Dodaj do ulubionych

Przeterminowanie na Polnej

06.02.06, 13:24
Powiedzcie mi prosze jak to jest na Polnej jesli minie termin porodu?Po jakim
czasie beda wywoływac poród?Jest na to jakis okres?Pytam tak
zapobiegawczo...buziaki
Obserwuj wątek
    • bognisia1 Re: Przeterminowanie na Polnej 07.02.06, 19:08
      hej lutówko!!!
      przeterminowanie zależy od lekarza prowadzącego, mój przyjmie mnie do szpitala
      po 10 dniach i wtedy będą obserwować i wywolywać poród. Musisz się dowiedzieć
      jak Twój gin się zapatruje na kwestię pzreterminowania, jedni czekają krócej
      jedni dlużej, oczywiście wszystko zależy od tego w jakim stanie jest dziecko,
      czy odczuwa się dobrze ruchy, jaki jest stan lożyska i kolor wód plodowych.
      pozdr
      • karolcia70 Do Bognisi 08.02.06, 11:46
        O witaj Bogniś, faktycznie Ty tez poznanska lutówka...ja juz wiem co z tym
        przeterminowaniem, bo bylam wczoraj u gin i powieiala ze na pewno nie przekrocze
        40 tc bo łozysko juz bardzo dojrzałe wiec trzeba urodzic do tego czasu.No wiec
        sie ciesze...bo jesli mialabym czekac do polowy
        marca.........kooooooszmarrrr.Pozdrawiam Cie serdecznie.
        • bognisia1 Re: Do Bognisi 08.02.06, 14:20
          no trzymam kciuki!ja pewnie do polowy lutego się pokulam, niestety!!!
          pozdrawiam
          • medussa7 Re: Do Bognisi 18.03.06, 00:35
            Moja szwagierka urodziła na Polnej do szpitala lekarz prowadzacy ja wysłał 12
            dni po terminie. Przyjęli ja w poniedziałek. W szpitalu stwierdzili, ze będa
            wywoływać w środe do południa. Ale w poniedziałek już okazało sie, ze po
            pierwsze ma skurcze, a po drugie ustała akcja serca małego. Wody tez juz były
            zielone. Miała cesarkę. Na szczęscie wszystko skończyło sie dobrze.
            Ja rodzę w maju i będe robiła wszystko żeby nie przenosic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka