alicja-only 12.05.09, 15:27 Proszę o kontakt wszystkie osoby, które otrzymały nowe kontrakty menedżerskie, sprawa bardzo pilna - organizacjadialog2005@wp.pl Pozdrawiam Alicja Jędrych Przewodnicząca Dialog 2005 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludekbph Re: Kontrakty menedżerskie 12.05.09, 22:50 Nowe kontrakty czy kolejnym osobom??? Odpowiedz Link
kazar2 Re: Kontrakty menedżerskie 13.05.09, 05:54 w naszym oddziale jeszcze nie dawali, mowa o menedżerze ds.operacyjnych i ds.sprzedaży. czy jeśli nie należy do Dialogu 2005 , czy też można się kontaktować? Odpowiedz Link
alicja-only Re: Kontrakty menedżerskie 13.05.09, 15:53 Pewnie, że można się kontaktować. Po to napisałam prośbę na Forum, aby dotrzeć do jak największej liczby pracowników. Kidyś w Banku Pekao S.A. z mojej imiennej skrzynki działała funkcja sekretariaty - wszyscy, ale już nie działa. Informacje, które wysłałam na imienne skrzynki pracowników (do dość dużej grupy) zostały "unieszkodliwione", przekaz nieczytelny. Forum czyta bardzo dużo pracowników, choć nie wszyscy piszą. Dziękuję wszystkim tym, którzy napisali do nas w sprawach, o które prosiłam i proszę o więcej Pozdrawiam ALicja Jędrych Przewodnicząca Dialog 2005 Odpowiedz Link
kazar2 Re: Kontrakty menedżerskie 13.05.09, 21:59 super! nie omieszkam skorzystać. Nawet myślę o zmianie ZZ pozdrawiam Odpowiedz Link
kazar2 Re: Kontrakty menedżerskie 13.05.09, 22:00 super! nie omieszkam skorzystać. Nawet od jakiegoś czasu myślę o zmianie ZZ pozdrawiam Odpowiedz Link
kiszka6 Re: Kontrakty menedżerskie 13.05.09, 22:31 chcę się do was przepisac od czego zaczą? Odpowiedz Link