Gość: mimi IP: 24.157.198.* 16.12.02, 07:53 i zabierz temu facetowi dostep do agory bedzie nieco spokoju nie umie sie zachowac i obraza, to niech robi w swojej sypialni dzieki pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Bojkotujmy te wątki IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 07:58 Gazeta stworzyła forum ,aby dyskutować na nim o aktualnych sprawach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 15:57 Gość portalu: mimi napisał(a): > i zabierz temu facetowi dostep do agory > bedzie nieco spokoju > nie umie sie zachowac i obraza, to niech robi w swojej sypialni > dzieki pozdr M cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sobie powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z informatyki, bo widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTORIA 15 letni smarku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 16:27 Gość portalu: asd napisał(a): > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sobie > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z informatyki, bo > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTORIA 15 > letni smarku! każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają podstawy etyki, BAN i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 20:14 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: asd napisał(a): > > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sobie > > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z informatyk > i, > bo > > > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTORIA 1 > 5 > > letni smarku! > > każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają podstawy > etyki, BAN i koniec pb - 22 letni cieplaku z mozgiem 2 latka o jakim banie mowisz? bo na mnie zaden ban nie dziala i doskonale o tym kartoflarzu wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 23:08 Gość portalu: asd napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sob > ie > > > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z infor > matyk > > i, > > bo > > > > > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTO > RIA 1 > > 5 > > > letni smarku! > > > > każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają podstaw > y > > etyki, BAN i koniec > > pb - 22 letni cieplaku z mozgiem 2 latka o jakim banie mowisz? bo na mnie zaden > > ban nie dziala i doskonale o tym kartoflarzu wiesz! ja wiem co na ciebie działa - terapia wszcząsowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 00:03 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: asd napisał(a): > > > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mog > l sob > > ie > > > > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z > infor > > matyk > > > i, > > > bo > > > > > > > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA > HISTO > > RIA 1 > > > 5 > > > > letni smarku! > > > > > > każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają po > dstaw > > y > > > etyki, BAN i koniec > > > > pb - 22 letni cieplaku z mozgiem 2 latka o jakim banie mowisz? bo na mnie > zaden > > > > ban nie dziala i doskonale o tym kartoflarzu wiesz! > > ja wiem co na ciebie działa - terapia wszcząsowa na ciebie pb dzialaja tylko odbyty mlodych, 14-15 letnich chlopcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: debian1:* / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 17:16 > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, Wolność to nie kompletna anarchia. Mam prawo nie lubić kogoś kto zachowuje się w spoób niezgodny z moim poczuciem przyzwoitości. A o cenzurze i PRL-u najłatwiej wypowiadać się tym, którzy tego "tak naprawdę" nie zaznali :(( Odpowiedz Link Zgłoś