Dodaj do ulubionych

MILER - POLSKI MARLIN MANSON

IP: 213.77.40.* 15.10.01, 21:22
Miler jest podobny do Mansona , ma taki sam makijarz , podobny glosik .
Daje czasem koncery w sejmie . Swoim glosem opiewa nasze panstwo.
Powinien wydac solowy album i rozpoczac prawdziwa kariere .

by Bydgoszcz
Obserwuj wątek
    • Gość: Juras Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: *.chello.pl 16.10.01, 10:31
      Gość portalu: Macias napisał(a):

> Miler jest podobny do Mansona , ma taki sam makijarz , podobny glosik .
      > Daje czasem koncery w sejmie . Swoim glosem opiewa nasze panstwo.
      > Powinien wydac solowy album i rozpoczac prawdziwa kariere .
      >
      >
      Kompleksy, kompleksy swoje leczysz bydgoska dupeńko podpisująca się "Macias".
      > by Bydgoszcz

• nanabun Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON 17.10.01, 22:44
      Miler to zwykły partyjny beton z fałszem wypisanym na gębie. A ludzie wierzą,
      że razem z całą resztą towarzyszy, miał nagle proroczy sen i z totalitarnego
      komucha stał się jednego dnia demokratą. Żałosne :(
      • Gość: tur Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 16:12
        Weź pod uwagę że w swoim okręgu otrzymał prawie
        50% głosów. Chyba najlepszy wynik w kraju.
    • Gość: Joanna Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: 195.205.151.* 18.10.01, 10:18
      chyba popadasz w otchłań!
      co masz mu za złe? charyzmę? umiejętności socjotechniczne? wiedzę? zdolności
      przywódcze? umiejętność przemawiania? dowcip?
      no cóż...widać nie każdy sie z tymi cechami rodzi. Tobie ewidentnie tego brak
      pozdr.J.
      • Gość: gg Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: *.univ.trieste.it 18.10.01, 16:25
        No, to kolezanka opiewa betona!
        Wiedze? Chyba ignorancje i chorobliwa pewnosc siebie.
        Patrze na to wszystko z dosc duzej odleglosci, ale powtarzam - co wyscie
        narobili....
        Pamiec krociutka, co rodacy?
        • Gość: ethanol Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: 151.112.27.* 18.10.01, 23:11
          he he he ,
          wiedze, ktora zdobyl w partyjnej szkolce ???
          dowcip ??? - prymitywny
          zdolnosci przywodcze??? - tak
          i co z tego ???
    • nanabun Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON 18.10.01, 23:21
      tur i joanna bronią Lesia, bo wybitny i duże poparcie. Lepper też miał duże
      poparcie, mimo że jest pospolitym łobuzem. Mogą sobie z Millerem ręke podać.
      Wasi wybitni Millerowcy puścili kraj z torbami i umieli wcisnąć nierozgarniętym
      ludziom, że to wina Balcerowicza, Kuronia i Michnika. A że czerń sobie takl
      wybrała, cóż naród ma sejm na jaki sobie zasłużył. Wytłumaczcie mi tylko
      sierotki po Stalinie, dlaczego komuszki w 1989 oddali władzę, bo wg tego co wam
      teraz wcisnęli kraj był wtedy w rozkwicie - miodem i mlekiem płynący - he, he.
      Szymek Majewski we Wproście napisał nt wyników ładną fraszkę (cytuję z
      pamięci), że nie ma mądrości zbiorowej, jest tylko zbiorowa gupota.
      • Gość: Joanna Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: 195.205.151.* 19.10.01, 13:09
        po co te epitety? nie mozna spokojniej?
        ale pragne wyjaśnic, ze określenie "komuch" nijak mnie nie dotyczy. Za mało mam
        lat... Moje ćwierć wieku nie upowaznia mnie do oceniania tamtych czasów. I
        uważam, że każdy kto w latach osiemdziesiatych miał 8-10 lat nie ma prawa snuc
        sądów.
        Panowie! nie popadajmy w paranoję! Jedyną wspólna cecha Millera i Leppera jest
        chyba tylko podwójna litera w nazwisku. A jeśli dostrzegacie jakieś inne...to
        wycofuje sie z dalszych dywagacji :-)
        Powiem coś jeszcze w temacie porównań: porównajcie naszego nobliste ex-
        prezydenta z obecnie nam "panujacym". Wywodzą sie z przeciwnych bloków
        politycznych, prawda? Ale bez względu na poziom wielkich czynów, które oceni
        historia, klasa polityczna Kwasniewskiego jest klasą przez wielkie K, a Wałęsa
        to dla mnie kmiotek niesiony falą społecznego poparcia...tak jak Lepper obecnie.
        Reasumując: wszystko co pisałam o Millerze, dotyczyło li-tylko jego
        umiejętności i tego, co soba reprezentuje jako przedstawiciel naszy elit
        rządzacych, a nie jego pochodzenia, pogladów, korzeni politycznych. Miller ma
        wszelkie cechy, które mieć powinien człowiek reprezentujacy nasz kraj.
        Co zaś sie tyczy zbiorowej głupoty- czyż nie jestesmy przedstawicielami
        tego "nurtu"? :-)
        łącząc sie z wami w głupocie,
        pozostaję z szacunkiem :-)
        • Gość: Rafa Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: *.jewish.org.pl 19.10.01, 14:14
          Droga Joanno,
          niewatpliwie masz racje. popieram w kazdym zdaniu ale... czy zamiast ukrytych
          aluzji, ze poprzedni wypowiadający sie to debile nie moglabys wykazac sie
          zrozumieniem i dac im spokoj???
          co racja to racja....
          pozdrufska
          • Gość: Joanna Re: MILER - POLSKI MARLIN MANSON IP: 195.205.151.* 19.10.01, 15:20
            nie było moja intencją obrażanie nikogo. Nie uważam zadnego dyskutanta za
            debila, jak twierdzisz. Podejrzewając mnie o to, brniesz w slepy zaułek.
            Wiadomym jest, ze co człowiek, to opinia, nie mam zamiaru przekonywać każdego,
            ze Miller to fantastyczny człowiek. Ja go szanuję i jest to MOJA , stricte
            SUBIEKTYWNA opinia, ot co! :-)
            życząc miłego weekendu
            łączę sie w głuocie nadal

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka