Dodaj do ulubionych

Poznań: Marszu Równości nie będzie?

• Gość: abhaod heil lpr i mw IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.05, 15:46
    • Gość: wrocławianin Zapraszamy do Wrocławia IP: *.crowley.pl 15.11.05, 15:49
      Niedawno Dutkiewicz - prezydent Wrocławia zaprosił wszystkie tego typu imprezy,
      których zakazano w innych miastach, do Wrocławia. Już jeden marsz gejów był.
      Całkiem spory. Legalny. Cała impreza była pilnowana przez 2 policjantów. Widać
      wielkiego zagrożenia nie ma. A zakazywanie to tylko reklama tych imprez.
      • Gość: Whig aż sami się prosicie o desant :) IP: 213.17.201.* 15.11.05, 15:56
        tak swoją drogą Wrocław zawsze mi się podobał. A teraz jeszcze bardziej.
      • Gość: daylight Re: Zapraszamy do Wrocławia-Wrocek gej miasto IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 16:08
        hehe no tak i pozniej jak poznaje chlopka z Wroc to jedzie gejem na kilometr.
        Dogadac sie nie mozna bo piszczy cieniutko.
        • Gość: Whig To było na poziomie. Rozumiem, że także IP: 213.17.201.* 15.11.05, 16:25
          Berlińczycy to pedały itd?
      • Gość: DarioGEe Re: Zapraszamy do Wrocławia IP: *.neting.pl 15.11.05, 16:25
        Uważaj co piszesz, bo nam MW sciagniesz do miasta i skończą się czasy spokoju.
        Swoja droga Wrocław bardzo miłe miasto
      • shygay Re: Zapraszamy do Wrocławia 15.11.05, 16:40
        We Wrocławiu nigdy nie było żadnej parady czy marszu. Odbywały się za to różnego
        rodzaju happeningi.
    • homosexualista2 Parada ma za zadanie uczyć tolerancji a nie ...... 15.11.05, 15:50
      skłaniać do przejścia z hetero na homosexualizm. Homosexualizmem nie mozna sie
      zarazić jak grypą. Wielu ludzi myśli ze my homosexualisci chcemy zeby wszyscy
      zostali homo. Społeczeństwo czuje sie zgorszone takimi paradami tylko dlaczego
      przeciez nikt na takich paradach nie idzie na golasa, ani nie namawia aby
      wszyscy zmienili orientacje sexualną. Nazywa sie nas zboczeńcami dewiantami, a
      tymczasem wiele osób homosexualnych to bardzo dobrze wykształceni ludzie,
      którzy nikomu niczego nienakazują ani nienazucją.
      Homosexualisci to przewaznie ludzie bardzo przyjaznie nastawieni do innych
      ludzi, którzy pragną tylko akceptacji. a akceptacja jest możliwa tylko wtedy
      kiedy sie ją nagłośni.
      Wielu ludzi nazywa homosexualizm czymś nienormalnym, tym samym nie zdają sobie
      sprawy że mogą krzywdzić swoich najbliższych o których poprostu nie wiedzą iż
      są homosexualistami. Czy o to własnie chodzi żeby taka osoba nie mogła
      pokazywać swoich uczuć i żyła przez całe życie w osamotnieniu.
      Mówi sie stary kawaler albo stara panna a nikt niezastanawial sie dlaczego??
      te osoby są same w życiu a może własnie odczuwają pociąg do tej samej płci.
      Niestety wiele takich osób wyjerzdza tylko dlatego aby zaznać spokoju i móc
      cieszyć sie zyciem bo kazdy ma do nie go takie samo prawo.
      Uważam że polskie spoleczeństwo jest nadal nieduczone na ten temat i dlatego
      źle jest odbierany homosexualizm. Dużą nietolerancją homosexualistów daży kler
      choć własnie w ich srodowisku jest najwiecej gejów.

Czy dwóch panów idacych za reke, czy dwie kobiety idące za rekę ulicą jest tak
      gorszące ze az trzeba tego zakazywać. Dziwne bo mnie bardziej wydaje sie
      gorszące jak ktoś idzie i żuca przeklenstwami albo pluje gdzie popadnie albo
      jest w stanie takiego upojenia alkoholowego ze niemoze utrzymac sie na nogach.
      Dlaczego polskie społeczenstwo to TOLERUJE O TO JEST PYTANIE??

• Gość: warszawiak Re: Parada ma za zadanie uczyć tolerancji a nie . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:13
        Prawo do uczuć macie, nikt tego nie kwestionuje. Prawa do pokazywania tego
        wszem i wobec absolutnie nie. Stąd mój opór i innych. To co robisz w 4 ścianach
        to twoja sprawa.
        Ale kiedy widzą cię inni, spoza twojego grona to już nie jest tylko twoja
        sprawa.
        • homosexualista2 Ale ja nieuprawiam sexu na ulicy co najwyzej moge 15.11.05, 18:22
          isc trzymajac partnera za reke
      • zimny.stefan Re: Parada ma za zadanie uczyć tolerancji a nie . 15.11.05, 16:33
        homosexualista2 napisał:
        > ... Dziwne bo mnie bardziej wydaje sie
        > gorszące jak ktoś idzie i żuca przeklenstwami albo pluje gdzie popadnie albo
        > jest w stanie takiego upojenia alkoholowego ze niemoze utrzymac sie na nogach.
        > Dlaczego polskie społeczenstwo to TOLERUJE O TO JEST PYTANIE??

bo to jest istota polskosci, narodowej tozsamosci,
        tacy wlasnie jestesmy i tacy bedziemy, to znamy i (latwo) tego nie oddamy
      • drhuckenbush Re: Parada ma za zadanie uczyć tolerancji a nie . 15.11.05, 22:50
        Tolerancja polega na tym, ze mimo Waszego marszu i mimo tego, ze Was nie lubie,
        nie zamierzalem isc tam z kamieniami czy jajami i rzucac w Was.
        Tolerancja NIE OZNACZALA, NIE OZNACZA, NIE BEDZIE I NIE MOZE OZNACZAC akceptacji!!!
      • dawidantyrydzyk Masz racje ale niestety mamy MW która zamiast... 15.11.05, 23:20
        prowadzic do wspolnego dobra spolecznego promuje Agresje i nienawisc Ta partia
        L- ludzi, P-pozbawionych, R-rozumu ma tak zawerzane horyzonty ze brak słow.
        Narobili nam wstydu w europarlamencie to jest SKANDAL ze taka partia nie
        zostyała jeszcze zdelegalizowana.
    • Gość: xawery Wladze Poznanie czuja aktualne trendy globalne IP: 140.247.126.* 15.11.05, 15:51
      Czas holubienia wszelkich tzw. mniejszosci, takze seksualnych, minal
      bezpowrotnie. Poczatek, jak zwykle w przypadku globalnych trendow, dala
      Ameryka - ktos musi w koncu napoczac te stara, zacofana Europe, n'est-ce pas?
      • Gość: polakokatolib Re: Wladze Poznanie czuja aktualne trendy globaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:03
        Niestety mniejszość seksualna starych kawalerów w czarnych spódnicach nadal jest
        tolerowana. A jest to powszechnie znane środowisko gejowsko-pedofilskie.
        • Gość: xawery Re: Wladze Poznanie czuja aktualne trendy globaln IP: 140.247.126.* 15.11.05, 16:09
          Gość portalu: polakokatolib napisał(a):

> Niestety mniejszość seksualna starych kawalerów w czarnych spódnicach nadal
          jes
          > t
          > tolerowana. A jest to powszechnie znane środowisko gejowsko-pedofilskie.

Jesli znasz polakokatolibie taki przypadek, nie pozostaje Ci nic innego jak
          tylko doniesc do najblizszej kurii diecezjalnej. Oni juz beda wiedziec co z tym
          fantem zrobic.
    • Gość: polakokatolib Europejska Parada Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:57
      Mam radę dla organizatorów - zorganizujcie w Warszawie Europejską Paradę
      Równości - jeżeli zjedzie się 1 - 2 mln ludzi to już nikt nie będzie się pytał o
      zgodę. Będzie trochę korków przez parę dni, ale widok zielonych facjat Kaczorów,
      Giertychów i Jurków jest tego wart :)))
      • Gość: strong Jesli ma byc parada to mozna ja atakowac! IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 15:59
        Przyklad z Parlamentu Europejskiego gdzie LPR zorganizowala wystawe o aborcji
        ktora zaczely nisczyc poslanki lewicowych partii. One tez zaczely szarpac
        organizatorow wystawy. A wiec albo zakaz z zgodnie z przykladem Unii
        Europejskiej albo mozna ta parade atakowac. Wybierajcie tolerancyjni inaczej!
        • maureen2 Re: Jesli ma byc parada to mozna ja atakowac! 15.11.05, 16:04
          w parlamencie eu protestowano tylko przeciwko obozom koncentracyjnym,bo budzą
          naturalny sprzeciw u wszystkich ludzi.
          • Gość: s Re: Jesli ma byc parada to mozna ja atakowac! IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 16:07
            Przeciwko obozom? Co za tepa odpowiedz. Naturalny sprzeciw ludzi budzi wystawa
            przeciwko mordowaniu? A parada gejow juz nie moze budzic? Czyli kolega
            proponuje wybiorcza wolnosc. LPR nie zachecal do obozow ani ich nie propagowal.
            Porownywal mordowanie dzieci do obozow. I zostalo to przez komisarzy zakazane.
            Czyli jestesmy w Europie.
            • anvill Re: Jesli ma byc parada to mozna ja atakowac! 16.11.05, 12:48
              Interesujące jest to że w organizacji w której witają się gestem którym witali
              się organizatorzy obozów koncentracyjnych porównuje sie aborcje do tego co się
              dziło w obozach. W tej sytuacji to ja już nie wiem oni są za czy przeciw
              aborcji??? Ktos wie? :)))
            • anvill Re: Jesli ma byc parada to mozna ja atakowac! 16.11.05, 15:16
              Interesujące jest to że w organizacji w której witają się gestem którym witali
              się organizatorzy obozów koncentracyjnych porównuje sie aborcje do tego co się
              dziło w obozach. W tej sytuacji to ja już nie wiem oni są za czy przeciw
              aborcji??? Ktos wie? :)))
      • pan12345 Re: Europejska Parada Równości 15.11.05, 16:10
        tak sądzisz? No proszę jak was rozpiera chęć ekshibicjonizmu. Nie dziwota, że
        uważa się was za zboczeńców, kiedyś tacy stali w parkach w płaszczykach i
        czekali na licealistki.
      • Gość: warszawiak Re: Europejska Parada Równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:32
        polecą pedardy w pedalskie dupska.
    • Gość: emes Zróbmy polską paradę w Strassburgu ! ! ! ! ! ! ! ! IP: 62.29.248.* 15.11.05, 15:59
      skoro u nas jest prawo i sprawiedliwość a tylko kaczki sa równiejsze.
      Pojedxmy do Strassburga i tam na rynku pokażmy jak w Polsce wygląda demokracja
      • pan12345 Re: Zróbmy polską paradę w Strassburgu ! ! ! ! ! 15.11.05, 16:02
        szerokiej drogi i nie zaponijcie maści na siniaki, i do innych celów.
        • Gość: Whig Re: Zróbmy polską paradę w Strassburgu ! ! ! ! ! IP: 213.17.201.* 15.11.05, 16:05
          tak z ciekowości, panie 12345, pan jest z Poznania?
      • Gość: sojuz Unia pokazala wolnosc - nisczyla wystawe LPR IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 16:05
        jaka wolnosc skoro poslanki lewicowych partii niszczyly a komisarz zabronil
        dlaszego wystawiania wystawy o aborcji? Gdzie wiec wolnosc? Czyzby wybiorcza?
    • Gość: asdasd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Whig Powiedziane zdecydowanie za mocno i trochę nie IP: 213.17.201.* 15.11.05, 16:08
        na temat. Ale coś w tym jest.
    • wuuuj [...] 15.11.05, 16:26
    • Gość: Tommy Dobrze, że nie będzie tej prowokacji IP: 193.151.38.* 15.11.05, 16:44
      Dobrze, że władze miasta nie dały się namówić na tę prowokację lewaków
    • Gość: aha aha jak zwykle straszycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:45
      nie tylko PIS i LPR ale zapewniam, że wielu z PO jest zapewne przeciw.
      • m15 Re: jak zwykle straszycie 15.11.05, 16:48
        Gość portalu: aha aha napisał(a):

> nie tylko PIS i LPR ale zapewniam, że wielu z PO jest zapewne przeciw.
        oczywiście , tylko nieliczni peowiacy to pederaści,zdecydowana większość to
        normalni ,zdrowi ludzie,co prawda ostatnio nerwy im puszczają ,ale to jeszcze
        nie zboczenie
      • Gość: coolerka I po co tyle krzyku? IP: 59.57.202.* 15.11.05, 16:58
        Ludzie, o co tyle halasu ?
        Idzcie sie przewietrzyc - niektorym to dobrze zrobi.
        I po co tyle krzyku? Sa powazniejsze problemy do rozwiazania.
        Wierzcie mi
        • Gość: xawery Re: I po co tyle krzyku? Dokladnie!!! IP: 140.247.126.* 15.11.05, 17:15
          Gość portalu: coolerka napisał(a):

> Ludzie, o co tyle halasu ?
          > Idzcie sie przewietrzyc - niektorym to dobrze zrobi.
          > I po co tyle krzyku? Sa powazniejsze problemy do rozwiazania.
          > Wierzcie mi

Katzenjammer w mediach to jest dokladnie to o co chodzi paniom/panom ze
          srodowisk homo. Oni musza - doslownie musza - byc troszke przesladowani, bo
          inaczej nie zainteresowalby nimi (i ich wydumanymi problemami) nawet pies z
          kulawa noga.
    • werter-6 Proszę pańswa czarny motloch terroryzuje Polskę 15.11.05, 17:02
      Nie pozwólmy aby prawa które są nam dane przez konstytucję, byly bezczelnie
      odbierane nam obywatelom kraju który jest od roku w Unii europejskiej, przez
      bandę oszalalych fundamentalistów katolickic!Będziemy na Legalnej
      manifestacji.Poznaniu nie kompromituj się, i nie daj się terroryzować prze bandę
      oszalalych rydzykowców.
      • Gość: MlodyJorg Teraz zakaz meczow IP: 66.133.95.* 15.11.05, 17:04
        Mecze pilkarski stanowia o wiele wieksze zagrozenie dla porzadku publicznego,
        niz parady rownosci.
        • drhuckenbush Re: Teraz zakaz meczow 15.11.05, 22:52
          Ta, jasne.
          Tyle ze mecze nie musza byc odwolywane ze wzgledu na bezpieczenstwo. A Wasz
          zeszloroczny marsz zostal rpzerwany, pedaly, bo bylo niebezpiecznie!
      • shygay Re: Proszę pańswa czarny motloch terroryzuje Pols 15.11.05, 17:04
        O jesteś! A już Cię pogrzebali.
        • werter-6 Ta brudna szmata z Chicago, Wuuj? 15.11.05, 17:15
          • shygay Re: Ta brudna szmata z Chicago, Wuuj? 15.11.05, 17:17
            Tak, właśnie on. Wymyślił sobie, że zeszłeś na AIDS.
      • Gość: pedałomMówimyNie Re: Proszę pańswa czarny motloch terroryzuje Pols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:04
        no to czas kupić bilet do Poznania, pastować glany i wyciągnąć kij
        • Gość: mangold Dureń !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:05
      • Gość: bob Idioto wlasnie UE dala przyklad IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:26
        zakazujac wystawy LPR jak rozumie wolnosc. Takze niech Poznan bedzie europejski
        i przegoni tą wiare!
      • drhuckenbush [...] 15.11.05, 22:51
        • werter-6 Re: Proszę pańswa czarny motloch terroryzuje Pols 16.11.05, 12:57
          Motloch daje upust swoim frustracjom jak np. drhuckenbush
          • Gość: ... nie gorączkuj bo zostaniesz impotentem IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:31
    • shygay Zapatero 15.11.05, 17:09
      Ludzie! Co się dzieje z tym krajem? Gdzie jest polski Zapatero?!!!
      • werter-6 Zapatero już czeka i jest !!! 15.11.05, 17:12
      • Gość: czilalal Re: Zapatero-tchorz i idiota. Jakby sie pojawil IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:27
        taki Zapatero nalezoloby go przegnac na Syberie. Zapetro czlowiek ktory pluje
        na wartosci.Tchorz bo ugial sie przed terrorystami. N
        • werter-6 Wasze polskie wartości ? jakie?czy może chorzy 15.11.05, 18:34
          potrzebujący pomocy, a potem zabijani przez polskich sanitariuszy w karetkach
          pogotowia?Pamiętaj narodek ktory morduje chorych, bezbronnych potrzebujacych
          pomocy dla zysku nie ma prawa nazywać się NARODEM!
          • kaisy7 Re: Wasze polskie wartości ? jakie?czy może chorz 15.11.05, 18:34
            jakiej jesteś narodowości?
            • werter-6 Europejskiej! odnieś się merytorycznie mego tekstu 15.11.05, 18:37
              przedstawicielu "narodku"
              • kaisy7 Re: Europejskiej! odnieś się merytorycznie mego t 15.11.05, 18:39
                co robisz na polskim portalu, skoro tak cię tu nie lubią?
                narodowość europejska? coś nowego ciotka wymyślasz
        • shygay Re: Zapatero-tchorz i idiota. Jakby sie pojawil 15.11.05, 18:37
          Zapatero uległ terrorystom? W takim razie ponad 70% społeczeństwa hiszpańskiego
          to terroryści. Bo większość Hiszpanów ma serdecznie dość dyktatu Kościoła nad
          ich własnym państwem!
          • Gość: ofert Re: Zapatero-tchorz i idiota. Jakby sie pojawil IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:43
            A slyszales o wielotysiecznych manifestacjach przciwko Zapatero i jego
            progejowskiej polityce? Nie? Dziwne media nie mowily o tym. Ach w TVN pracuje
            troche takich skrzywionych...Ludzie ulegli psychozi strachu. Dzisiaj Zapatero
            by przerznal wybory. A gospodarczo Hiszpania znowu stoi. Ni to co za Aznara.
            Ale dobrze nadjedzie czas ze ludzie powiedza doscy dyktatowi lewackiej UE.
            Konsytytucje wywalili do kosza. Lod sie lamie.
            • shygay Re: Zapatero-tchorz i idiota. Jakby sie pojawil 15.11.05, 18:45
              Słyszałem o tych manifestacjach. Tyle, że słyszałem również o badaniach opinii
              społecznej w Hiszpanii!
              • Gość: ofert Re: Zapatero-tchorz i idiota. Jakby sie pojawil IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:49
                No to ja slyszalem ze mozna wdupic na nieruchomosciach w Hiszpanie. Podziekowac
                mozna rzadowi Zapatero.Slyszalem tez o podatkach i mniejszym PKB.
    • Gość: cityman Hej geje, odpiwedzcie na najwazniejsze pytanie IP: *.gazownia.poznan.pl 15.11.05, 17:28
      Widziałem demonstracje gejów w berlinie i Amsterdamie. Omal nie puściłem pawia
      na widok tych roznegliżowanych i umalowanych ciot. Ale mniejsza o to. Nie mogę
      nigdzie sie dowiedzieć po co nasi homo chcą demonstrować. Przeciwko
      dyskryminacji? Proszę mi dać choć jeden przykład dyskryminacji w Polsce
      homoseksualisty. Czy kogoś z tego powodu wyrzucono z pracy? Odmówiono mu w baku
      kredytu? Odmówiono wydania paszportu? Odebrano mieszkanie? Wyrzucono ze
      studiów? Nie wpuszczono do restauracji? Mam wrażenie, że całą tę sprawę nakręca
      grupa cwaniaków, która nie ma pomysłu na zaistnienie w inny sposób. I na
      zrobienie kasy. Nie lubię dziecinnych wygłupów Lisiewicxza i tej jego Naszości,
      ale ostatni jego pomysł świadczy, czy facet dojrzewa. Wystapił o zgode władz
      Poznania na paradę onanistów i zapewnienie policyjnej ochrony przed atakami
      heterosów i homosów. To najlepszy komentarz to całej tej zadymy.
      • dolenicz Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 17:45
        ...poczuja sie dyskryminowani i tez wyjda na ulice?
        • loquin.phd Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 17:49
          Ech, procesji Rodziny Maryi itd. masz w Polsce pod dostatkiem. To środowisko
          nie powinno się zatem czuć dyskryminowane.
          • dolenicz Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 17:55
            Widze, ze nie wiesz o czym mowie i masz problem z odroznieniem sgromadzen
            religijnych od zbiegowisk exhibicjonistow, wychodzacych na ulice ze swoimi
            dewiacjami.
            • anty.rydzyk Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 18:08
              A moze to ty nie dostrzegasz oznak dewiacji RM?
              • kaisy7 Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 18:28
                Sądzicie, że antypedalskie poglądy reprezentuje wyłącznie środowisko związane z
                RM? To nieprawda. Wielu normalnych dostrzega obłudę o.Rydzyka, ja rónież. Nie
                utożsamiam się z tym.
                Poszerz horyzont - przykłady które zacytowałeś też podnoszą mi ciśnienie, serio!
                • anty.rydzyk Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 20:24
                  RM zbacza w wyrachowanym, celowym generowaniu zlych emocji u maluczkich.

Nie mam problemu z wyobrazeniem sobie, ze antycyklizm moze miec inna baze niz
                  Nauka RM.
              • Gość: dolenicz Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... IP: 140.247.126.* 15.11.05, 19:25
                anty.rydzyk napisał:

> A moze to ty nie dostrzegasz oznak dewiacji RM?

Dewiację dostrzegam u Ciebie. Dewiację umyslową, sądzac z poziomu Twoich
                wypowiedzi. A jesli masz inne to zostaw je dla siebie i nie obnos sie z tym na
                forum publicum.
                • anty.rydzyk Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 19:59
                  Gość portalu: dolenicz napisał(a):

> Dewiację umyslową, sądzac z poziomu Twoich
                  > wypowiedzi.

Wyrokujac o dewiacji z poziomu wypowiedzi, skazujesz rowniez moherowe berety na
                  dewiacje (sic!) umyslowa.

Ale ja o czym innym, ja o Radiu Maryja, jako medium propagowania zlych emocji, a
                  nie o jego sluchaczach... ale nie wymagam od ciebie rozumienia banalnych faktow,
                  bo RM wzorowo wykonuje swoje zadania.
                  • kiauczau Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 20:46
                    anty.rydzyk napisał:

>ale nie wymagam od ciebie rozumienia banalnych faktow
                    > bo RM wzorowo wykonuje swoje zadania...

A tom sie zacukal...No, juz dobrze, wiecej juz nie bede o tych dewiacjach.
                    (Ale to co powiedzialem poprzednio, podtrzymuje: quod dixi, dixi!)
                    • anty.rydzyk Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 21:11
                      Nie ludze sie, ze mam jakies szanse z RM.
          • kaisy7 Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 17:56
            Dobrze, ale oni nie krzyczą o tym że podnieca ich bicie.
            • anty.rydzyk Re: Co bedzie gdy entuzjasci sado maso... 15.11.05, 18:07
              A po co maja krzyczec takie banaly? Wystarczy posluchac jak sie sami nakrecaja i
              jaka satysfakcje maja z wyrzucania z siebie tego calego gnoju.
      • drhuckenbush Re: Hej geje, odpiwedzcie na najwazniejsze pytani 15.11.05, 22:54
        Masz sluszna racje.
        Parada ma na cele robienie karier na dupie przez czerwonych, co to sie zielonymi
        zwa.
        A i probuja promowac chore zachowania jako te lepsze.
        Ciagle mowia o sobie "kochajacy inaczej". A skoro inaczej, to moze lepiej?
        Trzeba wiec to skonczyc, poki czas!!!
    • loquin.phd Zresztą sam nie wiem. PO, czy to dobra decyzja? 15.11.05, 17:32
      Głównym celem strategicznym jest zrównanie PiS-u z ziemią, przepędzenie tych
      kreatur, rozsadzenie tego folwarku. LPR niech sobie będzie homofobiczna ile
      zechce, byleby zbijała na tym kapitał i odbierała PySkowi głosy.

Czy jednak jakiekolwiek ustępstwa ze strony PO na rzecz PiS-u nie skażą
      Platformę na utratę elektoratu? Czy nie traci na wiarygodności i tożsamości?
      Przecież ludzie to czują. A trzecią partię konserwatywną nie ma już miejsca po
      prostu. Nie lepiej obnażać i atakować polityczno-socjalno-gospodarcze
      niedołęstwa i kłamstwa kaczego bydła?
      • werter-6 Msz rację! Kacze bydlo należy kompromitować 15.11.05, 17:37
        • loquin.phd Na każdym kroku! 15.11.05, 17:41
        • Gość: skopie Re: Msz rację! Homoseksualistow kompromitowac IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:39
          nalezy na kazdym kroku.
          • kaisy7 Re: Msz rację! Homoseksualistow kompromitowac 15.11.05, 18:40
            sami to robią i jak widać skutecznie
    • Gość: pedro milosnik golonki z wlosami IP: *.4.189.100.ptr.us.xo.net 15.11.05, 17:40
      Ja lubie golonke, moja zona nie.
      Czy to znaczy ze jest antygolonkowa?
      Czy to znaczy ze musze zrobic marsz rownosci golonkarzy zeby przekonac Ja,
      ze jest w bledzie, i tym samym polubi golonke?
      • rura333 Golonka z wlosami??? 15.11.05, 18:07
        Golonka z wlosami to nie golonka tylko zwloki swini.
        Golonka jest OGOLONA, i lubia ja wszyscy, lacznie z Twoja zonsia.
        Wlosy na golonce to jest perwersja, i za to nie powinienes byc wpuszczany do
        knajpy zgodnie z linia myslenia.
        Precz z perwersja i pedalofilami. Zabronic pedalofilskich rowerow!!!
        Tylko hulajnogi dla przyzwoitych ludzi!

Gość portalu: pedro napisał(a):

> Ja lubie golonke, moja zona nie.
        > Czy to znaczy ze jest antygolonkowa?
        > Czy to znaczy ze musze zrobic marsz rownosci golonkarzy zeby przekonac Ja,
        > ze jest w bledzie, i tym samym polubi golonke?
    • Gość: aa Pornografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:44
      Czy "marsz" tego rodzaju nie jest publicznym promowaniem pornografii i
      demoralizacji? Nic dziwnego,że neokomnuna to popiera.
      • loquin.phd Re: Pornografia 15.11.05, 17:46
        Kiedy za komuny była pornografia? Homoseksualistów komuna też represjonowała.
      • rura333 Re: Pornografia i demoralizacja starszych pan!!! 15.11.05, 17:51
        Gość portalu: aa napisał(a):

> Czy "marsz" tego rodzaju nie jest publicznym promowaniem pornografii i
        > demoralizacji? Nic dziwnego,że neokomnuna to popiera.
      • rura333 Precz z wyscigami rowerowymi!!! 15.11.05, 18:01
        Nalezy zakazac wszelkich zawodow rowerowych! Takiego nagromadzenia pedalofilii
        i atakujacego pedalstwa nie mozna wiecej tolerowac!!!
        Hulajnoga jest zdrowa!!!
        Marsz rownosci na hulajnogach da odpor zezwierzeceniu cyklistow-pedalofili i
        pedalow!!!

Gość portalu: aa napisał(a):

> Czy "marsz" tego rodzaju nie jest publicznym promowaniem pornografii i
        > demoralizacji? Nic dziwnego,że neokomnuna to popiera.
    • Gość: brawo rysiu :) IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 17:45
      I baaardzo dobrze - jedyna słuszna decyzja od początku rządów RYŚKA - ale nie
      czarujmy się wydał ją bo trzęsie gaciami ze strachu przed samym sobą :D
    • werter-6 Apel do Unii europejskiej 15.11.05, 17:48
      Wywalcie ten kraj jak najszybciej ze struktur Unii. A następnie otoczcie ten
      nadwiślański kraik kordonem sanitarnym!Czas najwyższy!!
      • kaisy7 Re: Apel do Unii europejskiej 15.11.05, 17:54
        Ciotka, jak ty jątrzysz. Kim ty jesteś co? O losie tego kraju na szczęście nie
        decydują takie pedalskie (piiiii !!!) jak ty.
        Pedalski (piiiii !!!) - nie podoba ci się nasza mentalność? To nie wchodź na
        polskie portale.
        • werter-6 Sluchaj Talibie! Znajdziemy na was sposob 15.11.05, 18:05
          Nie będziecie terroryzować narodu, który z wlasnej woli stal się
          wspólmieszkańcem Unii,Europa da sobie radę z takimi czarnymi kreaturami jak
          Ty.Unia jest wyposażona w odpowiednie instrumenty nacisku na was
          pisuarowokościelnych idiotów.Do zamknięcia swoich granic wlącznie. Nie wspomnę
          o możliwościach wywierania presji finansowej na Państwo które Lamie podstawowe
          prawa jednostki.Rydzyk, ten zlodziej oszust, nie przejdzie, nie dopuścimy do tego!
          • kaisy7 Re: Sluchaj Talibie! Znajdziemy na was sposob 15.11.05, 18:22
            Ciasny pedała rozumek, ciasny.
            Prawa masz jak inni. No może poza zawieraniem małżeństwa i adoptowaniem dzieci.
            Ale to reguluje nasza konstytucja na szczęście. Jakoś nie byliśmy ciotkom nigdy
            za bardzo przychylni i jakoś nie widać ze strony Unii żadnych reperkusji.
            A Rydzyk i moherowe babcie? Wy nie dopuścicie? Tzn. kto? Polacy? Ty ciotka
            plujesz regularnie na Polaków, więc nie wypowiadasz się chyba w naszym imieniu?
            A skoro nie, to kim są ci tajemniczy "my" ? Twoi przyjaciele walący cię w
            kolejarza? Wolne żarty ...
            • werter-6 Re: Sluchaj Talibie katolicki dlaczego 15.11.05, 18:28
              Obelgi?, już przez to jesteś niewiarygodny rydzyku śmierdzący!
              • kaisy7 Re: Sluchaj Talibie katolicki dlaczego 15.11.05, 18:31
                O masz, dalej z tym księdzem ...
                Już wspomniałem w jakimś poście - nie tylko zwolennicy RM są wam przeciwni
                (manifestacjom i głośnemu zwracaniu uwagi na siebie)
                Naprawdę, RM to nie moja opcja
          • Gość: 1:100 [...] IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:33
            • kaisy7 Re: Sluchaj werterrz potencjalny Aidsowcu 15.11.05, 18:35
              A ja powtórzę za przedmówcą: zrozumiałeś?

Gość portalu: 1:100 napisał(a):

> Unia Euroepejska tak jak uczestnicy parad ma w dupie tolerancje i wolnosc.
              > Chodzi o wolnosc wybiorcza i dlatego pedalom ,zboczencom i idiotom mowimy
              stop.
              >
              > Chcesz byc jechany w odbyt? Twoja spraw niech Ci wiadrami sperme na buzie
              leje
              > ale po ulicy laz z czysta twarz a nie ospermiona. Pasuje?
            • werter-6 Poradzimy sobie z Wami czarni!!! spokojnie! 15.11.05, 18:36
              • Gość: kutztanczyzmichnik Nie rozsmieszja mnie. Homo sa skazani na wymarcie IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:41
                i to jest bardzo dobra wiadmosc. Druga jest HIV.pa pa calusow 102
      • Gość: ex-euroentuzjasta Re: Apel do Unii europejskiej IP: 140.247.126.* 15.11.05, 18:01
        werter-6 napisał:

> Wywalcie ten kraj jak najszybciej ze struktur Unii. A następnie...

Alez dokladnie o to chodzi! To bedzie najpiekniejszy dzien w moim zyciu!
      • shygay Re: Apel do Unii europejskiej 15.11.05, 18:12
        Apele do UE tutaj na forum nic nie dadzą.
        Proponuję pisać do Komisji Europejskiej, no i oxczywiście Strasbourg. Wszystkie
        namiary na oficjalnych stronach Unii.
        • werter-6 Re: Apel do Unii europejskiej/ wiem ! 15.11.05, 18:20
          Zrobilem to z desperacji!będzie duży apel! do wladz w Brukseli
        • werter-6 Niestety na forum pojawil się już motloch! 15.11.05, 18:43
      • drhuckenbush Re: Apel do Unii europejskiej 15.11.05, 23:00
        Sluchajcie europejczyka! On jest madry i wie co mowi. W koncu skonczyl 3 klasy
        podstawowki! I jest pedalem!
    • serwal A szkoda ... 15.11.05, 17:58
      A szkoda, bo specjalnie chciałem przyjechać do Poznania. Trzeba wreszcie
      zakrzyczeć, tych zboczurów, że ich miejsce jest w klinice psychiatrycznej. Ich
      choroba, to choroba mózgu. Trzeba dobrych lekarzy, aby usunęli z ich zwojów
      mózgowych te myśli, które ich "zaprogramowały" zamieniając w homoseksualistów.
      Polskich lekarzy psychiatrów czeka ciężkie zadanie, aby pomimo przeszkód ze
      strony prozboczurskich frakcji z europarlamentu, wyleczyć podstępnie zarażonych.
      Wiele osób w Polsce wciąż podstępnie zaraża homoseksualizmem: przez brak
      sprzeciwu wobec zachowań homoseksualnych i pedofilskich; przez publikowanie w
      różnych gazetach i czasopismach tekstów chwalących homoseksualizm; wyznawanie
      sympatii i poparcia dla zachowań homoseksualnych i pedofilskich; jawne i
      bezczelne uczestniczenie w zlotach i manifestacjach prohomoseksualnych; itp.
      • werter-6 Twój text zastanie przetlumaczony 15.11.05, 18:14
        na niemiecki, po to aby europejczycy zaczęli się bać Polaków!! "zakrzyczeć, tych
        zboczurów, że ich miejsce jest w klinice psychiatrycznej"zaiste kuriozalne!
      • rura333 Nie przyjezdzaj do Poznania,... 15.11.05, 18:28
        ...na wszelki przypadek.
        Ciesze sie, ze chcesz zakrzyczec tych pseudozboczurow(skad ty wynalazles to
        slowo?), wiec zacznij propagowac hulajnoge!!!
        Hulajnoga jest zdrowa, nie ma pedalow, i nie prowokuje do pedalofilii i
        pedalstwa!!!
        Bedzie marsz rownosci z hulajnogami, wiec chyba i ty dolaczysz?!
        Precz z Wyscigiem Pokoju! Precz z rowerami. Rownosc dla ludzi, nie dla maszyn!

serwal napisał:

> A szkoda, bo specjalnie chciałem przyjechać do Poznania. Trzeba wreszcie
        > zakrzyczeć, tych zboczurów, że ich miejsce jest w klinice psychiatrycznej.
        Ich
        > choroba, to choroba mózgu. Trzeba dobrych lekarzy, aby usunęli z ich zwojów
        > mózgowych te myśli, które ich "zaprogramowały" zamieniając w
        homoseksualistów.
        > Polskich lekarzy psychiatrów czeka ciężkie zadanie, aby pomimo przeszkód ze
        > strony prozboczurskich frakcji z europarlamentu, wyleczyć podstępnie
        zarażonych
        > .
        > Wiele osób w Polsce wciąż podstępnie zaraża homoseksualizmem: przez brak
        > sprzeciwu wobec zachowań homoseksualnych i pedofilskich; przez publikowanie w
        > różnych gazetach i czasopismach tekstów chwalących homoseksualizm; wyznawanie
        > sympatii i poparcia dla zachowań homoseksualnych i pedofilskich; jawne i
        > bezczelne uczestniczenie w zlotach i manifestacjach prohomoseksualnych; itp.
    • Gość: pedro ile mozna o jajach gadac? IP: *.4.189.100.ptr.us.xo.net 15.11.05, 17:59
      albo o bezjajecznych.
      Czy we kurna nie macie nic innego do roboty.
      Jesli jestes hero, kup browara i sieknij zone w leb.
      a jesli tym drugim zwierzeciem, to idz zrob pedicure, potem na stadion Legi, i
      sie dowiesz bardzo szybko czy naprawde chcesz tej torerancji.
    • antykaczyzm Żegnaj,Demokracjo! 15.11.05, 18:05
      W dzień zaprzysiężenia Pana Prezydenta proponuję przypiąć do ubrań czarne tasiemki.
      Brakuje po prostu słów protestu!
      Proszę ewentualnie o odpowiedź,czy będzie dla mnie miejsce w IV RP.
      -mam poglądy raczej lewicowe z nutą liberalizmu
      -jestem demokratą(zdecydowanie za utrzymaniem systemu parlamentarnego)
      -jestem tolerancyjny
      -nie jestem katolikiem
      -mam poczucie humoru
      "Libertas tandem facta est sub tributo!" (Wolność w końcu popadła w jarzmo!-XBW)
      • Gość: Tolerancyjny Re: Żegnaj,Demokracjo! Nareszcie! IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:38
        Precz z demokracja. Fatalny ustroj. Poczucia humoru nie masz.Poglady lewicowe
        sa idiotyczne. Tolerancyjny? Swoim nickiem udowadniasz tolerancje. Chyba ze
        mowimy o wybiorczej. Tak ze klamiesz. Nie bedzie miejsca dla Ciebie.
        • antykaczyzm Re: Żegnaj,Demokracjo! Nareszcie! 15.11.05, 18:52
          Upewnił mnie Pan w decyzji opuszczenia tego kraju(pominę bezceremonialne
          przejście na "ty").Jestem tolerancyjny,choćby z tego względu,że nie zgadzając
          się(zupełnie)z braćmi Kaczyńskimi,nie zwalczam ani nie będę zwalczał nikogo,kto
          dzieli ich poglądy.Tutaj jest między nami różnica,choć mam nadzieję,że różnic
          jest jak najwięcej!
          Pozdrawiam.Miłego rzucania kamieniami,kiedy nadarzy się okazja!
          • Gość: 19poludnik Super ze pan wyjezdza. Z takim pogladami jak najda IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:59
            najdalej od Polski. Licze ze dotrzyma pan slowa tak jak miliony ludzi ktorzy
            krzyczyeli ze wyjada a jescze tu siedze. Wiec oby jak najpredzej.
            • antykaczyzm Re: Super ze pan wyjezdza. Z takim pogladami jak 15.11.05, 19:09
              Czy tolerancja,przywiązanie do demokracji i poczucie humoru to grzechy,których
              kochający bliźniego katolik nie jest w stanie wybaczyć?
              • Gość: prowokacja Ja nie jestem katolikiem ale trzymam za slowo IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:14
                ze pan wyjedzie. Oby jak najszybciej.
                • antykaczyzm Re: Ja nie jestem katolikiem ale trzymam za slowo 15.11.05, 19:18
                  Zmieniam-uwaga,trudne słowo-formułę pytania.Co jest złego w
                  tolerancji,przywiązaniu do demokracji i poczuciu humoru?
                  • Gość: honor Re: Ja nie jestem katolikiem ale trzymam za slowo IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:27
                    W tolerancji nic. Antykaczyzm to tolerancja? W pozuciu humory tez nic? I co
                    goni pana ktos za poczucie humoru? Ja licze ze dotrzyma pan slowa co do
                    wyjazdu. A pytanie moze pan zadawac byleby pan wyjechal.
                    • antykaczyzm Re: Ja nie jestem katolikiem ale trzymam za slowo 15.11.05, 19:41
                      Login "antykaczyzm" nie jest przejawem nietolerancji,ale jedynie podkreśleniem
                      mojej opozycyjnej postawy.O ile wiem,demokracja pozwala na bycie w opozycji.Nie
                      atakuje nikogo ze względu na jego poglądy polityczne,trudno jednak akceptować
                      politykę nowych władz zmierzającą do ograniczania praw obywatelskich.
                      To tyle na ten temat z mojej strony.
                      Pozdrawiam
                      PS:
                      Nie mogę wyjechać przed skończeniem doktoratu.Przepraszam.
                      • werter-6 Pisuardczycy uznają ów login " antykaczyzm" 15.11.05, 20:02
                        za pejoratywny,i zgodnie z pisuarową logiką myślenia, wsadzą Cię do więzienia!
    • Gość: patriota i bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:07
      Geje i lesby z calej Polski powinni zostac wyslani na Syberie, won z Polski dziwolagi, normalni was nienawidza
      • werter-6 Polak "normalny' sieje grozę w Europie 15.11.05, 18:09

> Geje i lesby z calej Polski powinni zostac wyslani na Syberie, won z Polski dzi
        > wolagi, normalni was nienawidza
        • Gość: Walenty Re: Zawracanie Wisły kijem, panie Werterze-HIV ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:52
          Co za tępy upór w zawracaniu Polaków z ich własnej drogi.
      • rura333 Patriota jezdzi na polskiej hulajnodze!!! 15.11.05, 18:16
        Nie dopuscimy, zeby nie-patrioci uzywali polskich drog do demoralizowania
        naszych polskich dzieci pedalofilia i pedalstwem.
        Pelny zakaz uzywania nie-polskich rowerow!
        Hulajnoga jest zdrowa i nie ma pedalow!!!
        Polski patriota jezdzi na polskiej hulajnodze i daje odpor jezdzeniu
        pedalofilskim rowerem w antypolskim celu!!!

Gość portalu: patriota napisał(a):

> Geje i lesby z calej Polski powinni zostac wyslani na Syberie, won z Polski
        dzi
        > wolagi, normalni was nienawidza
    • magdalene76 zalosc sciska ze nawet w Poznaniu takie zacofanie 15.11.05, 18:13
      • Gość: hiv zalosc sciska ze jestes stara panna Mag76 IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:31
        zal nikt Cie nie chce..hehe
      • kaisy7 Re: zalosc sciska ze nawet w Poznaniu takie zacof 15.11.05, 18:45
        Propedalskość=nowoczesność?
        Wrzucamy wsteczny w takim razie
    • shygay Manifestacja podczas zaprzysiężenia Kaczora 15.11.05, 18:15
      Proponuję wszystkim środowiskom wolnościowym, aby w dniu zaprzysiężenia
      zorganizowały przed sejmem manifestację przeciwko kaczyzmowi oraz rosnącym
      wpływą Kościoła w Polsce. Powaga!
      • werter-6 Tak to dobry pomyśl!! będziemy to organizować 15.11.05, 18:18
        W Warszawie!!! przed sejmem!!!!!
      • shygay ...a także podczas wizyty Benka 15.11.05, 18:19
        Nie pozostawiajmy również bez opieki Benedykta XVI podczas jego planowanej
        wizyty w Polsce.
        • werter-6 Re: ...a także podczas wizyty Benka/ też będzie! 15.11.05, 18:21
          My tu tak piszemy a kacze slużby bezpieczeństwa nie śpią!
          • shygay Re: ...a także podczas wizyty Benka/ też będzie! 15.11.05, 18:23
            Niech się pałują. Ja jestem zasmucony, zdesperowany, zdenerwowany i uważam, że
            po raz kolejny opcja inna niż kościelna została niesprawiedliwie skrzywdzona. Co
            mi tam! Jestem w stanie zapłacić nawet grzywnę za Poznań.
            • Gość: housemusic ja Tobie do grzywny moge cos dorzucic IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:31
              ustal czas i miejsce spotkania- bedziesz mial gratisowa terapie leczenie z
              wynaturzen. I pamietaj HIV czuwa!
              • shygay Re: ja Tobie do grzywny moge cos dorzucic 15.11.05, 18:33
                Od wymierzania kar, nawet tych wykoślawionych i niesprawiedliwych jest Państwo a
                nie taki pionek jak Ty.
                • Gość: ranking Re: ja Tobie do grzywny moge cos dorzucic IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:46
                  haha:) panstwo ? to ktore nienwidzisz? wladza ktorej nienawidzisz? pionek ale
                  podtrzymuje ze do grzywny moge dorzucic cos w gratisie. Promocja:)
                  • shygay Re: ja Tobie do grzywny moge cos dorzucic 15.11.05, 18:49
                    Przecież ja nigdzie nie napisałem, że nienawidzę Polski!
                    Jedyne co mnie razi to mentalne zadupie znacznej części społeczeństwa,
                    ponadprzeciętne wpływy czarnej mafii oraz ulegający tym wpływą pseudokatoliccy
                    politycy.
                    • anty.rydzyk Re: ja Tobie do grzywny moge cos dorzucic 15.11.05, 19:14
                      Z cala uprzejmoscia, zamien nastepnym razem "wpływą" na "wpływom".

Poza tym, zgadzam sie z ogolna ocena tego i owego.
            • werter-6 Ca nasza energia musi być nakierowana 15.11.05, 18:49
              Na zniszczenie tego Kaczego Państewka wszytkimi możliwymi metodami!!!
              • Gość: 2005 Chcesz znisczyc Polske? Zebym Ci jednym lisciem IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:50
                nie oduczyl pisania bzdur.
                • kaisy7 Re: Chcesz znisczyc Polske? Zebym Ci jednym lisci 15.11.05, 18:52
                  To pedał - zero wartości. Zero szacunku dla kraju. Zero przyzwoitości. I tak
                  idzie i gubi kartofle i gada od rzeczy
                  • werter-6 Znowu belkot Rydzyka!! 15.11.05, 18:54
                • werter-6 Kacze państwo nie jest polską!!! Jest jego 15.11.05, 18:53
                  Parodią1!
              • kaisy7 Re: Ca nasza energia musi być nakierowana 15.11.05, 18:50
                Dawaj ciotka, dawaj !
                Siadam wygodnie w fotelu i patrzę.
              • shygay Re: Ca nasza energia musi być nakierowana 15.11.05, 18:53
                Werterku, można być gejem i patriotą. Nie chcę niszczyć Polski, chcę ją zmieniać
                i cywilizować :)
              • Gość: mindharcore Re: Ca nasza energia musi być nakierowana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 19:53
                Te Admin, śpisz? To przecie anarchistyczny tekst! Facet nawołuje do niszczenia
                państwa a Ty śpisz? Ech... nic z tej twojej pokrętej logiki nie rozumiem...
        • loquin.phd Nie róbcie tylko jednego błędu. 15.11.05, 18:26
          Nie zakłócajcie broń Boże nabożeństw i innych ceremonii religijnych.
          • shygay Jasne! 15.11.05, 18:30
            Myslę, że będzie sporo świeckich spotkań i sposobności aby zaprotestować. Być
            może Benedykt zostanie zaproszony do sejmu. a jesli nie, to przecież będzie
            gdzieś nocował.
            • Gość: mindharcore Re: Jasne! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 19:56
              Shygay jak będziecie jechać pod okno kurii krzyczeć na papieża, to daj znać,
              chciałbym zobaczyć tą jazdę. Istny hardcore! I te relacje w GW - obrońca
              mniejszości przebity parasolką 70 latki. Walter -6 uduszony moherowym beretem...
              Dziewczyny liczę na Was.
        • Gość: haaha Bez opieki to wy zostajcie i od razu placz IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:36
          ze Was bija moherowe berety. Geje jednak bic sie nie potrafia. Babcie im
          nawala. hahahaha
      • antykaczyzm Re: Manifestacja podczas zaprzysiężenia Kaczora 15.11.05, 18:19
        Jestem jak najbardziej za.Niech ludzie,którym zależy na wolności,przypną sobie
        chociaż czarną wstążkę!
    • rura333 Re: Golonka z wlosami??? 15.11.05, 18:21
      Uwazaj, bo te lomy wezma to na serio i naprawde zlikwiduja golonke w knajpach
      DLA PEWNOSCI I PRZYZWOITOSCI! hahahahaha...

anty.rydzyk napisał:

> Oooo przepraszam, ja golonki nie lubie i nie mam nic przeciwko demonstrowaniu
      > milosci do golonki.
      > A homosi nie kosztowalem wiec nie wiem czy lubie czy nie.
      >
      • anty.rydzyk Re: Golonka z wlosami??? 15.11.05, 20:32
        Samo dobro by uczynili ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka