ziut_ek 13.01.06, 10:28 WyślijcieImCałąTęLewackąBandę-posprzątajmyNaszeMiasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrocusie Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan IP: 82.160.122.* 13.01.06, 11:03 Ta informacje musicie KONIECZNIE umiescic w materialach promocyjnych m. Poznania - w kilku jezykach kongresowych. Wrocusie :). Odpowiedz Link Zgłoś
marco-van-basten Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan 13.01.06, 11:06 no wiecie... międzynarodowy skandal to też jakaś promocja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan 13.01.06, 11:15 Nie ma złego, co by na dobre nie wyszło. Może ktoś w świecie słysząc pierwszy raz w życiu Poznań, Poland pomyśli: "o, jest w świecie cywilizowanym jeszcze jeden normalny kraj, normalne miasto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oś Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan IP: *.icpnet.pl 16.01.06, 15:11 Nie martw się nikt tak nie pomyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km [...] IP: 80.54.27.* 13.01.06, 12:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsz Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan IP: *.am.poznan.pl 13.01.06, 13:02 o jakim zakazie pisze wybiórcza ? nie było żadnego zakazu, tylko brak zgody a to jest zupełnie co innego. Alew Polaczkom mozna prać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterson ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.06, 13:32 Cieszy mnie to, że ktoś zdecydował usunąć ten wpis, choć zdąrzyłem go jeszcze przeczytać przed chwilą... Dziwi mnie fakt, że tacy ludzie uczą w szkołach, ach strach o nasze dzieci, skoro nauczyciele mają takie poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 15:38 Całe szczęście,że ONZ przeciwstawia się próbie "zamordyzmu" w tym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Poznań pyta o korupcją w ONZ, co z łapówkami syna IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 15:51 Sekretarza Generalnego? dlaczego wojska ONZ dopuściły do masakry w Jugosławi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocusie Oenzety bijom Murzynow IP: 82.160.122.* 13.01.06, 15:59 Ooooo! Paczta ludzie. Oenzety bijom Murzynow i sie jeszcze mieszajom w nasze katolickie sprawy! Buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_dziadowstwa Dziadowskie miasto. I tyle. IP: *.cybernet.ch 13.01.06, 19:36 Dziadowskie miasto. I tyle. Drobnomieszczanski syf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteran Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 19:42 No to mamy nastepny dowód na to, że ONZ jest niepotrzebny. Ale z drugiej strony te wiadomość trzeba nagłosnić. Niech cały świat a zwłaszcza sfery finansowe wiedzą, że Poznań jest miastem normalnym. To sie opłaci. Jak ten watek wstawić na forum ogólnopolskie??? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaćwing ONZ kończy jak Liga Narodów. IP: *.icpnet.pl 13.01.06, 20:44 ONZ po raz kolejny daje dowód swojej zbędności. Juz chyba nie maja się czym zajmować. No ale po takich "sukcesach" jak choćby wspieranie krwawych represji wobec Serbów w ich kraju, takie kwiatki jak "żądanie wyjaśnień" nie powinno szokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieLubie katolikow Re: vivat geje lesbijki i ateisci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan 15.01.06, 13:40 to oni k..wa nie maja powazniejszych problemów na świecie? czyżby problem głodu w krajach trzeciego swiata ONZ już rozwiązało? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan 15.01.06, 15:15 Niech żuje tolerancja?? Prawda?? Co? Nie dotyczy katolików?? Oj nędzne pe....., oj nędzni głu... . (Autocenzura, może nie wytną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: ONZ dopytuje o zakaz Marszu Równości w Poznan IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 15:21 Nie toleruje skinów! Czy to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaćwing tow. Paweł umie pisać, ale sam siebie nie rozumie IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 15:55 Napisaliście towarzyszu "katolików" a nie skinów. Oj, nie jest z Wami dobrze towarzyszu, jeżeli sami nie wiecie co piszecie. Nie żeby mnie to dziwiło... już nie. Można się do was przyzwyczaić, jak do brudu i arszeniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: tow. Paweł umie pisać, ale sam siebie nie roz IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:07 Współczuję płytkiego umysłu - wystarczyło zobaczyć komu odpisywałem. Katoliku jaćwig, krzyż przesłonił tobie cały świat. Możesz mnie teraz zbluzgać po katolicku, wybaczam - w końcu jestem ateistą. Nie rozumiesz? Nie dziwię się, patrz dwa zdania wcześniej, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaćwing Re: tow. Paweł umie pisać, ale sam siebie nie roz IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:42 Wiem komu odpisywaliście towarzyszu. Ale jak widzę takie "kwiatki" jak Wasze towarzyszu posty, to nie mam siły milczeć. PAUZA! Chwilka przrwy, oczyść umysł, odpocznij. Zauważyłem, że nie rozumiesz czytanego tekstu, dlatego, po krótkiej chwili relaksu dla umysłu spróbuj przetworzyć to co napiszę. Jeżeli Wam się towarzyszu nie uda. Spróbujcie raz jeszcze, a jeśli i to nie pomorze, to dajcie sobie spokój, to znaczy, że juz nic Wam nie pomoże... Jedziemy z tym koksem(mam nadzieję, że tekst w punktach będzie dla Was łatwiejszy) 1. Napisaliście towarzyszu "zamknij pysk katoliku!" do skin.pl 2. Pan Nikt Wam odpowiedział apropos Waszej "tolerancji" 3. W odpowiedzi napisaliście, że nie tolerujecie skinów mimo, że wcześniej wyraźnie napisaliście "katolików". Jasno pokazuje to, że nie rozumiecie co sami napisaliście. Albo nie przykładacie zbyt wielkiej wagi do własnych słów. 4. Piszecie towarzyszu, że jesteście ateistom. Hmm, a ja sadze, że jesteście towarzyszu zwykły cham i prostak. Znam ateiste, on nie jest kabotynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteran Re: tow. Paweł umie pisać, ale sam siebie nie roz IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:45 Brawo Jaćwing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaćwing Re: tow. Paweł umie pisać, ale sam siebie nie roz IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:47 Niestety to walka z wiatrakami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: tow. Paweł umie pisać, ale sam siebie nie roz IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 16:52 Dziękuję Jaćwig! JESTEŚ WIELKI!!! Odmieniłeś moje życie. Pozdrawiam + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ONZ nie daje sobie rady ze swoimi sprawami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:08 sprzedam_admina.tego.forum`doONZ Odpowiedz Link Zgłoś