talunia88 Re: co mam zrobić? 30.10.05, 22:01 mam duzy problem i nie wiem co mam zrobić.bylam 3 tygodnie na ścisłej i schudlam niestety tylko 6kg oraz dwa tygodnie na mieszanie i wrocił mi 1kg.w sumie wyszło 5 kg.ja chciała bym jeszcze duzo schudnąć gdzieś 10kg, albo przynajmniej te 5kg. niestety nie mogę zamówić juz produktow diety cambridge bo mam dopiero 17 lat i nie pracuje a mama nie chce mi juz zamowic tych produktow i mowi tez ze w moim wieku nie powinnam juz wiecej bynajmniej jak narazie stosowac tej diety. co zrobic teraz zeby schudnac?mam 164cm wzrostu i waze 65kg, a chciala bym 55kg...Pomóżcie! Odpowiedz Link
lgirl Re: co mam zrobić? 31.10.05, 12:16 Oj Oj... Twoja Mama to mądra kobieta! Ma pełną rację! co do diety - uwazam, ze powinnas "jechać" wylacznie na 1000 kcal przez jakies 2-3 miesiące bez innych diet (jak dC) do tego dresik, adidaski - i zejdą kilogramy prawie "Same" ;) Posle Ci przepisy na 1000 kcal są na tyle proste, ze sobie poradzisz! i mysle, ze schudniesz bez dopalaczy! Pozdrawiam Joa z Linką ;) Odpowiedz Link
talunia88 Re: co mam zrobić? 31.10.05, 19:17 dziękujeę Pani za odpowiedz.postaram sie być na tej diecie 1000kcal - chociaz nie jestem jej zwolenniczką, ale sie postaram!tez troche ćwiczę, ale w domu.a co z tymi przepisami na dietkę 1000kcal?jesli bedzie miala Pani czas to bardzo bym o nie prosila!z gory dziekuję i pozdrawiam Panią i Linkę! Odpowiedz Link
alinka49 Re: co mam zrobić? 03.11.05, 15:16 lgirl napisała: > Oj Oj... > Twoja Mama to mądra kobieta! > Ma pełną rację! > co do diety - uwazam, ze powinnas > "jechać" wylacznie na 1000 kcal > przez jakies 2-3 miesiące bez innych diet (jak dC) > do tego dresik, adidaski - i zejdą kilogramy prawie > "Same" ;) > > Posle Ci przepisy na 1000 kcal > są na tyle proste, ze sobie poradzisz! > i mysle, ze schudniesz bez dopalaczy! > > Pozdrawiam > Joa z Linką ;) a ja sobie tak myślę,że Igirl to bardzo mądra dziewczyna,nie żadna konsultantka-naciągaczka Odpowiedz Link