Dodaj do ulubionych

Admin - prosze zrob tu porzadek

IP: 24.157.198.* 16.12.02, 07:53
i zabierz temu facetowi dostep do agory
bedzie nieco spokoju
nie umie sie zachowac i obraza, to niech robi w swojej sypialni
dzieki pozdr M
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Bojkotujmy te wątki IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.12.02, 07:58
      Gazeta stworzyła forum ,aby dyskutować na nim o aktualnych sprawach miasta.
    • Gość: asd Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 15:57
      Gość portalu: mimi napisał(a):

> i zabierz temu facetowi dostep do agory
      > bedzie nieco spokoju
      > nie umie sie zachowac i obraza, to niech robi w swojej sypialni
      > dzieki pozdr M

cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sobie
      powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z informatyki, bo
      widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTORIA 15
      letni smarku!
      • Gość: P.B Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 16:27
        Gość portalu: asd napisał(a):

> cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sobie
        > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z informatyki,
        bo
        >
        > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTORIA 15
        > letni smarku!

każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają podstawy
        etyki, BAN i koniec
        • Gość: asd Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 20:14
          Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: asd napisał(a):
          >
          > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sobie
          > > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z informatyk
          > i,
          > bo
          > >
          > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTORIA 1
          > 5
          > > letni smarku!
          >
          > każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają podstawy
          > etyki, BAN i koniec

pb - 22 letni cieplaku z mozgiem 2 latka o jakim banie mowisz? bo na mnie zaden
          ban nie dziala i doskonale o tym kartoflarzu wiesz!
          • Gość: P.B Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 23:08
            Gość portalu: asd napisał(a):

> Gość portalu: P.B napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: asd napisał(a):
            > >
            > > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mogl sob
            > ie
            > > > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z infor
            > matyk
            > > i,
            > > bo
            > > >
            > > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA HISTO
            > RIA 1
            > > 5
            > > > letni smarku!
            > >
            > > każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają podstaw
            > y
            > > etyki, BAN i koniec
            >
            > pb - 22 letni cieplaku z mozgiem 2 latka o jakim banie mowisz? bo na mnie
            zaden
            >
            > ban nie dziala i doskonale o tym kartoflarzu wiesz!

ja wiem co na ciebie działa - terapia wszcząsowa
            • Gość: asd Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 00:03
              Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: asd napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: P.B napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: asd napisał(a):
              > > >
              > > > > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u, tam bedziesz mog
              > l sob
              > > ie
              > > > > powypisywac tego rodzaju glupoty! i synku troche podszkol sie z
              > infor
              > > matyk
              > > > i,
              > > > bo
              > > > >
              > > > > widac ze jestes kompletne zero. mozna rzecz: URZEKLA MNIE TWOJA
              > HISTO
              > > RIA 1
              > > > 5
              > > > > letni smarku!
              > > >
              > > > każdy ma prawo do wolności słowa, jednak jeżeli te słowa naruszają po
              > dstaw
              > > y
              > > > etyki, BAN i koniec
              > >
              > > pb - 22 letni cieplaku z mozgiem 2 latka o jakim banie mowisz? bo na mnie
              > zaden
              > >
              > > ban nie dziala i doskonale o tym kartoflarzu wiesz!
              >
              > ja wiem co na ciebie działa - terapia wszcząsowa

na ciebie pb dzialaja tylko odbyty mlodych, 14-15 letnich chlopcow!
      • Gość: PM Re: Admin - prosze zrob tu porzadek IP: debian1:* / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 17:16
        >
        > cenzorku, przenies sie w czasy cenzory i prl-u,

Wolność to nie kompletna anarchia. Mam prawo nie lubić kogoś kto zachowuje się
        w spoób niezgodny z moim poczuciem przyzwoitości.
        A o cenzurze i PRL-u najłatwiej wypowiadać się tym, którzy tego "tak naprawdę"
        nie zaznali :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka