renepoznan Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 13:45 ???????????? O co chodzi bo nie chwytam? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 15:14 Zalogowani dostali przywileje - mogą zmieniać kolor forum. U dołu strony masz paletę. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 14:13 Nie wiem, bo nie ma mnie w domu;) Ale niebieski to dobry wybór-to mój ulubiony kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:11 twoj kolor obojetnie jaki jest fajny...niebieski, brazowy bo inni takie kolory lubia wiec ty takze...papuga z ciebie i zero w sobie inicjatywy vikko....moze sraczkowaty kolor tez lubisz?pewnie tak nawet jak by smierdzial to bys lubila bo ktos inny go lubi:)ahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 15:37 Jeśli George'owi podoba się kolor sraczkowaty to mi też. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia niebieski i tylko niebieski 10.12.05, 15:30 ja juz dawno mam niebieski:)bo ja wszystko mam niebieskie i tak od zawsze! a jaki mam ubaw jak głupiutkie panienki mówią-mój ulubiony kolor to niebieski hehe ale lekarstwa na papugowanie nie ma no i to nie mi brakuje pomysłów na życie wiec obce jest mi nasladownictwo z resztą jakiś Kazio cos juz o tym wspominał * * * * * * wieś tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: niebieski i tylko niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:47 jestes gorsza od tej vikki, moze nie jest z ciebie papuga ale chwalipieta...i co to kogo obchodzi jaki kolor lubisz...dla mnie mozesz byc cala niebieska jak lubisz....i nie jakis Kazio tylko Kaziu jestem ciotko jedna...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: niebieski i tylko niebieski 10.12.05, 16:24 Gość portalu: kaziu napisał(a): > jestes gorsza od tej vikki, moze nie jest z ciebie papuga ale chwalipieta...i > co to kogo obchodzi jaki kolor lubisz...dla mnie mozesz byc cala niebieska jak > lubisz....i nie jakis Kazio tylko Kaziu jestem ciotko jedna...:)))) a wspominałam że nowe autko też mam niebieskie? * * * * * * wieś tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: niebieski i tylko niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:16 "Z resztą" jestes walnięta i tyle. Czytam twoje wypowiedzi na forum stąd mój wniosek-jakaś małoletnia kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: niebieski i tylko niebieski 10.12.05, 16:27 Gość portalu: Paweł napisał(a): > "Z resztą" jestes walnięta i tyle. Czytam twoje wypowiedzi na forum stąd mój > wniosek-jakaś małoletnia kretynka. to przestan czytać a zacznij myslec * * * * * * wieś tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: niebieski i tylko niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:57 Myślenie przyszłoscią narodów, przy tobie nawet plemię wyginie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a [...] 10.12.05, 23:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:09 ja lubie rozowy i rozowego mercedesa bede miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:06 no ciotka ma niebieskie auto bo ja waza codziennie radiowozem na izbe wytrzezwien,wiec pewnie policjanci dostali nowe i cieszy sie ze bedzie lepsza fura jezdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 18:14 nawet wyszedł ci ten tekst :))))) * * * * * * wieś tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 11.12.05, 00:02 Teraz widzę, że mam taką możliwość:) Mam oczywiscie niebieski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:03 sraczkowaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:10 ohydny i odrarzajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miram Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:33 facet nie facet ale to jest nasz bogini forumowa...mi sie podoba, facetem moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:22 dlaczego skasowano post gdzie było napisane że vikka jest na pusstdog.pl,ma białą torebke i wyglada jak facet?przecież to tylko stwierdzone fakty!pewnie vikka boi sie słów krytyki i jak tylko cos sie o niej pojawi to klika na kosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:11 jak tu powiedziec,vikka myslala ze jest anonimowa panienka i boginia pieknosci, a tu jednak prawie kazdy juz wie jak wyglada...no heidi klum z niej nie jest...jak vikka taka piekna to pewnie jej mis tez jest okazem pieknosci...forumowa para beckham;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:13 a co do ulubionego koloru, jak wszyscy sie chwala to ja tez...lubie koperkowy- seledynowy róż;)))z tego co wiem za miesiac wszyscy beda go uwielbiac, bo jest super,no i fajny jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 12.12.05, 18:53 Gość portalu: kaziu napisał(a): > a co do ulubionego koloru, jak wszyscy sie chwala to ja tez...lubie koperkowy- > seledynowy róż;)))z tego co wiem za miesiac wszyscy beda go uwielbiac, bo jest > super,no i fajny jestem:) super fajna to ja jestem a koperkowy seledynowy róż to jest mój ulubiony kolor zaraz po niebieskim! pewnie gdzies odnalazłes mój post jak o tym pisałam i teraz bawisz sie w ksero, fe!wstyd! * * * * * * Łeehehe ale głupki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:25 fascynujace...sensacja XXI wieku na forum poznan:)teraz gwiazdy bede unikac pewnie forum przez miesiac tak jak to robia inne gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:41 prawdziwe gwiazdy chowają sie bo są tak urodziwe że potrzebują odrobine prywatności a gwiazdy forum poznań schowają sie ze wstydu!o kurcze pieczone ale z nich brzydale a dlaczego tak kłamali że są boscy to nie wiem uhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenuś Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:00 heidi klum moze i nie jest z vikki ale za to jaka victoria beckham jakby blizniaczki tylko że vikka o wiele ładniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:12 troche mnie nie bylo i nic sie nie dzialo widze...nasze niebieskie forumowe gwiazdy zaginely gdzies, pewnie schowaly sie pod wielkimi przyciemnianymi okularami by paparazzi ich nie rozpoznali gdzies na ulicy Pozanania...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:19 a ty na prawde wiesz jak oni wygladają czy tak sobie tylko żartujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:25 nie czuje sie kompetentny do udzielania takich informacji, ale droga dedukcji mozna samemu wywnioskowac czy znamy kogos lub nie...mysle ze nie pomylisz sie w swojej intuicji:)a czy zarty napewno cos w tym jest napewno nikomu nie zalezy by tak naprawde zrobic przykrosc i byc ocokolwiek zazdrosnym...jedni umieja sie bawic a inni nie-tak jak w zyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:31 no to mi sie wydaje że ty moze nie wiesz jak wygladają ale inne osoby wiedza bo opisują ich wygląd szczegółowo jednak sporo jest tam zdjęć by ich odszukać Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 14.12.05, 00:19 Zdjec moze i jest sporo, ale forumowi szczekacze nie wiedza na ktorym zdjeciu jest Vikka, tym bardziej ja, bo mnie tam na fotach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 14.12.05, 00:16 Najlepsze kretyni jest to, ze gowno o nas wiecie. Ale niech nasza forumowa biedroneczka bawi sie swoimi zludzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to? Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:21 to nie jestes przerosnietym gó..arzem w czapce z daszkiem a vikka nie ma wypietego tłustego brzuchola na pussydog.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 14.12.05, 20:53 Nie, bo nie ma mnie na zadnej focie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:35 jestes,przypomnij sobie dokładnie uahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:36 powiedzmy ze zachowam to dla siebie to czy ich znam czy nie..a tak poza tym Suchy Las nie jest mi obcy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:48 taka odpowiedz wszystko wyjasnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:56 a ty co vikka podszywasz sie pod oryginalna v.i.k.k.e?bardzo nie ladnie..to nie powod by tak doglebnie nasladowac swojego ulubienca..nigdy nie bedziesz taka piekna i wrazliwa kobieta jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:06 Gość portalu: dagmarka napisał(a): > a ty co vikka podszywasz sie pod oryginalna v.i.k.k.e?bardzo nie ladnie..to nie > > powod by tak doglebnie nasladowac swojego ulubienca..nigdy nie bedziesz taka > piekna i wrazliwa kobieta jak ona przestań:D!!!!!!bo mi szwy po operacji plastycznej upodobniającej mnie do v.i.k.k.i popękają ze śmiechu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:16 niepotrzebna byla ta operacja byla by sie upodobnic do vikki,trzeba bylo walnac sie drzwiami z 5 razy i napewno w 100% bys sie updobnila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:20 gh Odpowiedz Link Zgłoś