Gość: ika IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 05.11.05, 20:08 Szukam najlepszej agencji detektywistycznej w P-niu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amator Re: detektyw potrzebny! IP: *.icpnet.pl 05.11.05, 21:40 ja jestem detektyw amator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: detektyw potrzebny! IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 06.11.05, 10:09 Dzięki, ale ja szukam profesjonalnej agencji detektywistycznej. Na necie znalałżam kilka, ale może ktoś może polecić najlepszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraiczek Re: detektyw potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:23 Ja się podejmę. Jestem urodzonym szpiegiem. Działałem już w CIA, FBI, Mosadzie, oraz wielu innych których z powodu ich tajności wymienić tu nie mogę. Doświadczenia tam zdobyte przywiozłem z powrotem do Polski a dokładniej do Poznania. Dzięki tym doświadczeniom odnalazłem klucze sąsiadki, rozwiązałem intrygę małżeńską, wskazałem człowieka który zaśmiecał klatkę schodową. Ale to nie był szczyt moich możliwości, ostatnio przyszła do mnie pewna babcia z prośbą żeby zlokalizować gdzie mają gniazdo 4 młode koty które błąkają się po osiedlu i ona chciała by je dokarmiać. Przygotowania do akcji trwały cały tydzień. Wziąłem gaz obronny i nóż na wypadek gdyby była tam matka tych kotów, bo przecież z dorosłym kotem nie ma żartów. Więc tak uzbrojony ubrany na czarno wyszedłem w środku nocy na osiedle i po niecałej godzinie odnalazłem małego kotka. Śledziłem go 30 min. bo beszczelny zamiast iść do swojego legowiska chodził w kółko. Jednak trud i wysiłek opłacił się, odnalazłem icg legowisko. Usługa ta kosztowała babcie pół emerytury al przecież to nie było zwykłe zadanie. Więc jeżeli zdecyduje się Pani toproszę pisać. Z poważaniem szpieg/detektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: detektyw potrzebny! IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 06.11.05, 12:57 Dzięki stary-ale tu nie o ściganie kotów chodzi. Z tym to sobie dam radę:-) Ale dzięki za chęci.I życzę powodzenia w kolejnych, równie intrygujących śledztwach:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraiczek Re: detektyw potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:34 No trudno, ale wątpie czy lepszego znajdziesz:) Mogę się pochwalić jeszcze innymi osiągnięciami jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: detektyw potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:55 Dobra agencja detektywistyczna jest koło przystanku tramwajowego w okolicy ulicy wojskowej przed rondem przybyszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: detektyw potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:27 Zdaje się, że agencję detyktywistyczną prowadzi Maciej Szuba, były szef policji w Poznaniu. Oto link: www.maciejszuba.pl Trzeba jednak pamiętać, że kiedyś ta agencja była podejrzewana o nielegalne wyciąganie informacji z policji. Poleciały jakieś głowy. Odpowiedz Link Zgłoś