Gość: michał IP: *.icpnet.pl 16.12.05, 22:36 Kolej zamierza w tym roku zlikwidować przejazd grunwaldzka plewiska zostaje droga przez kotowo do głogowskiej super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lea Re: Os.Plewiska to kiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 02:02 nie ma takiego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Os.Plewiska to kiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:40 myślę że to niemożliwe zostalo 11 dni do końca roku. skąd masz te informacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michałek Re: Os.Plewiska to kiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:43 Wiem, że nie ma takiego osiedla, ale to lepiej brzmi. Jest w tej miejscowości takie osiedle budowane przez Pajo. Nie wiem do końca jak sie nazywa. Zielarskie? Zielne? Ziołowe? nie wiem. Ale wiadomo o co chodzi.To jest KlŁA. Też mieszkam w gminie Komorniki, tylko, że z drugiej strony we Wirach. Pozdro. Wiry rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kał Re: Os.Plewiska to kiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:54 HEhe dobre.. a moze to jest Os. Zielowe? Odpowiedz Link Zgłoś