Dodaj do ulubionych

Dąbrówka LINEA

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.06, 11:43
zamierzam kupić studio. Czy ktoś ma jakies informacje o developerze i tym
typie mieszkania w Dąbrówce? Na co należy zwrócić uwagę ? Będę wdzięczna za
wszyskie newsy i informacje, nawet te prozaiczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Dąbrówka LINEA IP: *.icpnet.pl 21.02.06, 13:30
      Tu sobie poczytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=441&w=22149624&v=2&s=0
      Swoją drogą warto przejrzeć wcześniej tamety na forum lub skorzystać z
      wyszukiwarki a nie wielokrotnie powtarzać te same wątki.. Pozdrawiam
    • mmmgreen1 Re: Dąbrówka LINEA 14.04.16, 15:33
      szczerze nie polecam tej firmy
      • marysia7891 Re: Dąbrówka LINEA 08.07.16, 15:06
        A moim zdaniem Linea stoi frontem do klienta. Wiadomo, że żadna firma nie jest idealna, ale tutaj naprawdę wszystko wygląda ok. Dom nam odpowiada, dzieci mają plac zabaw, ostatnio nawet był piknik, a dodajmy, że nie pierwszy. :)
    • sajjmon Re: Dąbrówka LINEA 30.01.17, 10:28
      witam,

Mieszkaliśmy 2 lat w na starym osiedlu w Dąbrówce w szeregowcu zakupionym od developera Linea . Na całe szczęście że dopilnowaliśmy na etapie budowy najważniejszych spraw nie mieliśmy niemiłych niespodzianek (grzyb na ścianie zacieki przy kominie itp) , niestety Nasi sąsiedzi nie mieli tyle szczęścia. Teraz mieszkamy w swoim domu blisko nowej inwestycji Leśna Polana i jakoś jakoś nie powala. Ale co najważniejsze wraz z rozbudową osiedla nie idzie rozbudowa infrastruktury : problemy latem z ciśnieniem wody a co najgorsze korki jakie są przed 8:00 rano i po 16 ( masakra )
      • marysia7891 Re: Dąbrówka LINEA 19.04.17, 15:36
        Różne opinie do mnie dochodziły i jako mieszkaniec nawet byłem trochę zaniepokojony. Wiadomo, interesuje mnie przyszłość okolicy. Przez jakiś czas monitorowałem sprawę i wiem, że nie zostanie ona pozostawiona bez rozwiązania. Zostanie wykorzystane ujęcie w Joance. Budowa magistrali uniezależni Dąbrówkę i Dopiewiec od ujęcia z Aquanetu w Poznaniu. Myślę, że będzie ok.

Co do korków chyba bierze się to z tego, że zimą wszyscy korzystają z samochodów a latem troche mniej. Słyszałem też, że wzdłuż torów ma powstać nowa droga? Jeśli tak, to drożność będzie jeszcze większa i powinno być spoko. W porządku pomysł, na rozładowanie lekkiego dyskomfortu komunikacyjnego. Docelowo nastąpi skomunikowanie niezależną rama Dopiewa z S11 i ul. Grunwaldzką. Czytałem też gdzieś, że ulica Poznańska w Dąbrówce ma być wyremontowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna