Dodaj do ulubionych

Dzikowski poprowadzi PO

IP: *.waw.pl 23.11.05, 00:06
Poznań to nie wieś nie wiem czego tam PiS szuka!
Obserwuj wątek
    • Gość: wezcie go a moze Radoslaw Majchrzak,wlasnie konczy prace... IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 00:14
      ...w Lechu.
    • Gość: lex Re: Pepe ple ple IP: 194.181.197.* 23.11.05, 07:35
      Jestem z miasta i głosuję na PiS
    • Gość: cia Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 09:03
      PO poraża beznadziejnością i nijakościa w Poznaniu. Teraz biją leżącego na
      deskach Ryszarda G. a jak był mocny i wspierany przez majętnego przyjaciela to
      jakoś do głowy im nie przychodziło żeby go skarcić za afery.
      • Gość: CIA 2 Wreszcie koniec Grobelnego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:30
        Co za ulga! Koniec matactw . Miałem sen a w nim...... .Trzeba jeszcze rozliczyć
        M. Paryska
        • Gość: FBI A Frankiewicza też trzeba rozliczyć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:35
    • Gość: maltanczyk oczyscic Poznań z POmyj IP: *.promax.media.pl 23.11.05, 10:02
      Wszelkie POmyje odprowadzać do kanalizacji a pózniej ewentualnie do oczyszczalni
    • Gość: Mieszko Mec . Świątkowski jest cool. Może trzeba nam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:33
      młodego nieskażonego, otwartego na pomysły!
    • Gość: piotrek_mack Frankiewicz IP: *.euv-frankfurt-o.de 23.11.05, 10:35
      Frankiewicz na prezydenta!!!!!!!!
    • afro-beat Re: Dzikowski poprowadzi PO 23.11.05, 10:57
      Darek Lipiński chyba się lekko zdziwił, że jest przez GW wymieniany w gronie
      kandydatów na stanowisko prezydenta.

Podczas rozmowy z nim dwa tygodnie temu nic nie wspominał o starcie w tutejszych
      wyborach samorządowych, chce działać w ramach Sejmu i temu się poświęcić.

Nie wiem skąd te informacje
    • Gość: Emigrant Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.ukonline.co.uk 23.11.05, 11:37
      Tyle tylko ze ja Platformo juz Ci nie wierze :( Najpierw Piskorski, potem Grobelny... Jak dla mnie starczy. Gorzej tylko, ze i tak nie ma nikogo godnego zaufania :(
      • Gość: CIA Grobelny nigdy nie należał do PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:13
        Dlatego , że jest uwikłany w różne śmierdzące sprawy PO odbiera mu
        poparcie.Teraz Grobelny szuka poparcia u PiSu. A zakaz Marszu był chyba
        spowodowany obawami przed spadkiem obrotów w Browarze?! Co wY NA TO?
      • Gość: marbelan partia 100%OK, kto jeszcze w to wierzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:20
        Więc wierzyłeś, że istnieje partia 100%OK ?! Ja już dawno pozbyłem się złudzeń. Są tylko ludzie 100%OK (no może prawie 100%, ideałów nie ma..)
    • Gość: patrzacy z litosci Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:15
      Ludzie widzieliscie tego popapranca inwalide z mafi Libickich przeciez to
      kompromitacja dla polskiego sejmu ,ze ma takiego debila posla a ci co go
      wybierali to powinni sie wstydzic.Grobelny mocno liczy ze stary mafioso Libicki
      i mlody psychol wstawia sie u kaczek i u ziobry bo przeciez czeka go poruta w
      sadzie i dlatego takie jego decyzje by odkupic winy i nie byc sadzonym.Dla nas
      polakow takie towarzystwo w parlamentach i urzedach to wielka kompromitacja i
      pokazywanie zascianka i koltunstwa i nie mamy sie co dziwic w postepowaniu
      mlodziezy ze olewa wladze i ten kraj ze nie ma szacunku do swej macierzy i
      wybywa na saksy bo ciemnogrod zajmuje sie plodami i innymizygotami a nie
      perspektywa dla mlodych by mieli godne zycie wstyd byc polakiem.Tu wlasnie jest
      miejsce dla kleru by prawdziwie ale patriotycznie zawolali do naszych klas
      politycznych by wrescie nie swady i urzadzanie siebie i bliskich stosowali lecz
      by urzadzili kraj szczesliwym i bogatym to i kler bedzie mial kase przy bogatym
      spoleczenstwie i wdziecznosc tegoz spoleczenstwa i nie bedzie odwracania sie od
      kosciola
      • Gość: wm Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:05
        Do Administratora Forum: Proszę ten obraźliwy wpis usunąć. Poseł
        Rzeczpospolitej , inwalida, nie zasługuje na taka opinię chorego z nienawiści
        forumowicza.
      • Gość: DO PACZYĆ Z LITOŚC Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:51
        TAK SZANUJĄ LUDZI NIEPEŁNSPRAWNYCH TYLKO ZPO TO ŚMECI NIELUDZIE BRAK ILORAZU.CO ZROBIŁO PO OKRADŁO NAJUBOSZYCH TYM INWALIDÓW
    • Gość: miastowy Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:03
      To Dzikowski rządził wiochą, w której nie miał praktycznie wydatków, lecz same
      wpływy (markety, salony samochodowe, agencje towarzyskie). Poznań to całkiem
      inne miasto, więc Dzikowski może tu przyjść, ale na pożarcie.
      • Gość: andrzej Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 01:23
        Dzikowski jako jedyny "stary" poseł nie otrzymał teki Przewodniczacego Komisji
        w Sejmie. Bo się na nim poznali! Nie ma nawet wpływu na klub radnych PO w
        Poznaniu. Bo oni maja Go w głębokim poważaniu. Jest to cienias . Jego czas juz
        minąąąął.Niestety.
    • Gość: Stanislawmackowiak Najlepszy będzie Kaczor Donald... IP: 195.94.213.* 24.11.05, 12:50
    • Gość: Marek Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:00
      Jeśli to ma być Stępień to ja moja rodzina i znajomi będziemy głosować na
      kandydata PiS-u.
    • Gość: Nowy Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.crowley.pl 24.11.05, 16:01
      Czy ktoś ma jakieś namiary na PO w Poznaniu?
      • Gość: kemot Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:35
        www.platforma.org
    • focusek Panie Dzikowski!!!!!! 25.11.05, 08:47
      Czy PO ma jakąś stronę w internecie? Przecież to jest skandal że oleawacie
      internautów, a mówiliście że Pisiory kłamią jak nie mogli go od was wydostać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka