pan.nikt 11.12.05, 15:54 Możecie pogratulować naszej elycie, czyli zwykłemu ulicznemu je..e. www.bogdangolik.pl/index.php?zadaj Normalna żałość. W dodatku zdrajca. Wszedł z list SO, przystał do EPS z Siwcem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Cholerne elyty 11.12.05, 15:56 a czym oprócz seksu zajmują sie nasze elyty, za nasze pieniądze?? www.bogdangolik.pl/index.php?fotogaleria Odpowiedz Link Zgłoś
hippeastrum Re: Cholerne elyty 11.12.05, 16:07 Coś mu napisałem, na pewno mi odpowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Cholerne elyty 11.12.05, 16:08 Ooooo, a czyż to nie Ty pisałeś, że wyższe racje usprawiedliwiają sojusze z hołotą? "Prostytutki nie można zgwałcić" - to słowa wicemarszałka, z którym Ci po drodze. Gratulujemy idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Cholerne elyty 11.12.05, 16:18 Swoją drogą ciekawe pytanie zadał Lepper. Pewnie sam w pierwszej chwili zadałbym podobne. Przecież to tak, jakby szewc buntował się, ze musi buty robić. A na pytanie odpowiadam: Nie wiem, nie mam znajomości i nie korzystam z usług tych Pań. I dwa wyjaśnienia: 1. Lepper dziś przeprosił za wczorajszą wypowiedź. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3059702.html?skad=rss&wv=0000 2. Ten poseł, to zdrajca. Wybrany z list SO, dziś jest w EPS u Pana Siwca. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Cholerne elyty 11.12.05, 18:44 Masz rację zdrajca - ciekawe co na to jego żona i dzieci. Współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Cholerne elyty 11.12.05, 21:49 Może choć w tej jednej sprawie nie gwałciłbyś klawiatury? Podaruj sobie analizę toku myślowego swojego wicemarszałka i weź pod uwagę, że 14000 debili wybrało sobie na przedstawiciela kreaturę, której nawet q.u.r.w.a nie chce dać dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Cholerne elyty 11.12.05, 22:24 O jakim toku myślowym mówisz? No i o jakim "MOIM" marszałku? Odpowiedz Link Zgłoś