miroda 26.12.05, 18:40 CHĘTNIE ZAPROSIMY 3(+/-) Panie(ur.1980-86r.) na sylwestra w miłej kameralnej atmosferze - "domówka" na ok. 20 osób w Swarzędzu. blizsze info: yabada@wp.pl zapraszaja zapracowane roczniki 84' w liczbie = 3 sztuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 26.12.05, 20:21 Zapraszam Cię na Sylwestra do moich znajomych. Gwarantowana szampańska zabawa w doborowym towarzystwie Foto z zeszłorocznej imprezy: humor.szperaj.pl/pics/impreza2.jpg W tym roku będziemy bawić się tak samo dobrze. ps. nie żebym się nabijała;) Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 26.12.05, 20:29 Całe wieki Cię na forum nie widziałem:) A to zaproszenie to jest niezły joke - tez znajomym rozsyłałem, ale zdjeto je z poprzedniego serwera, link sie nie otwierał, i potem wszyscy mysleli, ze to jakies zaproszenie na serio i powstało niemałe zamieszanie;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 26.12.05, 20:49 jak miło:) życzę udanego sylwestra mój przyszły sąsiedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 26.12.05, 22:02 Już się balem, że odpiszesz "Nie przypominam sobie pana...";) Również szampańskiej zabawy zycze i... braku problemow z dodzwonieniem sie po taryfe (no chyba, ze szofer w Jagu czekac bedzie pod Twym aktualnym lokum;) Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 26.12.05, 23:06 Haha, niezła biba. Szczególnie oldskulowe blezerki przystojniaków robią wrażenie! Koszule pod sweterkiem jestem w stanie zrozumieć, no ale żeby golf to już zakrawa o dewiacje. Zdecydowanie jegomość z lewej, na pierwszym planie, jawi się jako przywódca tej szajki, czyżby wiekiem najstarszy? Może już po mutacji? Kolega po prawej ( właściciel golfa ) raczy spojrzeniem intelektualisty, który 23,5 h spędza przed swoim PC-tem ( pozostałe 10 minut na sraczu ). Ale nie zmienia to faktu, że Banderas to przy nim pikuś! Panowie, wrrrr...chłopczęta na drugim planie to chyba jacyć młodzi wiekiem adepci sztuki podrywania kobiet w gminnych domach kultury. Towar z prawej daje uśmiech, z lekka nieśmiały acz napewno szczery, no a MC po lewej to chyba najmłodszy z tego kwartetu! W plebiscycie na sweter imprezy, zdecydowanie popieram kandydaturę przystojniaka, jak przypuszczam, najstarszego ( pierwszy plan, lewa strona ). Kolor azbestowej elewacji, przeważający w kreacji, idealnie współgra z oprawkami okularów a całości dopełnia futurystyczna fryzura, rodem z konwencji Samoobrony. W plebiscycie na odkrycie imprezy zgłaszam kandydaturę kubków, które z powodzeniem mogłyby pełnić rolę kanek do mleka czy też nowego nakrycia głowy czeczeńskiego separatysty. W plebiscycie na rozczarowanie imprezy proponuję chłopca nr 4 - jegomościa po lewej,na drugim planie. Zdecydowanie jest rozczarowany brakiem okularów na swojej facjacie! Reasumując, pojawia się kilka pytań na które nie mogę samodzielnie znaleźć odpowiedzi. Otóż: 1. Dlaczego troje na czterech przedstawionych modeli trzyma łapska ( ciekawe czy spocone? ) w miejscach gdzie zdrowy osobnik rodzaju męskiego winien mieć narządy rozrodcze? 2. Cóż będą spożywali na tej 19-to wiecznej zastawie? 3. Dlaczego obrus kojarzy mi się z ceratą na pralce mojej babci? Mimo wszystko, moim noworocznym postanowieniem, będzie zmierzanie w kierunku, który umożliwi mi osiągnięcie takiego efektu wizualnego jaki osiągnęli przedstawienie chłopcy! I choc lata już nie te, zrobię wszystko aby zdobyć taki sweter, zafundować sobie awarie wzroku, uczesać się na Kalinowskiego oraz wyłorzyć mieszkanie kraciastą ceratą! Dziękuję Pozdrawiam Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.icpnet.pl 27.12.05, 06:31 i prosze wszystkie forumowe inteligenciaki okazuja prawdziwa twarz. jestescie prosci jak konstrukcja szpadla chlopacy na tych zdjeciach to stypendysci oxfordu, obecnie wybitni wykladowcy uniwersytetow w usa i polsce o ile pamietam zdjecie zostalo zrobione w czasie jakiegos sympozjum smiejcie sie teraz z siebie buraki, bo to wlasnie wasz poziom porownac fryzury i sweter, bo intelektualnie jestescie dla tych ludzi, czyms pokroju kosmicznego pylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko prawda Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:19 dawac fote vikki,wtedy to sie dopiero bedzie można ponabijać!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xy_xy Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 27.12.05, 11:15 Gość portalu: prawda napisał(a): > i prosze wszystkie forumowe inteligenciaki okazuja prawdziwa twarz. > jestescie prosci jak konstrukcja szpadla Dodam od siebie, że głupich nie sieją, sami sie rodzą. To prawda, że nie prosili się na ten świat, ale sami są na tyle głupi, że o tym nie wiedzą i nic z tym nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.icpnet.pl 27.12.05, 18:53 elitce kopary opadly elitka poszla w kat zaczytywac sie miloszem i twierdzic, ze nadal jest elitka?? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 27.12.05, 19:58 nie czytam książek. z zasady. takie zasady mam i tego się trzymam. jeżeli już to oglądam filmy, ale tylko te w których jest dużo, mnóstwo, pełno krwi. obecnie jestem na etapie uczenia się na pamięć dialogów z "braindead". Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 27.12.05, 19:16 A ja jestem stypendystą Ojca Dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.icpnet.pl 27.12.05, 20:02 hahahahha co za wysmienity dowcip, jestescie tacy pelni polotu zal mi was, bo kiedys czar prysnie i dotrze do was, ze macie denny dowcip, jestescie miernotami, a utwierdzanie sie nawzajem o wlasnej wyjatkowosci, to zadna wyjatkowosc Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 27.12.05, 20:49 Tak, będzie nam wstyd Towarzyszu! My - Energy52, bijemy się w piersi i obiecujemy poprawe! Czar prysł dawno temu, lecz nadal potrafimy zapewnić sobie jego namiastke. Mamy denny dowcip, ale staramy się z całych sił, by jego poziom sięgnął dna i nigdy już się od niego nie odbił. Mimo wszystko myślimy, że nasza wyjątkowość jest bardziej wyrazista niż Wasza obywatelu! Z harcerskim pozdrowieniem Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.icpnet.pl 27.12.05, 22:59 tak jak powiedzialem dowcip masz denny i silenie sie na "blykotliwe i ironiczne" riposty, tylko wszystkich w tym utwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 27.12.05, 23:04 Masz absolutną racje! Może mi coś poradzisz bo widzę, że znawca z Ciebie niebywały? Nie czujesz klimatu, ale walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroda1 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:25 bravo...3 panie juz sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:38 Masz racje - wiara sie smieje z innych, i tarci czas na opisywanie kto w jakim głupim sweterku gdzies tam sobie przyszedł... żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 28.12.05, 13:13 Wybacz, że brak mi zachwytu nad blezerkami bohaterów fotografii! Ale opisanie tego faktu nie było dla mnie stratą czasu lecz jego przyjemnym spożytkowaniem. Pozdrawiam Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 28.12.05, 14:04 przyjemne to było dopiero czytanie tego opisu:) Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 28.12.05, 15:11 A nie wiesz gdzie można nabyć taki sweter? Gdybym zobaczył zdjęcie wcześniej, to wysłałbym list do gwiazdora a tak to już za późno :-( Może są w Poznaniu jakieś tureckie dyskonty odzieżowe specjalizujące się w rocznikach 80/90 minionego stulecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka IP: *.icpnet.pl 02.01.06, 12:09 Ijak sie udala imprezka panowie?A moze jakies fotki wkleicie?....pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: SYLWESTER - ZAPROSZENIE !!! domówka 02.01.06, 12:43 Swetry w pralni, okulary w serwisie, kubki potłuczone a cerata uświniona! Odpowiedz Link Zgłoś