Dodaj do ulubionych

Jaki kolor ustawiliście dla forum?

10.12.05, 13:09
Ja niebieski.
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 13:45
      ???????????? O co chodzi bo nie chwytam?
      • l.george.l Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 15:14
        Zalogowani dostali przywileje - mogą zmieniać kolor forum. U dołu strony masz paletę.
    • v.i.k.k.a Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 14:13
      Nie wiem, bo nie ma mnie w domu;) Ale niebieski to dobry wybór-to mój ulubiony
      kolor.
      • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:11
        twoj kolor obojetnie jaki jest fajny...niebieski, brazowy bo inni takie kolory
        lubia wiec ty takze...papuga z ciebie i zero w sobie inicjatywy vikko....moze
        sraczkowaty kolor tez lubisz?pewnie tak nawet jak by smierdzial to bys lubila
        bo ktos inny go lubi:)ahahahaha
        • v.i.k.k.a Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 15:37
          Jeśli George'owi podoba się kolor sraczkowaty to mi też.
    • moja.ciocia niebieski i tylko niebieski 10.12.05, 15:30
      ja juz dawno mam niebieski:)bo ja wszystko mam niebieskie i tak od zawsze!
      a jaki mam ubaw jak głupiutkie panienki mówią-mój ulubiony kolor to niebieski
      hehe ale lekarstwa na papugowanie nie ma no i to nie mi brakuje pomysłów na
      życie wiec obce jest mi nasladownictwo z resztą jakiś Kazio cos juz o tym wspominał

* * * * * *
      wieś tańczy i śpiewa
      • Gość: kaziu Re: niebieski i tylko niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:47
        jestes gorsza od tej vikki, moze nie jest z ciebie papuga ale chwalipieta...i
        co to kogo obchodzi jaki kolor lubisz...dla mnie mozesz byc cala niebieska jak
        lubisz....i nie jakis Kazio tylko Kaziu jestem ciotko jedna...:))))
        • moja.ciocia Re: niebieski i tylko niebieski 10.12.05, 16:24
          Gość portalu: kaziu napisał(a):

> jestes gorsza od tej vikki, moze nie jest z ciebie papuga ale chwalipieta...i
          > co to kogo obchodzi jaki kolor lubisz...dla mnie mozesz byc cala niebieska jak
          > lubisz....i nie jakis Kazio tylko Kaziu jestem ciotko jedna...:))))

a wspominałam że nowe autko też mam niebieskie?

* * * * * *
          wieś tańczy i śpiewa
      • Gość: Paweł Re: niebieski i tylko niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:16
        "Z resztą" jestes walnięta i tyle. Czytam twoje wypowiedzi na forum stąd mój
        wniosek-jakaś małoletnia kretynka.
        • moja.ciocia Re: niebieski i tylko niebieski 10.12.05, 16:27
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> "Z resztą" jestes walnięta i tyle. Czytam twoje wypowiedzi na forum stąd mój
          > wniosek-jakaś małoletnia kretynka.

to przestan czytać a zacznij myslec

* * * * * *
          wieś tańczy i śpiewa
          • Gość: Paweł Re: niebieski i tylko niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:57
            Myślenie przyszłoscią narodów, przy tobie nawet plemię wyginie.
      • v.i.k.k.a [...] 10.12.05, 23:42
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ewka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:09
      ja lubie rozowy i rozowego mercedesa bede miec
      • Gość: niebieska Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:06
        no ciotka ma niebieskie auto bo ja waza codziennie radiowozem na izbe
        wytrzezwien,wiec pewnie policjanci dostali nowe i cieszy sie ze bedzie lepsza
        fura jezdzic...
        • moja.ciocia Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 18:14
          nawet wyszedł ci ten tekst :)))))

* * * * * *
          wieś tańczy i śpiewa
    • pan.nikt Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 10.12.05, 23:58
      Zielony.
      • v.i.k.k.a Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 11.12.05, 00:02
        Teraz widzę, że mam taką możliwość:) Mam oczywiscie niebieski:)
        • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:04
    • Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:03
      sraczkowaty
      • Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:10
        ohydny i odrarzajacy
        • Gość: miram Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:33
          facet nie facet ale to jest nasz bogini forumowa...mi sie podoba, facetem moze
          byc:)
          • Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:22
            dlaczego skasowano post gdzie było napisane że vikka jest na pusstdog.pl,ma
            białą torebke i wyglada jak facet?przecież to tylko stwierdzone fakty!pewnie
            vikka boi sie słów krytyki i jak tylko cos sie o niej pojawi to klika na kosz
            • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:11
              jak tu powiedziec,vikka myslala ze jest anonimowa panienka i boginia pieknosci,
              a tu jednak prawie kazdy juz wie jak wyglada...no heidi klum z niej nie
              jest...jak vikka taka piekna to pewnie jej mis tez jest okazem
              pieknosci...forumowa para beckham;)hehehe
              • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:13
                a co do ulubionego koloru, jak wszyscy sie chwala to ja tez...lubie koperkowy-
                seledynowy róż;)))z tego co wiem za miesiac wszyscy beda go uwielbiac, bo jest
                super,no i fajny jestem:)
                • moja.ciocia Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 12.12.05, 18:53
                  Gość portalu: kaziu napisał(a):
                  > a co do ulubionego koloru, jak wszyscy sie chwala to ja tez...lubie koperkowy-
                  > seledynowy róż;)))z tego co wiem za miesiac wszyscy beda go uwielbiac, bo jest
                  > super,no i fajny jestem:)

super fajna to ja jestem a koperkowy seledynowy róż to jest mój ulubiony kolor
                  zaraz po niebieskim! pewnie gdzies odnalazłes mój post jak o tym pisałam i teraz
                  bawisz sie w ksero, fe!wstyd!

* * * * * *
                  Łeehehe ale głupki!
              • Gość: antyvika1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:17
                • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:25
                  fascynujace...sensacja XXI wieku na forum poznan:)teraz gwiazdy bede unikac
                  pewnie forum przez miesiac tak jak to robia inne gwiazdy
                  • Gość: mis Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:41
                    prawdziwe gwiazdy chowają sie bo są tak urodziwe że potrzebują odrobine
                    prywatności a gwiazdy forum poznań schowają sie ze wstydu!o kurcze pieczone ale
                    z nich brzydale a dlaczego tak kłamali że są boscy to nie wiem uhahaha
              • Gość: zenuś Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:00
                heidi klum moze i nie jest z vikki ale za to jaka victoria beckham jakby
                blizniaczki tylko że vikka o wiele ładniejsza!
                • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:12
                  troche mnie nie bylo i nic sie nie dzialo widze...nasze niebieskie forumowe
                  gwiazdy zaginely gdzies, pewnie schowaly sie pod wielkimi przyciemnianymi
                  okularami by paparazzi ich nie rozpoznali gdzies na ulicy Pozanania...hehe
                  • Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:19
                    a ty na prawde wiesz jak oni wygladają czy tak sobie tylko żartujecie?
                    • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:25
                      nie czuje sie kompetentny do udzielania takich informacji, ale droga dedukcji
                      mozna samemu wywnioskowac czy znamy kogos lub nie...mysle ze nie pomylisz sie w
                      swojej intuicji:)a czy zarty napewno cos w tym jest napewno nikomu nie zalezy
                      by tak naprawde zrobic przykrosc i byc ocokolwiek zazdrosnym...jedni umieja sie
                      bawic a inni nie-tak jak w zyciu:)
                      • Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:31
                        no to mi sie wydaje że ty moze nie wiesz jak wygladają ale inne osoby wiedza bo
                        opisują ich wygląd szczegółowo jednak sporo jest tam zdjęć by ich odszukać
                        • drhuckenbush Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 14.12.05, 00:19
                          Zdjec moze i jest sporo, ale forumowi szczekacze nie wiedza na ktorym zdjeciu
                          jest Vikka, tym bardziej ja, bo mnie tam na fotach nie ma.
                    • drhuckenbush nie wie (n/txt) 14.12.05, 00:18
              • drhuckenbush Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 14.12.05, 00:16
                Najlepsze kretyni jest to, ze gowno o nas wiecie. Ale niech nasza forumowa
                biedroneczka bawi sie swoimi zludzeniami...
                • Gość: jak to? Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:21
                  to nie jestes przerosnietym gó..arzem w czapce z daszkiem a vikka nie ma
                  wypietego tłustego brzuchola na pussydog.pl?
                  • drhuckenbush Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? 14.12.05, 20:53
                    Nie, bo nie ma mnie na zadnej focie tam.
                    • Gość: antyvika Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:35
                      jestes,przypomnij sobie dokładnie uahahahha
    • Gość: kaziu Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:36
      powiedzmy ze zachowam to dla siebie to czy ich znam czy nie..a tak poza tym
      Suchy Las nie jest mi obcy:)))
      • Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:48
        taka odpowiedz wszystko wyjasnia:)))
        • Gość: dagmarka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:56
          a ty co vikka podszywasz sie pod oryginalna v.i.k.k.e?bardzo nie ladnie..to nie
          powod by tak doglebnie nasladowac swojego ulubienca..nigdy nie bedziesz taka
          piekna i wrazliwa kobieta jak ona
          • Gość: vikka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:06
            Gość portalu: dagmarka napisał(a):

> a ty co vikka podszywasz sie pod oryginalna v.i.k.k.e?bardzo nie ladnie..to nie
            >
            > powod by tak doglebnie nasladowac swojego ulubienca..nigdy nie bedziesz taka
            > piekna i wrazliwa kobieta jak ona

przestań:D!!!!!!bo mi szwy po operacji plastycznej upodobniającej mnie do
            v.i.k.k.i popękają ze śmiechu!!!!!!!!!
            • Gość: dagmarka Re: Jaki kolor ustawiliście dla forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:16
              niepotrzebna byla ta operacja byla by sie upodobnic do vikki,trzeba bylo walnac
              sie drzwiami z 5 razy i napewno w 100% bys sie updobnila
      • drhuckenbush a co to ma do rzeczy?? (n/txt) 14.12.05, 00:25
    • Gość: GGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:20
      gh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka