stanmackowiak 20.04.06, 23:48 Tak, tak Konikiem na czołgi, bezsens... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timekiller Re: Weekend z ułanami 21.04.06, 10:16 Mam nadzieję, że na obchodach nie będzie pożal się Boże pierwszego ułana Poznania niejakiego Pana Frankiewicza. Wygląda w mundurze jak idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek końmi na czołgi ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:06 Ty się trochę historii poducz, bo najwyraźniej twoimi nauczycielami byli ideologiczni reżyserzy filmów pokazujących szarzę ułanów na czołgi która nigdy nie miała miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
joshka1 Re: Weekend z ułanami 21.04.06, 14:25 stanmackowiak napisał: > Tak, tak Konikiem na czołgi, bezsens... _______________________ Historia Polskich Ułanów jest godna najwyższych zaszczytów,a twoja ironia nie potrzebna.Szkoda,że tak to pojmujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
joshka1 Re: Weekend z ułanami 21.04.06, 14:57 Nie czytałam ostatnio gazet,ani nie śledziłam wiadomości TV...czy ten weekend z Ułanami,to jakaś impreza plenerowa? Odpowiedz Link Zgłoś