Dodaj do ulubionych

Wyborowa SA pracuje nad wizerunkiem

IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 06:50
nie w sierpniu a we wrześniu.
po tym co odstawili w ich słownikach został już tylko wizerunek. na nic więcej ich nie stać.
Obserwuj wątek
    • Gość: onufry zagłoba Re: her. Szumowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:50
      Panie Szumowski!!! Każda epoka ma swoich zdrajców. Pan jesteś zdrajcą 21 wieku.
      Francja płonie bo nikt nie chce być pogardzanym śmieciem.Ja mieszkam w Polsce i
      jestem polakiem a tacy jak Pan wysługując sie francuskiej hydrze robią ze mnie
      polaka drugiej kategorii, myślę że nasze dzieci takim jak Pan podziękują. Niech
      pan wspomni co pan zrobił w poznańskim "Polmosie"
    • renepoznan Re: Wyborowa SA pracuje nad wizerunkiem 09.11.05, 14:54
      Czy to prawda, że Wyborowa jest wycofywane ze Stanów? Co do Chin to ten 600%
      wzrost na czym polega? Przedtem sprzedano 1 butelkę a teraz 6?
      Co z innymi wódkami, ktore produkował Polmos: Pejsachówka, GoldWasser i inne.
      • shedows1969 Re: Wyborowa SA pracuje nad wizerunkiem 09.11.05, 15:19
        renepoznan napisał:

> Czy to prawda, że Wyborowa jest wycofywane ze Stanów? Co do Chin to ten 600%
        > wzrost na czym polega? Przedtem sprzedano 1 butelkę a teraz 6?
        > Co z innymi wódkami, ktore produkował Polmos: Pejsachówka, GoldWasser i inne.
        Nic zniszczyli firmę w stanach nikt z nimi nie chce rozmawiać, co do chin to
        tak właśnie jest.Boże broń przed francuską hydrą i przed polskimi zdrajcami.
        Tak wyglądają francuskie inwestycje
        • Gość: z tego Kolega Cimoszewicza to dzieki niemu ma robote IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 16:15
          nie Szumowski? Bo u kogo sie bawisz na weselach jak nie u dzieciatek
          Cimoszewicza. Maz stanu Cimoszewicz sie gigla z zubrami...kij mu w oko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka