19.12.05, 18:52
Slyszeliscie moze o ostatnich kradziezach pieniedzy z kont pekao, ktore mialy
miejsce w srodzie (dokladniej mowiac kradziono pieniadze osobom, ktore
wyplacaly pieniadze z bankomatow w srodzie)? Slyszlem, ze jest dosc sporo
poszkodowanych...
Obserwuj wątek
    • rogeer Re: PEKAO 19.12.05, 19:41
      Wiesz, gdy podajesz takie informacje to przydało by się źródło bo nie chcemy
      wywoływać paniki. Swoją drogą sam mam konto w PKO i dobrze by było znać jakies
      konkrety.
      • stiepan007 Re: PEKAO 19.12.05, 20:07
        Zrodlo jest bardzo konkretne, bo jedna osoba z mojej rodziny stracila w ten
        sposob troche pieniedzy. Z tego co zdazylem sie dowiedziec, nie jest to
        pojedynczy przypadek. W samej Srodzie poszkodowanych zostalo kilkanascie badz
        kilkadziesiat osob. Kwoty o jakie chodzi to nie 50 czy 100 zlotych ale o grube
        tysiace. Sprawa jest powazna. Sytuacja przypomina dokladnie Lublin - polecam
        artykul z wczoraj - wiadomosci.onet.pl/1214620%2c11%2citem.html Nie chce
        tu wszczynac paniki, bo prawde mowiac juz sie ona zaczela - mnostwo klientow
        banku blokuje swoje karty :)
      • stiepan007 Re: PEKAO 23.12.05, 21:27
        Polecam artykul na stronie KPP:

www.sroda-wielkopolska.policja.gov.pl/?c=549
        • kormoran7 Re: PEKAO 29.12.05, 10:31
          I znow wychodzi na to ze jednak sredzianie maja pieniazki...Okropne jest to ze
          ludzie-przewaznie emeryci mowi ze jest im zle, ze kasy brak a jak np byly do
          kupienia obligacje to kolejka byla jak za komuny. Teraz tez wszyscy sie rzucali
          by ratowac oszczednosci. Oczywiscie nie neguje tego ze chronia swoj dorobek i
          wspolczuje poszkodowanym ale bardziej chodzi mi tutaj o jakies zachowanie
          spoleczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka