ag_aj 17.03.06, 11:40 szukam dobrego ortopedy z poznania lub okolic specjalizującego się w stawach kolanowych. Moja przyjaciółka już nie wie co ma robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endrzi Re: ortopeda Pilne !!!!! 17.03.06, 12:08 Zdecydowanie polecam dr. Timmler ul. Międzychodzka. Endrzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: ortopeda Pilne !!!!! IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 20:35 Dobry jest Rogala z ulicy Podolskiej. Dla Niego operacja to ostatecznosc, a ludzie dojezdzaja az ze Slupska. Odpowiedz Link Zgłoś
mamam11 Re: ortopeda Pilne !!!!! 17.03.06, 22:19 Zdecydowanie polecam dr Rogalę i równie zdecydowanie odradzam dr Timlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: ortopeda Pilne !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:56 Dr Ruszkowski - Grunwaldzka 74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ortopeda Pilne !!!!! IP: *.icpnet.pl 27.03.06, 14:16 potrzebna konsultacja po wypadku komunikacyjnym pilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thin_Air Re: ortopeda Pilne !!!!! IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 23:57 Też szukam. Na razie trafilem do Kliniki Schorzeń Kolana na Siedmiogrodzką 8. Można to polecic tylko szukajacym mocnych klimatow najwyższej proby. Mimo ze wydalem 50 PLN to przez 10 minut po wizycie zwijalemsie ze smiechu wspominajac szefa "kliniki" i panujaca tam atmosfere medycyny alternatywnej okraszoną sprzetem z wczesnych lat 70-tych. Po tej wpadce zacząlem rozwazniej szukac i wygląda na to, że w sprawach kolana zdecydowanie warto pojsc do dr Marka Rucińskiego. Tylko ze tam nawet na wizyte prywatna sporo sie czeka. Kiedys autorytetem byl dr Trzaska z Puszczykowa ale z rozmów z niedawnymi pacjenatmi wnosze (m.in. rok temu mial pecha trafic do niego moj kuzyn), ze czasy swietnosci zdecydowanie ma juz za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
anka2224 Re: ortopeda Pilne !!!!! 30.04.06, 20:54 polecam docenta Trzaske. sama byłam przez niego operowana i jestem bardzo zadowolona.teraz będę mieć druga operacją ( jest tylko jeden problem docent Trzaska nie operuje juz na kase chorych ponieważ bzenadziejne przepisy nie pozwalają mu na operowanie ze zwgełedu na wiek - operacje wykonuje w przywatnej klinice na grunwaldzkiej). Przestrzegam przed doktorem Markiem Rucińkim z Lutyckiej... nie będę się wypowiadać na ten temat. powiem tylko tyle, że przez rok (zanim nie trafilam do docenta Trzaski) praktycznie nie chodziłam... Odpowiedz Link Zgłoś