dymitr48 10.01.06, 11:20 Jest praca dla matematyka (gimnazjum + SP) 20 godz. Tel. 0957510039 mail: edmytrow@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniako99 Re: PRACA W SZKOLE 10.01.06, 17:42 W jakiej miejscowości jest ta oferta pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
anabelas Re: PRACA W SZKOLE 10.01.06, 19:01 Ja szukam pracy w szkole jako matematyk w Lublinie. Może być zastępstwo i niecały etat. Dane kontaktowe: adres: Lublin(Centrum) e-mail: anabelas@gazeta.pl tel.: 0-609-884-980 Odpowiedz Link Zgłoś
aganycz1 Re: PRACA W SZKOLE 13.01.06, 16:18 Pragnę zgłosić swoją kandydaturę do pracy w charakterze nauczyciela matematyki w roku szkolnym 2005/2006. W roku 2005 ukończyłam studia matematyczne w Akademii Pedagogicznej w Krakowie i uzyskałam tytuł magistra z oceną dobrą. W najbliższej przyszłości pragnę podjąć pracę w wyuczonym i wymarzonym zawodzie. W roku akademickim 1999/2000 odbyłam ciągłą praktykę z matematyki w Szkole Podstawowej w Krakowie. Natomiast w roku akademickim 2002\2003 odbyłam ciągłą praktykę z matematyki w XVIII Liceum Ogólnokształcącym w Krakowie. Obie praktyki zostały zakończone pochlebną opinią moich opiekunów. Bardzo łatwo nawiązywałam kontakt z moimi uczniami, czego dowodem była dla mnie duża aktywność uczniów i miła atmosfera panująca na zajęciach. Również od strony merytorycznej dbałam o to, aby moi uczniowie zainteresowali się matematyką i jej zastosowaniami. Cechuje mnie obowiązkowość sumienność i punktualność, a poza tym chęć pracy z dziećmi i młodzieżą. Studia dały mi solidne przygotowanie matematyczne i pedagogiczne, które chciałabym wykorzystać w przyszłej pracy. Wierzę, że praca w Państwa szkole dałaby mi możliwość realizacji marzeń oraz dostarczyła nowych wyzwań. Ufam, że moje kwalifikacje odpowiadają Pana oczekiwaniom. Z poważaniem Agnieszka Nycz Odpowiedz Link Zgłoś