Dodaj do ulubionych

BRZYDZE SIE POZNANIEM.

• Gość: klubowiczka Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: 82.160.122.* 09.12.05, 02:54
      sadzac po jezyku jakiego uzywaja obroncy resztek czci tego miasta to ono
      rzeczywiscie musi byc... obrzydliwe.
      • Gość: set NIE BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.05, 13:10
        Wszystkim osobom bardzo obrzydzonym Poznaniem proponuję odwiedziny w:
        1.Katowicach (i okolicach), 2.Łodzi, 3.Bydgoszczy. Pokręćcie się po oddalonych
        od centrum ulicach Wrocławia i Krakowa (najlepiej nowa huta), że o stolicy nie
        wspomnę. Na tle tych metropolii Poznań jest bardzo ok.
        • Gość: Whig Wszystkim, którym się wydaje, że Berlin jest IP: *.echostar.pl 10.12.05, 13:58
          brzydki proponuję wyjazd do Poznania.

Co to za pomysł, żeby porównywać się do słabszego???
        • ethanak Re: NIE BRZYDZE SIE POZNANIEM. 12.12.05, 19:09
          A propos Bydgoszczy - tak wygląda buraczku...
          www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=6543632#post6543632
          • Gość: mih Re: NIE BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 13:18
            ethanak napisał:

> A propos Bydgoszczy - tak wygląda buraczku...

no to zobacz marchewko jak wyglada bydgoszcz bez trikow fotograficznych.
            miasto-koszmarek -> trzeba jeszcze duzow kujawsko-pomorskich pieniedzy w nie
            wpompowac, zeby wygladalo ledwie slabo.
            ps. w poznaniu sa pyrki - buraczki i inne warzywka siedza chyba w bydgoszczy ;)
        • Gość: Maćko Re: NIE BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: 213.17.170.* 13.12.05, 13:01
          No więc byłem w tych miastach i nie widzę aby miały być gorsze od Poznania.
      • Gość: wielkopolanin Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.echostar.pl 11.12.05, 01:09
        Ci którzy twierdzą że brzydzą się Poznaniem nie śmią przyznać się ,że tak
        właściwie to zazdroszczą Poznaniowi między innymi - gospodarności,
        zaradności,porządku , gościnności itp.
        • Gość: feee :( Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: 82.160.122.* 12.12.05, 22:56
          tiaaa, zwlaszcza tej goscinnosci :D :D :D
    • Gość: tfu Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 08:41
      konserwatorium komuny na forum w osobach adminów
      • Gość: awer Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:20
        nie Poznaniem lecz cenzorem
    • Gość: weronika Pozdrawlaju was,czerwoni admini tego forum, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 09:15
      prezent w sam raz dla was, komuniści
      ojciec-dyrektor.de/
      • Gość: Grobelny i Paetz Re: Vivat geje ilesbijki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:59
    • Gość: sweter Forum zakneblowano przez rocznicę stanu wojennego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:26
      polskaludowa.com/wydarzenia/stan_wojenny.htm
    • Gość: rozmowa kontrolowa .[------][Ustawa o Kontroli Publikacji i Widowisk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu
    • Gość: rebella Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:45
      ja tez nie lubię Poznania i dlatego wyprowadziłam się z tego miasta w ub. roku.

Gość portalu: ewa napisał(a):

> Nie da sie zaprzeczyć.Poznań to prowincjonalna dziura z obesranymi przez psy
      > chodnikami.Miasto pseudoelit i innych miernot.Dresów ,dziwek,pedąłow i
      > konformistów oraz pseudokatolikow.Fffffffeeeeeee.BRZYDZE SIE TĄ
      > PROWINCJONALNA DZIURA

Niestety, ale musze się pod tym podpisać, bo dokładnie tak myślę o Poznaniu.
      To miasto dewotek. To miasto, w którym ludzie zasypiają o 17:00, więc nie ma
      żadnego życia nocnego. Życie nocne to prostytutki na 23-lutego i dresiarze na
      każdym kroku Starego Rynku.
      I wiecie co jest najgorsze w tym mieście? Wg mnie najgorsza jest MENTALNOŚĆ
      poznaniaków : jesteście zamknięci, prymitywni i wyżej sracie niż dupę macie.
      Fałszywi, zdewociali, o horyzontach intelektualnych na miarę buraka cukrowego -
      tacy są własnie poznaniacy. A przynajmniej większość. Bo mówię tak
      generalizując trochę. Ale serio - bie spotkałam w tym mieście ani jednego
      poznaniaka, który byłby normalny. To jest własnie mentalność, z której rodzi
      się dresiarstwo.
      Dlatego stąd uciekłam, porzucając nawet pracę, bo już nie mogłam znieść tego
      poznaniactwa strętnego, fee.
      Współczuję w sumie tym poznaniakom, bo oni są tak naprawdę bardzo nieszczęśliwi
      i nikt ich w Polsce nie lubi, serio;)
      • Gość: paulos ale bzdety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:12
        Rebella zastanowiłaś się nad tym, co tu napisałaś???

Chyba mieszkałas w Poznaniu, ale w wojew. lubelskim (tam jest wioska o takiej
        samej nazwie). Może tam chodzą spać o 17 i nie ma życia nocnego.

Widocznie to Ty tego życia tu nie prowadziłaś!!!
        To przykre, bo dużo starciłaś...

"Miasto dewotek"? Oczywiście!
        Mówisz chyba oo tych prostytutkach z 23 Lutego? I zapewne te dewotki
        zorganizowały PARADĘ RÓWNOŚCI.

Ale chwila, jesteśmy przecież "zamknięci i prymitywni'. Jak to możliwe, że ktoś
        ośmielił się u nas organizować PARADĘ RÓWNOŚCI?
        No i to dresiarstwo, fakt!
        Wysyłamy zawsze nasze posiłki to innych polskich metropolii: rzucają "innych"
        jajkami, zwłaszcza w Krakowie i Warszawie!

Swoją drogą niezwykłe, że w tym mieście "pseudoelit i dresów" i to w
        dodatku "zdewociałych i fałszywych" zorganizowano PARADĘ RÓWNOŚCI!

Jesteśmy więc w jednym rzędzie z Warszawą i Krakowem!!! O zgrozo! Poznań,
        Warszawa i Kraków - TRZY PROWINCJONALNE DZIURY, W KTÓRYCH KTOŚ CHCIAŁ
        ZORGANIZOWAC PARADY RÓWNOŚCI!
        co się stało z innymi miastami? Gdzie te "wielokulturowe metropolie"?

Jeśli tak prosto odbierasz świat, to współczuję. Nigdzie się nie zadomowisz.

• Gość: robert NIE jestem dumny z Poznania IP: 82.160.122.* 22.12.05, 02:27
          ale was naprawde nikt nie lubi :(. i nie chodzi o jakas wyimagowana zazdrosc
          ktora probujecie to nielubienie wytlumaczyc. no tylko nikt was tak zwyczajnie i
          po prostu nie lubi :(. nie zastanawialiscie sie nigdy nad tym?
    • Gość: adminem Re: NIE BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:44
      www.opcja.pop.pl/
      • Gość: lecz adminem Re:NIE BRZYDZE SIE POZNANIEM.BEZ CENZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:55
        www.bezcenzury.net/index2.htm
    • Gość: fetor wykończyli to forum i na co czeka redakcja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 00:21
      XXI wiek i Kuba w Polsce
      KRLD
      • Gość: xxx poważnie IP: *.chello.pl 22.12.05, 16:04
        Na pewno poznaniowi daleko do klimatu Krakowa, czy Gdańska, który zresztą moim
        zdaniem ma najlepszy klimat, ale nie jest u was tak źle, każde miasto ma swoje
        plusy i minusy. Poznań to ładne miasto, tylko szkoda, że cały czas o
        poznaniakach mówi się, jak o sknerusach...To troche przykre, ciekawe skąd to
        się wzięło????
        • Gość: paulos Re: poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:17
          nie wiem dlaczego jest tutaj tak dużo żenujących wpisów? Twój XXX jest jednym z
          tych rozsądnych.

Sknerstwo? Ja myślę, że to ogólnoludzkie. Albo ogólnopolskie. Uważam to za
          stereotyp. Choć z drugiej strony może być cenną cechą - uczy umiejetności
          oszczędzania. Jesli dobrze poznasz poznaniaków to jestem przekonany, że pokażą
          Ci tą "niestereotypową" twarz!

Postów napisanbych przez jakieś zakomplesione osoby, siejące nienawiścią i
          prymitywizmem wypowiedzi, nie sposób komentować. Powiem jedynie, że znam wiele
          osób z całej Polski i jeszcze żadna nie powiedziała mi, że nie lubi Poznania
          czy poznaniaków. Prawdopodobnie dzięki temu, że na własne oczy zobaczyły, iż
          stereotypy to jedna wielka bzdura!

pozdr
    • Gość: gbur Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.inter / *.inter-c.pl 22.12.05, 18:44
      i ja też
      • Gość: xxx Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.chello.pl 22.12.05, 20:41
        Ja w ogóle nie rozumiem czegoś takiego, jak można kogoś nie lubić tylko
        dlatego, że pochodzi z Poznania, Krakowa, czy Gdańska...Niektórzy poprzez to,
        że pochodzą np. z wyżej wymienionych miast czują się lepszymi, niż Ci, którzy
        pochodzą powiedzmy z sosnowca, czy Lublina albo Łodzi...Ja takich ludzi zawsze
        uważałam za żenujących i bardzo zakompleksionych, którzy tylko poprzez
        pochodzenie próbują się dowartościowywać obrażając właśnie innych w taki
        sposób, jaki to ma miejsce tutaj. Do tych wszystkich
        zakompleksionych....POLECAM WAM TERAZPIĘ NA NIEUDACZNICTWO ŻYCIOWE I LECZENIE
        NA BRAK DOWARTOŚCIOWANIA PRZEZ INNYCH...Połowa mnie pochodzi właśnie z Poznania
        i wkur.... mnie teksty typu u was wiocha u nas miasto, to tylko świadczy o was,
        że być może mieszkacie w tzw."mieście", ale za to wioche macie w
        głowach...Poznań jest ładnym miastem i nikt nikomu nie musi udowadniać, że jest
        inaczej, bo Poznaniacy znają wartość swego miasta a zakompleksionym i
        zazdrosnym skrytożercom mówimy NIE!!:)Tak przy okazji, to zapraszam nad morze:)
    • Gość: Autor: Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM.eeech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:37
      --------------------------------------------------------------------------------
      Wałęsa o Kwaśniewskim: Polska straciła 10 lat
      Lech Wałęsa, oceniając w Gdańsku prezydenturę Aleksandra Kwaśniewskiego,
      powiedział, że Polska straciła 10 lat. Jego zdaniem, Kwaśniewski - po
      zakończeniu kadencji - "powinien zaszyć się tak, żeby go nikt nie widział".
      "Mimo, że i nawet kielicha wypiliśmy, że się nawet pogodziliśmy to jednak nie
      zmieniam zdania: 10 lat Polska straciła; zabrał Polsce pięć minut" -
      powiedział dziennikarzom Wałęsa
      • Gość: Jowita Re Bllleeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 16:13
    • Gość: bli Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: 87.207.108.* 25.12.05, 10:49
      Do dzisiaj bardzo miło wspominam tydzień spędzony w Poznaniu , do którego
      przyjechałem z Trójmiasta odwiedzić starą sympatię . Akurat sfinalizowałem
      lukratywną transakcję więc diengi były i radość ze spotkania . To wszystko ,w
      połączeniu z fajnym klimatem miasta sprawiło ,że przez pięć dni cziz mi z
      twarzy nie schodził . Nawet teraz wspomnienia sprawiają ,że robi mi się
      gorąco ;)
    • Gość: B-53 Re: BRZYDZE SIE POZNANIEM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:29
      Po przejrzeniu tego forum od dziś też brzydzę się Poznaniem. Z treści waszych
      wypowiedzi wynika że mieszkańcy tego miasta to w przygniatającej większości
      geje, lesbijki, przeciwnicy kościoła ... można by wymieniać dalej.Dziś dopiero
      zrozumiałem transparenty kibiców legii wyśmiewające wasze miasto. Znajwiększym
      obrzydzeniem opuszczam ten portal .

Bez pozdrowień
      • Gość: qwerty a co bylo na transpanentach legii? IP: 82.160.122.* 29.12.05, 03:37
        a co bylo na transpanentach legii?
    • ptak_69 Re: Brzydze sie Poznaniem 13.03.06, 17:15
      Zatem w takim razie powinno Cie brzydzic kazde polskie miasto no wybacz ale w
      kazdym miescie tak jest i nie zaprzeczysz
      • Gość: walenty Re: Brzydze sie Poznaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:07
        Brawo Ewa. Trzeba tępić to zadufanie i bezpodstawne poczucie wyższości u
        pyrlandczyków.Syf, nuda i złotówki w świdrowatych ślepkach to jest Poznań.
        • Gość: jaja Tepic trzeba takich jak Ty. IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 21:40
          Marne poczucie humoru wprost proporcjonalen do marnej pensji. Zwiedziles dwa
          kraje zagraniczne a sie bujasz jak starej babie cyce. Umyj syf pod pachami i
          ogol wlosy lonowe Walenty. Bo smierdza potem ,moczem i sperma.Sprawdz sobie.
          • Gość: walenty Re: Tepic trzeba takich jak Ty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:58
            O to chodziło jaja ,żeby prawdziwe chamstwo wyszło z tego zakutego poznańskiego
            łba. Nie denerwuj się chłopie , bo ci się kasa nie bedzie zgadzać.A liczysz i
            liczysz ....
    • r0bur ........... 14.03.06, 00:27
      Oj to nie jedz jak się brzydzisz. Bo wzdęcia dostaniesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka