Gość: XXL IP: *.echostar.pl 13.12.02, 11:11 ....czy ty masz kompleks małego.... no tego, że tak powiem, hmmmm no kompleks małego (hehe) zajączka ???? Hmmm, bo tak się nim stale chwalisz jaki to on jest sprytny..... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantis1 Re: mantis 1 czy ty ...... 13.12.02, 11:29 Gość portalu: XXL napisał(a): > ....czy ty masz kompleks małego.... > no tego, że tak powiem, hmmmm > > no kompleks małego (hehe) zajączka ???? > > Hmmm, bo tak się nim stale chwalisz jaki to on jest sprytny..... > > :-)))) hehehe kompleksu nie mam:) uslyszlem to w jakims filmie....i tak mi sie spodobalo, btw a czy ty masz komplesk mniejszosci? no wiesz XXl:))))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: mantis 1 czy ty ...... IP: *.echostar.pl 13.12.02, 11:44 mantis1 napisał: > hehehe kompleksu nie mam:) > uslyszlem to w jakims filmie....i tak mi sie spodobalo, > > btw a czy ty masz komplesk mniejszosci? no wiesz XXl:))))) No wiesz, ale ja to się stale nie chwalę, jaki sprytny to ja nie jestem .... Choć jestem. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś