy weźmie kwasa dla spotęgowania wrażeń. Boże, co za idiotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Re: Performance - maraton w klubie Dragon IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:48 Znam osobiście Macieja K. uczestnika tego performance i wysztstkie jego wybryki artystyczne (mimo że czasami śmierdzą plagiatem) podobają mi się. Co do Dragona bywam tam żadko, ale uważam, że powównując ze średnim poziomem poznańskich knajp, to i tak on jest powyżej średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
fermentyna Re: Performance - maraton w klubie Dragon 01.11.05, 17:25 Gość portalu: nigger napisał(a): > powównując ze średnim poziomem > poznańskich knajp, to i tak on jest powyżej średniej. > noo to nie wiem kotuś do jakich ty lokali chodzisz skoro Dragon jest powyżej średniej... chyba że swoją średnią wyliczyłeś wyłącznie z bazyla. >:) Odpowiedz Link Zgłoś
fermentyna Re: Performance - maraton w klubie Dragon 01.11.05, 17:34 Gość portalu: nigger napisał(a): > Znam osobiście Macieja K. uczestnika tego performance i wysztstkie jego > wybryki artystyczne (mimo że czasami śmierdzą plagiatem) podobają mi się. > śmierdzą plagiatem i to mocno! poza tym gościu robi siłowo. Maciej moim zdaniem jest bardziej narcystyczny niz artystyczny >:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acidman Dragon IP: *.icpnet.pl 02.11.05, 09:07 skoro jest taki beznadziejny ten dragon, to dlaczego w piatki i soboty jest tam full? mimo wszystko jednak uwazam ze chlopaki powinni bardziej sie przylozyc. ZWLASZCZA DJ... Odpowiedz Link Zgłoś
fermentyna Re: Dragon 04.11.05, 16:13 Gość portalu: acidman napisał(a): > skoro jest taki beznadziejny ten dragon, to dlaczego w piatki i soboty jest tam full? wiesz, tez mnie to zastanawia. chyba zrobie wywiad! > mimo wszystko jednak uwazam ze chlopaki powinni bardziej sie przylozyc. > ZWLASZCZA DJ... tam różni grają, masz któregoś konkretnego na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś