Gość: gava IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 06:50 nie w sierpniu a we wrześniu. po tym co odstawili w ich słownikach został już tylko wizerunek. na nic więcej ich nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onufry zagłoba Re: her. Szumowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:50 Panie Szumowski!!! Każda epoka ma swoich zdrajców. Pan jesteś zdrajcą 21 wieku. Francja płonie bo nikt nie chce być pogardzanym śmieciem.Ja mieszkam w Polsce i jestem polakiem a tacy jak Pan wysługując sie francuskiej hydrze robią ze mnie polaka drugiej kategorii, myślę że nasze dzieci takim jak Pan podziękują. Niech pan wspomni co pan zrobił w poznańskim "Polmosie" Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Wyborowa SA pracuje nad wizerunkiem 09.11.05, 14:54 Czy to prawda, że Wyborowa jest wycofywane ze Stanów? Co do Chin to ten 600% wzrost na czym polega? Przedtem sprzedano 1 butelkę a teraz 6? Co z innymi wódkami, ktore produkował Polmos: Pejsachówka, GoldWasser i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Wyborowa SA pracuje nad wizerunkiem 09.11.05, 15:19 renepoznan napisał: > Czy to prawda, że Wyborowa jest wycofywane ze Stanów? Co do Chin to ten 600% > wzrost na czym polega? Przedtem sprzedano 1 butelkę a teraz 6? > Co z innymi wódkami, ktore produkował Polmos: Pejsachówka, GoldWasser i inne. Nic zniszczyli firmę w stanach nikt z nimi nie chce rozmawiać, co do chin to tak właśnie jest.Boże broń przed francuską hydrą i przed polskimi zdrajcami. Tak wyglądają francuskie inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z tego Kolega Cimoszewicza to dzieki niemu ma robote IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 16:15 nie Szumowski? Bo u kogo sie bawisz na weselach jak nie u dzieciatek Cimoszewicza. Maz stanu Cimoszewicz sie gigla z zubrami...kij mu w oko. Odpowiedz Link Zgłoś