nuelle 14.01.06, 11:47 mam pytanie, gdzie mogę znaleźć sklep second hand z dobrymi, markowymi ciuchami w Poznaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasialee Re: dobry second hand w Poznaniu 15.03.06, 18:42 ul Drużbackiej - dużo ludzi chwali poza tym na św Marcinie, przy zejściu do Kupca, po prawej, za Ali Babą, koło sklepu z rajstopami i bielizną Odpowiedz Link Zgłoś
30mycha Re: dobry second hand w Poznaniu 29.11.15, 10:45 Witam , znam dobre adres :ul warszawska 135 la petite boutique www.facebook.com/pages/La-petite-boutique/423721690972983 Odpowiedz Link Zgłoś
malinowska.iwona1 Re: dobry second hand w Poznaniu 08.12.15, 18:23 Zapraszamy Second Hand Ifabra Ul. Dąbrowskiego82(wejście od ul. Polnej przez salonu Netia) Mały sklepik z damskimi oryginalnymi ,oldskulowymi ubraniami używanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
aganegra1 Re: dobry second hand w Poznaniu 19.01.16, 23:30 Bardzo duży wybór markowych, pięknych ciuszków damskich, męskich i dziecięcych ( super sukienki na wszelkie imprezy, do tego extra buty ). Kupiłam tam już sporo fajnych, modnych "perełek". Sklep jest przestronny, czysty i pachnący. Mieści się na os. Kopernika, a dokładnie w pawilonie na ul. Keplera 1 (I piętro). Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trendowo Re: dobry second hand w Poznaniu 10.02.16, 19:20 BOUTIQUE SECOND HAND ul Sikorskiego 38 Odzież buty torby damskie, męskie tylko modne w rewelacyjnej niskiej cenie. Prosto z UK . Wszystko na wagę ! Codziennie coś nowego www.facebook.com/boutiquepoznan/ Odpowiedz Link Zgłoś
fajnabella Re: dobry second hand w Poznaniu 09.03.16, 18:43 Bel bambini secondhand dla dzieci ul. Jackowskiego 37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgoskamowiamiii Re: dobry second hand w Poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.16, 19:48 Na Jeżycach jest sporo fajnych lumpeksów. Polecam też zerknąć na te online, zobacz chociazby ten szafapelnaciuchow.pl/ też mają fajne asortymenty. Wszystkie ciuchy mają podane wymiary :) Odpowiedz Link Zgłoś