Dodaj do ulubionych

Linea negra

27.02.17, 20:57
Macie ? Od dawna?
Ja nie mam ....
Z innych objawów zauważyłam natomiast, że zaczynam już chodzić jak nawalony kaczor ;-) zwłaszcza pod wieczór niezła ze mnie kiwająca się matrioszka :-D
Obserwuj wątek
    • hanti Re: Linea negra 27.02.17, 21:49
      Zawsze mam ledwo widoczną i tym razem też tak jest.
      • e_le_n_a Re: Linea negra 28.02.17, 08:23
        Zawsze miałam i teraz też,zostaje mi jeszcze jakiś czas po porodzie . Chodzę chyba jeszcze normalnie ale samochodem jeżdżę pochylona do tyłu. :)
    • martishia7 Re: Linea negra 28.02.17, 20:12
      Wczoraj mi się wydawało, że jest, ale bliższa analiza wykazała, że to szew od dresu mi się odcisnął :D A co do chodu to staram się świadomie "podwijać ogonek" pod siebie, czy to przy chodzeniu, siedzeniu czy staniu, więc na razie lordoza nie bardzo.
    • le_miau Re: Linea negra 08.03.17, 18:49
      Tez nie mam. W poprzedniej ciązy wyszła dopiero na kilka tygodni przed porodem. Teraz pewnie bedzie tak samo.
      Podobno u dziewczyn z jasną karnacją wychodzi poźniej i jest bledsza.
      • e_le_n_a Re: Linea negra 09.03.17, 11:09
        Ja mam jasną karnację i blond włosy na głowie :P ale brwi i rzęsy dość ciemne,tak samo włosy na nogach,może temu wychodzi mi zawsze :)
        • le_miau Re: Linea negra 09.03.17, 20:07
          A to możliwe, ja mam jasne wlosy, brwi i rzesy tez wiec może dlatego :)
          I poprzednio tez dosyc szybko zanikła
          • wisnia-w-czekoladzie Re: Linea negra 10.03.17, 05:59
            Albo zepsuje Wam teorię, albo to ja jestem zepsuta ;-P Ciemne włosy (wszystkie ;-P) , ciemna oprawa oczu, śniada karnacja. Krechy nadal brak.
            • e_le_n_a Re: Linea negra 10.03.17, 12:19
              Kosmitka ;-) :P :)
              • wisnia-w-czekoladzie Re: Linea negra 10.03.17, 14:15
                Zepsuta kosmitka :-P
                • joannapoznan Re: Linea negra 10.03.17, 16:07
                  phi :) ja jestem normalna - ciemne włosy, oczy kreska jest i wcale mnie to nie cieszy:)
                  • wisnia-w-czekoladzie Re: Linea negra 11.03.17, 06:50
                    Joanna, rozwiązałaś zagadkę !! Ja mam ciemną oprawę, ale oczy niebieskie !!! To wszystko przez oczy ! Na pewno :-P hihi :-D

Czemu Cię nie cieszy ? Mi to zupełnie obojętne :-)
                    • le_miau Re: Linea negra 13.03.17, 11:03
                      Oczy by się zgadzały :)
                      • e_le_n_a Re: Linea negra 14.03.17, 19:24
                        Ja mam zielone i też kreskę :)
                    • joannapoznan Re: Linea negra 15.03.17, 09:05
                      :) teraz jest mi to obojętne ale potem po ciążach dość długo mi zostaje taka krecha, nie chcę marudzić ale na zdjęciach ciążowych które się ogląda w necie te wszystkie brzuszki są takie zgrabne, pępki do końca wyglądają jak dziurki i linii nie ma:) u mnie pępek od dawna wygląda jak naleśnik i linia jest od 12 tc.
                      • e_le_n_a Re: Linea negra 15.03.17, 17:49
                        Lepszy naleśnik :) z mojego pępka robi się daszek :p :D a zdjęcia w necie to jeden wielki photoshop :)
                        • joannapoznan Re: Linea negra 21.03.17, 11:02
                          e_le_n_a daszek????, ciężko mi sobie to wyobrazić:))))
                          • e_le_n_a Re: Linea negra 21.03.17, 11:24
                            No taka promocja,pępek z daszkiem :D Dobrze,że to nie fb i nie wstawiamy zdjęć ;-)
                            • joannapoznan Re: Linea negra 21.03.17, 15:05
                              :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka