Dodaj do ulubionych

Super Terapeuta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:26
Witam może sprawa dosc osobista,postanowiłam sie podzialic.Byłam juz u kilku
psychologów i zadnych rezultatów.Ktoś powiedział mi o panu terapeucie i
socjoterapeucie, który świetnie prowadzi terapie nie wierzyłam. Własnie przed
chwilą wróciłam od niego.Dał mi taki wycisk ze chce mi sie życ.Czuje sie nowo
narodzona.Wiedziałam ze kiedys znajde, bo psycholodzy to raczej oczytani
ludzie ale mało praktyczni. Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Olek Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:26
      Ile kosztuje, kto za tym stoi, i gdzie on przyjmuje.
    • Gość: Kasia Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:27
      masz tutaj numer 0691274067 Pozdrawiam
    • Gość: Marcin Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:41
      hmm a myslałem...
    • Gość: Kasia Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:47
      boguslaw.kwiatkowski.w.interia.pl/ tutaj macie wiecej info
    • Gość: Krzyś Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:09
      racja facet ma wiedzę, ale najważniejsze to dar czyta z ludzi jak z książki
      ilustowanej
      • Gość: tola Re: Super Terapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 17:45
        Mam nadzieję, że nie polecasz tego pana jako psychoterapeuty - zwłaszcza dla
        ludzi z poważniejszymi problemami.
        Być może ma wiedzę - nie przeczę - ale za to żadnego specjalistycznego szkolenia
        uprawniającego do prowadzenia psychoterapii.
        Mam też nadzieję, że w związku z powyższym jej nie uprawia.
        • Gość: Kasia Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:09
          To nie jest psychoterapia, nie kazdy problem nadaje sie do tego.Zresztą ja
          miałam nie problem natury psychicznej. Poczytaj bedziesz wiedziała.
          • Gość: tola Re: Super Terapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:49
            Owszem poczytałam - stąd właśnie mój niepokój. Informacje o tym panu na jego
            stronie mówią, że zajmuje sie on terapią - pytanie jaką. Jeśli nie miałaś
            problemów o podłożu psychiczno-emocjonalnych to po co szukałaś terapeuty?
            W takim razie chętnie sie dowiem czym dokładnie zajmuje się rzeczony Pan i co
            robi z ludźmi, którzy sie do niego zgłaszają - na przykład z Tobą?
            • Gość: Kasia Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:07
              Tola szkoda że nie zapoznałas się ze słownikiem pojeć Specjalizacji Terapii
              Pedagogicznej, jest to raodzaj terapii rozwojowej,ja znalazłam opis studiów
              podyplomowych i skopiowałam tematyke zajec, moje problemy wokół pierwszego.
              I. Problemy rozwoju i samorealizacji człowieka (40 godzin)
              II. Wybrane zagadnienia z psychologii wychowawczej, rozwojowej i klinicznej (40
              godzin)
              III. Elementy logopedii i fonetyki z metodyką terapii zaburzeń mowy (40 godzin)
              IV. Wybrane zagadnienia z metodyki nauczania początkowego (24 godziny)
              V. Metodyka zajęć korekcyjno-kompensacyjnych dla dzieci z zaburzeniami rozwoju
              ruchowego (40 godzin)
              VI. Metodyka zajęć korekcyjno-kompensacyjnych i wyrównawczych dla dzieci i
              młodzieży ze specyficznymi trudnościami w nauce czytania i pisania (50 godzin)
              VII. Metodyka zajęć korekcyjno-kompensacyjnych i wyrównawczych dla dzieci ze
              specyficznymi trudnościami w nauce matematyki (32 godziny)
              VIII. Metodyka zajęć terapeutycznych dla dzieci i młodzieży z zaburzeniami
              rozwoju emocjonalnego i społecznego (27 godzin)
              IX. Organizacja procesu terapeutycznego (32 godziny)
              X. Seminarium dyplomowe (25 godzin)

Razem: 350 godzin

Moze coś rozjasniłam tobie mysle ze to człowiek pełen wartosci,zresztą kiedy mi
              zaproponowano jego osobę to poczytałam troszkę na temat terapii pedagogicznej.I
              wiem że wielu skłonnych jest twierdzic ze poblemy edukacyjno - rozwojowe stoją
              na całym etapie szkolnym (od szkoły podstawowej - po studia i dalej).
    • Gość: Marta Re: Super Terapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:25
      wwww.bmk-szkolenia.xt.pl tutaj jest wiecej
      • Gość: ninka Re: Super Terapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:02
        Czy sie nie mylę, że Pan Bugusław i Kasia to jedna osoba?
        • Gość: ninka Re: Super Terapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:23
          a więc jak to jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka