Dodaj do ulubionych

PKO BP przed sądem

22.02.06, 08:00
Z drugiej strony ciekawe ze agencja sprzedala ziemie tak tanio, skoro zaraz
okazalo sie ze jest warta az tyle...Ma nadzieje ze ta sprawa sad tez sie
zajmie...I pewnie tymbardziej "byznesmen" ma zal bo wiedzial i on mial
kupic....Jak ma kase i dobrego adwokata to niech sie bawi przed
sadem...Zawsze cos moze wyciagnac od PKO BP...W koncu ten bank w zeszlym roku
niezle zarobil...
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: PKO BP przed sądem IP: 217.168.134.* 22.02.06, 09:25
      I bardzo dobrze! Ja od miesiąca walczę z PKO, bo nie mogę zamknąć konta.
      Okazuje się, że panie, które zajmują się obsługą klienta nie potrafią nawet
      wypełnić wniosku o zamknięcie konta. Efekt tego jest taki, że od miesiąca mam
      konto, na którym są MOJE pieniądze, a do którego bank zabrał mi kartę i czeki
      (taka jest procedura, kartę i czeki zabiera się w chwili złożenia wniosku).
      Wszystko mało trwać kilka dni...
    • Gość: aaaaaaby Kto sprzedaje ziemię w trakcie zmiany planu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:23
      Ten kto o tym zadecydował powinien odpowiadać za spowodowanie znaczących strat dla skarbu państwa. Śmierdzi to na odlegość. Kantem albo głupotą.
      • Gość: Paweł Re: Kto sprzedaje ziemię w trakcie zmiany planu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:47
        Kantem!!!
    • Gość: GOsia Re: PKO BP przed sądem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:53
      Bardzo dobrze zrobił pozywając Bank do sądu. Za błędy każdy musi ponosić
      odpowiedzialność. Ja w swojej firmie również ja ponoszę i za źle załatwioną sprawę
      odpowiadam. Rzecz normalna. Urząd antykorupcyjny powinien zająć się też sprawą
      ziemi ( sprzeniewierzenia majątku która została sprzedana jak widac za bezcen.
    • Gość: LukasK Tanio sprzedali? IP: 217.153.71.* 22.02.06, 13:54
      Jeszcze ciekawsze jest to, że jedyny konkurent kupił ziemię za cenę wyższą od
      ceny wywoławczej. Filantrop jakiś?
    • Gość: diabeł w szczególe Re: PKO BP przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:39
      Szanowna Redakcjo, maksymalny wpis stosunkowy według nowej i starej (obecnej)
      ustawy o kosztach to 100 tys. PLN. Takie rzeczy się sprawdza!
    • Gość: * PKO BP jest najgorszym bankiem w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:03
      Zarządzany przez komunistycznych (byłych) kacyków. Byli działacze SZSP nie mają
      pojęcia o biznesie i zarządzaniu.
      • lmblmb Re: PKO BP jest najgorszym bankiem w Polsce! 23.02.06, 11:29
        Gość portalu: * napisał(a):

> Byli działacze SZSP nie mają pojęcia o biznesie i zarządzaniu.

Podpisuję się pod tym. Uciekłem z tego banku w 1993 i nie miałem zamiaru wracać,
        tylko że kupili Inteligo (na szczęście nic nie namieszali).
        • papcio24 Re: PKO BP jest najgorszym bankiem w Polsce! 23.02.06, 17:31
          Ja też mam bardzo niemiłe doświadczenia akurat z tym oddziałem PKO.
          Kilka lat temu moja żona założyła w tym oddziale konto studenckie, po czym bank
          przez kilkanaście miesięcy pobierał opłate za prowadzenie rachunku superkonto.
          Następnie żona założyła zlecenie stałe na pewen okreslony czas. Jakież było
          nasze zdumienie, gdy po tym czasie przelewy nadal były wykonywane. Pani w
          okienku rozbrajająco orzekła, że przecież zlecenie nie zostało odwołane.
          Żona ma w tym banku kredyt studencki, który jest spłacany terminowo, jednakże
          pomimo tego w BIK-u znalazła się informacja o pewnej nie zapłaconej kwocie,
          która wzięła się zupełnie z kosmosu.
          Mamy w tej chwili konto również w PKO BP w Poznaniu i nie mamy najmniejszych
          problemów z jego obsługą, tak więc pracownicy PKO BP w Rawiczu są skrajnie
          niekompetentni a centrali gratuluję takiego doboru pracowników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka