Dodaj do ulubionych

Gulczas w opałach!

IP: 212.160.130.* 22.05.01, 21:40
Wielkopolanie, ratujcie Gulczasa, bo z notowania na stronie BigBrat (nie mylić
z oficjalną stroną TVN-u BigBrother) wynika, że szanse Gulczasa i Alicji są
wyrównane. A propos: na forum gdańskim ludzie piszą, że chłopak Alicji to jakiś
ichni mafioso...
Obserwuj wątek
    • Gość: bula Re: Gulczas w opałach! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 00:39
      Gość portalu: Alexa napisał(a):

&#62 Wielkopolanie, ratujcie Gulczasa, bo z notowania na stronie BigBrat (nie mylić
      &#62 z oficjalną stroną TVN-u BigBrother) wynika, że szanse Gulczasa i Alicji są
      &#62 wyrównane. A propos: na forum gdańskim ludzie piszą, że chłopak Alicji to jakiś
      &#62
      &#62 ichni mafioso...

spox ja już wysłałem :) ( i moja babka też )
      • Gość: wrażliwa Re: Gulczas w opałach! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 18:07
        wywalić go!!!!!!!!!
    • nanabun Re: Gulczas w opałach! 24.05.01, 00:13
      To ktoś starszy niż 14 lat to g... ogląda? Niesamowite.
      • Gość: Alexa Re: Gulczas w opałach! IP: 212.160.130.* 26.05.01, 10:39
        nanabun napisał(a):

&#62 To ktoś starszy niż 14 lat to g... ogląda? Niesamowite.

Nanabun, czy ty pracujesz może w jakiejś branży
        związenej z giełdą, baknowością lub w ogóle ekonomią?

• nanabun Do Alexy 26.05.01, 23:13
          Nie pracuje w żadnej z tych branż. A czy to ma coś wspólnego z tym mydełkiem
          Big coś tam. :)))) Pozdrawiam
          • Gość: Alexa Re: Do nanabun IP: 212.160.130.* 28.05.01, 13:07
            nanabun napisał(a):

&#62 Nie pracuje w żadnej z tych branż. A czy to ma coś wspólnego z tym mydełkiem
            &#62 Big coś tam. :)))) Pozdrawiam

Ma tyle wspólnego, że na podstawie obserwacji wśród moich znajomych mogę
            poiedzieć, że zwykle ludzie, którzy pracują w tych branżach ostentacyjnie nie
            oglądają BB, zaś np. ludzie mediów, socjologowie, psychologowie oglądają z
            najrozmaitszych powodów.

• nanabun Re: Do Alexy 05.06.01, 23:48
              Ja znam natomiast masę małolatów w wieku od 3 do 15 lat, którzy się tym
              odmóżdżaczem pasjonują. Socjologia nie ma tu nic do rzeczy, bo to przecież TV,
              czyli pic na małorolnych. Rozrywka dla naiwnych, którzy wierzą, że to wszystyko
              jest spontaniczne i naturalne :))
              Pozdrawiam :))
    • Gość: nocoment Re: Gulczas zostanie!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 13:31
      Gość portalu: Alexa napisał(a):

&#62 Wielkopolanie, ratujcie Gulczasa, bo z notowania na stronie BigBrat (nie mylić
      &#62 z oficjalną stroną TVN-u BigBrother) wynika, że szanse Gulczasa i Alicji są
      &#62 wyrównane. A propos: na forum gdańskim ludzie piszą, że chłopak Alicji to jakiś
      &#62
      &#62 ichni mafioso...

Mam nadzieję, że Gulczas zostanie. I zobaczycie, że ludzie nie pozwolą mu wyjść.
      Od czasu wyjścia Piotrka Lato to jemu kibicuję by wygrał. Ale SMS-a nie będę
      wysyłał. Szkoda kasy... Pozdrawiam

NO COMMENT

• Gość: Queen Re: Gulczas zostanie!!! IP: *.kti.ae.poznan.pl 28.05.01, 16:49
        I ptaszek Gulszynski wylecial z klateczki...
        • Gość: ffmarkus Re: Gulczas zostanie!!! IP: *.icpnet.pl 30.05.01, 11:48
          no niestety wyleciał... Z tym ,że przez TVN ,który podczas programu niedzielnego pokazał Gulczasowskie kłótnie
          .Pieprzona stacja
          • Gość: ARTUR Re: Gulczas zostanie!!! IP: 212.244.184.* 30.05.01, 13:43
            I dobrze się stało, przynosił wstyd waszemu regionowi. Alicja biła go o klasę,
            sorry o 3 klasy. Ja kibicuję Januszowi, to równy gość.
            • Gość: Dorosła Re: Gulczas zostanie!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 14:12
              Gość portalu: ARTUR napisał(a):

&#62 I dobrze się stało, przynosił wstyd waszemu regionowi. Alicja biła go o klasę,
              &#62 sorry o 3 klasy. Ja kibicuję Januszowi, to równy gość.
              mylisz się aniołku! Najporządniejszymi ludźmi z tej całej bandy jest Małgosia i
              właśnie Gulczas-jedyni szczerzy ,którzy nie odgrywają cyrku!
              Alicja- zasmarkana hipokrytka! Klepie modlitwy a na kocią łapę żyje z członkiem
              gdańskiej mafii.Goły zad pokazuje całej Polsce ,jedyne co ma dobre bo intekekt

cieniutki-posłuchaj jak się wieśniara wysławia! Takiego lizusa w życiu nie
              widziałam! Gdyby jej Mariuszek nie załatwił nigdy z Gulczasem by nie wygrała!A
              klas to ona może kilka ma ale pewnie leciała na trójczynach! Nędzny z ciebie
              obserwator człowieku! Foka-manuela też odgrywa niezłą komedię,przyjrzyj
              się.Janusz pazera na szmal ale jego akurat rozumiem i rozgrzeszam!

• Gość: ARTUR Re: Gulczas out!!! IP: 212.244.184.* 01.06.01, 08:44
                Gość portalu: Dorosła napisał(a):
                &#62 mylisz się aniołku! Najporządniejszymi ludźmi z tej całej bandy jest Małgosia i
                &#62 właśnie Gulczas-jedyni szczerzy ,którzy nie odgrywają cyrku!
                &#62 Alicja- zasmarkana hipokrytka! Klepie modlitwy a na kocią łapę żyje z członkiem
                &#62 gdańskiej mafii.Goły zad pokazuje całej Polsce ,jedyne co ma dobre bo intekekt
                &#62 cieniutki-posłuchaj jak się wieśniara wysławia! Takiego lizusa w życiu nie
                &#62 widziałam! Gdyby jej Mariuszek nie załatwił nigdy z Gulczasem by nie wygrała!A
                &#62 klas to ona może kilka ma ale pewnie leciała na trójczynach! Nędzny z ciebie
                &#62 obserwator człowieku! Foka-manuela też odgrywa niezłą komedię,przyjrzyj
                &#62 się.Janusz pazera na szmal ale jego akurat rozumiem i rozgrzeszam!

Droga Gąsko. Gulczas to menel, potencjalny podopieczny zakładu karnego, zauwaz
                jak się wysławia, jak zwraca sie do kobiet, prawdziwy mężyczyzna, 100%
                dżentelmen. Ale moze takie gulczasy ci pasują, lubisz jak cie faceci poklepują po
                tyłeczku szczerząc ząbki w rubasznym uśmiechu, ja to zozumiem, są też takie
                kobietki. Małgosia to przebiegła modliszka, nie ma bardziej antypatycznej osoby w
                domu BB, moze oprócz Klaudiusza. Szydło wyszło z worka, gdy powiedział do Alicji,
                iż sra na nią (!!!!!), Rozumiesz, jak zwrócił się do kobiety. Czegoś takiego
                nigdy nie widziałem. Może w jakiś filmach, które ukazują świat rynsztoka. Manuela
                to też niezła artysta, tj. aktorka. Ale lubię ją, prześmieszna z niej grubaska.
                Jedynie Janusz to facet na poziomie. Znakomicie dostosował sie do otoczenia,
                którego poziom znacznie przeniższa jego własne psychiczne predyspozycje. Potrafił
                wyrtwać i został polubiany niemal przez wszystkich mieszkańców (może oprócz
                Karoliny). Janusz jest webeściak. Musi wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka