Dodaj do ulubionych

Poznańska ASP- proszę o informację

24.11.02, 15:25
witam Poznaniaków:-)))
tak mi się spodobało wasze miasto, że chciałabym w nim studiować, prosze wiec
o pomoc i dobre rady:-)))

Jestem zainteresowana studiowaniem w waszej pięknej uczelni i właśnie zbieram
informacje na jej temat. Proszę Was o pomoc.

Szczególnie interesuje mnie Wydział Architektury Wnętrz i Komunikacji
Multimedialnej.
Kiedy odbywają się Dni Otwarte na Uczelni?
Jak wyglądają egzaminy?( i czy jeżeli ktos juz studiuje na ASP w innym
mieście, czy jest szansa na przeniesienie?)

ale takze , miłoby mi było przeczytać coś o życiu studeckim:_)
Obserwuj wątek
    • kirka1 Re: Poznańska ASP- proszę o informację 24.11.02, 15:45
      hej czy są tam jeszcze jacys życzliwi ludzie??????
      • Gość: ddbry Re: Poznańska ASP- proszę o informację IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 17:47
        hmm pewnie to znasz, ale jeśli nie:
        www.asp.poznan.pl/asp/str_glowna.htm
        od siebie nic nie dodam, chciałbym tam studiować, ale losy rzuciły mnie na AE
        pozdrawiam ;o)
    • Gość: e Re: Poznańska ASP- proszę o informację IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 18:12
      drzwi otwarte będą 29.03.03 i 26.04.03 od godziny 10. Zapraszamy!
      • kirka1 Re: Poznańska ASP- proszę o informację 26.11.02, 13:14
        jeszcze pytanie związane z finansami:
        ile kosztuje średnio utrzymanie studenta waszej uczelni, i czym dysponuje
        szkoła?(zaplecze, warsztat)
        • Gość: e Re: Poznańska ASP- proszę o informację IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.11.02, 14:38
          to zależy jaki wydział, jakie pracownie. Pomijając koszty zamieszkania i zycia
          ogólnie trzeba kupować materiały i do każdej pracowni kosztują one inaczej. Do
          malarskiej będziesz potrzebować blejtramy (najlepiej robić samemu) i specyfiki
          do gruntowania. Po farby jezdzi się czasem grupowo do Berlina, tam jest taniej
          w hurcie. Do fotografii - wiadomo, sprzęt, drogie papiery etc. Drogie sa
          równiez pracownie projektowe - żeby wykonać porządnie design nie można
          szczędzić środków. Najtaniej wypadają chyba studia na edukacji art. bo tam jest
          najwięcej teorii. Tobie zdaje się chodziło o KM, i grafikę projektową? Na
          dyplom idzie od 2 do 5 tys. złotych, czasem więcej. Ale to też zależy od
          wybranego medium.
        • Gość: e Re: Poznańska ASP- proszę o informację IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.11.02, 14:41
          aha, czym dysponuje szkoła. Biblioteka, sklepik z materiałami, stolarnia, dom
          plenerowy w Skokach, pracownia komputerowa, rózne pracownie typu do montazu
          wideo, ciemnia foto, etc. Możesz mieszkać w akademiku ale nie jest łatwo o
          miejsce. Akademiki nasze są przy ul Św. Rocha w dość paskudnych blokach. Możesz
          dostawać stypendium za dobre stopnie (od II roku) co trochę polepsza stan
          kieszeni. Stypendium ok 300 chyba ale nie mam pewności. Jest jeszcze socjalne
          ale nieduże.
          • kirka1 dziękuję bardzo 27.11.02, 16:53
            dziękuję bardzo za wszystkie informacje, i chociaż sporo już wiedziałam
            wcześniej, napewno się przydadzą.
            O zakwaterowanie akurat nie muszę sie martwić, bo już nawet czeka na mnie pokój
            u rodzinki jakbym chciała zamieszkać u nich.
            raz jeszcze dzięki i być może- Do zobaczenia:_)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka