Gość: ...... IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:21 Gdzie w Szczecinie? I jaki koszt? Chodzi mi o brwi i rzęsy. Pozdrawiam I dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiphiper Kiedyś tylko na Niebuszewie 20.01.06, 23:54 za darmo robili "makijaż" na każdej uliczce można było dostać w mordę a jak kwasem polali, lub benzynką i podpalili to RZĘSY i BRWI rzeczywiście znikały czasem z zębami, oczami, przegrodą nosową itp.itd. a teraz... teraz w Szczecinie w pysk można oberwać w kazdym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_rybaka Re: Kiedyś tylko na Niebuszewie 20.01.06, 23:57 nastała równość i (do)wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
pusiaczkowa1 Re: Kiedyś tylko na Niebuszewie 21.01.06, 06:25 na niebuszewie, na przeciwko szpitala kolejowego na wyzwolenia w solarium jest gabinet. Tam zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubi Re: Makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 08:48 Permanentnie mózgu nie wymalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: Makijaz permanentny IP: *.chello.pl 23.01.06, 22:53 Właśnie na przeciwko szpitala miejskiego robiłam sobie kreski na oczach.... bolało cholernie, przez kilka dni wyglądasz jak zombi, wracałam na poprawę bo bylo krzywo , a zamiast permanentnego to znikło już po roku... nie wiem czy to tylko tam tak robią czy wszędzie, a kosztowało mnie z 500 zl. drugi raz bym już nie powtórzyla tego błędu... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Makijaz permanentny IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.20, 20:36 m.facebook.com/KatyBeauty-Line-Permanent-Makeup-Stylist-114126383339553/?ref=bookmarks Odpowiedz Link Zgłoś