Gość: pepe IP: *.waw.pl 23.11.05, 00:06 Poznań to nie wieś nie wiem czego tam PiS szuka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wezcie go a moze Radoslaw Majchrzak,wlasnie konczy prace... IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 00:14 ...w Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Pepe ple ple IP: 194.181.197.* 23.11.05, 07:35 Jestem z miasta i głosuję na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cia Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 09:03 PO poraża beznadziejnością i nijakościa w Poznaniu. Teraz biją leżącego na deskach Ryszarda G. a jak był mocny i wspierany przez majętnego przyjaciela to jakoś do głowy im nie przychodziło żeby go skarcić za afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA 2 Wreszcie koniec Grobelnego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:30 Co za ulga! Koniec matactw . Miałem sen a w nim...... .Trzeba jeszcze rozliczyć M. Paryska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FBI A Frankiewicza też trzeba rozliczyć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maltanczyk oczyscic Poznań z POmyj IP: *.promax.media.pl 23.11.05, 10:02 Wszelkie POmyje odprowadzać do kanalizacji a pózniej ewentualnie do oczyszczalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko Mec . Świątkowski jest cool. Może trzeba nam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:33 młodego nieskażonego, otwartego na pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek_mack Frankiewicz IP: *.euv-frankfurt-o.de 23.11.05, 10:35 Frankiewicz na prezydenta!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afro-beat Re: Dzikowski poprowadzi PO 23.11.05, 10:57 Darek Lipiński chyba się lekko zdziwił, że jest przez GW wymieniany w gronie kandydatów na stanowisko prezydenta. Podczas rozmowy z nim dwa tygodnie temu nic nie wspominał o starcie w tutejszych wyborach samorządowych, chce działać w ramach Sejmu i temu się poświęcić. Nie wiem skąd te informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.ukonline.co.uk 23.11.05, 11:37 Tyle tylko ze ja Platformo juz Ci nie wierze :( Najpierw Piskorski, potem Grobelny... Jak dla mnie starczy. Gorzej tylko, ze i tak nie ma nikogo godnego zaufania :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA Grobelny nigdy nie należał do PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:13 Dlatego , że jest uwikłany w różne śmierdzące sprawy PO odbiera mu poparcie.Teraz Grobelny szuka poparcia u PiSu. A zakaz Marszu był chyba spowodowany obawami przed spadkiem obrotów w Browarze?! Co wY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbelan partia 100%OK, kto jeszcze w to wierzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:20 Więc wierzyłeś, że istnieje partia 100%OK ?! Ja już dawno pozbyłem się złudzeń. Są tylko ludzie 100%OK (no może prawie 100%, ideałów nie ma..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzacy z litosci Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:15 Ludzie widzieliscie tego popapranca inwalide z mafi Libickich przeciez to kompromitacja dla polskiego sejmu ,ze ma takiego debila posla a ci co go wybierali to powinni sie wstydzic.Grobelny mocno liczy ze stary mafioso Libicki i mlody psychol wstawia sie u kaczek i u ziobry bo przeciez czeka go poruta w sadzie i dlatego takie jego decyzje by odkupic winy i nie byc sadzonym.Dla nas polakow takie towarzystwo w parlamentach i urzedach to wielka kompromitacja i pokazywanie zascianka i koltunstwa i nie mamy sie co dziwic w postepowaniu mlodziezy ze olewa wladze i ten kraj ze nie ma szacunku do swej macierzy i wybywa na saksy bo ciemnogrod zajmuje sie plodami i innymizygotami a nie perspektywa dla mlodych by mieli godne zycie wstyd byc polakiem.Tu wlasnie jest miejsce dla kleru by prawdziwie ale patriotycznie zawolali do naszych klas politycznych by wrescie nie swady i urzadzanie siebie i bliskich stosowali lecz by urzadzili kraj szczesliwym i bogatym to i kler bedzie mial kase przy bogatym spoleczenstwie i wdziecznosc tegoz spoleczenstwa i nie bedzie odwracania sie od kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:05 Do Administratora Forum: Proszę ten obraźliwy wpis usunąć. Poseł Rzeczpospolitej , inwalida, nie zasługuje na taka opinię chorego z nienawiści forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO PACZYĆ Z LITOŚC Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:51 TAK SZANUJĄ LUDZI NIEPEŁNSPRAWNYCH TYLKO ZPO TO ŚMECI NIELUDZIE BRAK ILORAZU.CO ZROBIŁO PO OKRADŁO NAJUBOSZYCH TYM INWALIDÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:03 To Dzikowski rządził wiochą, w której nie miał praktycznie wydatków, lecz same wpływy (markety, salony samochodowe, agencje towarzyskie). Poznań to całkiem inne miasto, więc Dzikowski może tu przyjść, ale na pożarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 01:23 Dzikowski jako jedyny "stary" poseł nie otrzymał teki Przewodniczacego Komisji w Sejmie. Bo się na nim poznali! Nie ma nawet wpływu na klub radnych PO w Poznaniu. Bo oni maja Go w głębokim poważaniu. Jest to cienias . Jego czas juz minąąąął.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislawmackowiak Najlepszy będzie Kaczor Donald... IP: 195.94.213.* 24.11.05, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:00 Jeśli to ma być Stępień to ja moja rodzina i znajomi będziemy głosować na kandydata PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.crowley.pl 24.11.05, 16:01 Czy ktoś ma jakieś namiary na PO w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot Re: Dzikowski poprowadzi PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:35 www.platforma.org Odpowiedz Link Zgłoś
focusek Panie Dzikowski!!!!!! 25.11.05, 08:47 Czy PO ma jakąś stronę w internecie? Przecież to jest skandal że oleawacie internautów, a mówiliście że Pisiory kłamią jak nie mogli go od was wydostać. Odpowiedz Link Zgłoś