Gość: niunia IP: *.icpnet.pl 05.11.05, 22:19 Szukam fajnego miesca w Poznaniu, gdzie mozna spedzic Sylwestra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosek_s Re: SYLWESTER 05.11.05, 23:06 normalnie ale sie wczesnie za to zabralas, ja zaczynam sie martwic o to gdzie pojde gdzies tak kolo wigilii :P pozdr i zycze milej zabawy :P (juz teraz ale co mi tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyantyvikki Re: ja jade w góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 01:59 a co zazdroscisz jej ze jedzie w gory?jestes zalosna, a pewnie sama jestes nie lepsza i masz kompleks wlasnej glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: ja jade w góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:29 nie nie zazdrosze jej tego że jest taka oblesna ze musiała sukac sponsora na necie,ani nie zazdroszcze jej tego że ma tłusty ryj ani tego że siedzi na forum cały czas i tylko nicki zmienia uhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika vikka = antyantyvikki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:03 juz nawet pod własnym nikiem sie podpisac nie umiesz sponsorowana szmato! Odpowiedz Link Zgłoś