Gość: jerzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:57 Jestem zmęczony, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia_to_ja Re: Jestem zmęczony. 06.11.05, 22:04 Ja koszmarnie i nie wiem, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Jestem zmęczony. 06.11.05, 22:36 Na szczęscie jutro poniedziałek i bedzie można odpocząc od rozkoszy weekendowych. hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Jestem zmęczony. 06.11.05, 22:41 Monotonia, Moi Drodzy, monotonia. Trzeba sobie jakieś atrakcje zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: A ja wyjątkowo wypoczęłam w ten weekend 06.11.05, 23:04 a ja nie oglnie to sie wynudzilem siedzialem na tym forum (teraz juz rozumiem dlaczego p.nikt takie debilizmy wypisuje ja po 2 dniach przed kompem zaczynam gadac od rzeczy a pomyslcie ze on ma tak przez cale zycie, dlatego wiecej zrozumienia dla niego <lol>) ponad to jutro angielski, w wtorek egzamin na praffko a w srode matma <beczY> dopra ponarzekalem se troszq to moge isc spac :D pozdr. dobranoc :D Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: A ja wyjątkowo wypoczęłam w ten weekend 06.11.05, 23:26 sosek_s napisał: > a ja nie oglnie to sie wynudzilem siedzialem na tym forum (> dopra ponarzekalem se troszq to moge isc spac :D > > pozdr. dobranoc :D Dobranoc - kazdy ma takie przyjemności jakie chce. Matma - brrrrrrrrrrrr. Ja juz to mam za sobą. Na szczęscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda No i ja też... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:47 To przez to niskie ciśnienie, brak słońca i ołowiane chmury... Odpowiedz Link Zgłoś