Dodaj do ulubionych

Poszukiwany grafik komputerowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:27
Firma Nexus poszukuje pracownika do pracy na stałe, na stanowisko grafika
komputerowego / web designera.
Obserwuj wątek
    • Gość: astachowska@o2.pl Re: Poszukiwany grafik komputerowy IP: *.pai.net.pl 21.12.05, 20:29
      W odpowiedzi na państwa ogłoszenie, pragnełabym przedstawić swoją kandydature
      na stanowisko grafika. Mam 30lat, wykształcenie i doświadczenie, które pozwala
      mi odpowiedzieć na państwa oferte. Jeżeli są Państwo zainteresowani proszę o
      kontakt i o adres emailowy na który mogłabym wysłać swoje portfolio.
      Pozdrawiam
      Agnieszka Stachowska
      tel. 512 390 733
      astachowska@o2.pl
      • Gość: esencjo@poczta.one Re: Poszukiwany grafik komputerowy IP: 81.6.130.* 08.01.06, 01:34
        Dzień dobry. W odpowiedzi na państwa ofertę chciałbym zgłosić swoją kandydature
        na proponowane przez państa stanowisko grafika komputerowego. Mam 25 lat, co
        prawda nie mam doświadczenia na podobnym stanowisku, ale dobrze znam obsługę
        takich programów graficznych jak FotoShop, InDesign, Gimp, Corel Draw, posiadam
        równiesz duże zdolności plastyczne i manualne (pojęcia takie jak perspektywa,
        światłocień, szkic i grafika nie są mi obce)Jeżeli są Państwo zainteresowani
        moją ofertą proszę o kontakt, adres mailowy na, który mógłbym wysłać swoje
        portwolio. Mój numer telefonu to 0607 755 928

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka