Dodaj do ulubionych

PRACA W SZKOLE

10.01.06, 11:20
Jest praca dla matematyka (gimnazjum + SP) 20 godz. Tel. 0957510039
mail: edmytrow@o2.pl
Obserwuj wątek
    • aniako99 Re: PRACA W SZKOLE 10.01.06, 17:42
      W jakiej miejscowości jest ta oferta pracy?
    • anabelas Re: PRACA W SZKOLE 10.01.06, 19:01
      Ja szukam pracy w szkole jako matematyk w Lublinie. Może być zastępstwo i
      niecały etat. Dane kontaktowe:
      adres: Lublin(Centrum)
      e-mail: anabelas@gazeta.pl
      tel.: 0-609-884-980
    • aganycz1 Re: PRACA W SZKOLE 13.01.06, 16:18
      Pragnę zgłosić swoją kandydaturę do pracy w charakterze nauczyciela matematyki w
      roku szkolnym 2005/2006.

W roku 2005 ukończyłam studia matematyczne w Akademii Pedagogicznej w Krakowie
      i uzyskałam tytuł magistra z oceną dobrą. W najbliższej przyszłości pragnę
      podjąć pracę w wyuczonym i wymarzonym zawodzie.

W roku akademickim 1999/2000 odbyłam ciągłą praktykę z matematyki w Szkole
      Podstawowej w Krakowie. Natomiast w roku akademickim 2002\2003 odbyłam ciągłą
      praktykę z matematyki w XVIII Liceum Ogólnokształcącym w Krakowie. Obie praktyki
      zostały zakończone pochlebną opinią moich opiekunów. Bardzo łatwo nawiązywałam
      kontakt z moimi uczniami, czego dowodem była dla mnie duża aktywność uczniów i
      miła atmosfera panująca na zajęciach. Również od strony merytorycznej dbałam o
      to, aby moi uczniowie zainteresowali się matematyką i jej zastosowaniami.

Cechuje mnie obowiązkowość sumienność i punktualność, a poza tym chęć pracy z
      dziećmi i młodzieżą. Studia dały mi solidne przygotowanie matematyczne i
      pedagogiczne, które chciałabym wykorzystać w przyszłej pracy.

Wierzę, że praca w Państwa szkole dałaby mi możliwość realizacji marzeń oraz
      dostarczyła nowych wyzwań. Ufam, że moje kwalifikacje odpowiadają Pana oczekiwaniom.

Z poważaniem
      Agnieszka Nycz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka