Dodaj do ulubionych

Szarża Kineapolis Poznań

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 19:25
Największy multipleks w Polsce Kinepolis Poznań podsumował pierwsze 3 miesiące
działalności. Od 6 lipca do końca września 2001 r. widzowie kupili 300 tys.
biletów zostawiając w kasach kina około 5,1 mln zł. Właściciel obiektu liczy,
iż do końca 2001 r. sprzeda co najmniej kolejne 300 tys. biletów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: Szarża Kineapolis Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 14:57
      Nie ma co Kinepolis zawojowalo Poznan.....piatki ,soboty i niedziele sale pelne
      • Gość: pyra Re: Szarża Kineapolis Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 16:14
        mnie podoba sie cos innego a mianowicie fakt, ze powstaja nowe kina - juz nie
        tylko multikino, kineopolis teraz imax i cos tam jeszcze - sprawi to
        podniesienie poziomu uslug chyba bez podnoszenia cen biletow, bo jak na razie
        niezbyt zanosi sie na jakiekolwiek praktyki oligopolistyczne ze stron kin
    • Gość: PiotrB Re: Szarża Kineapolis Poznań IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 16:47
      Kinepolis jest dla mnie za drogie, podobnie Multikino po 17-tej.
    • Gość: olo Re: Szarża Kineapolis Poznań IP: *.*.*.* 24.10.01, 16:56
      Gość portalu: P.B napisał(a):

> Największy multipleks w Polsce Kinepolis Poznań podsumował pierwsze 3 miesiące
      > działalności. Od 6 lipca do końca września 2001 r. widzowie kupili 300 tys.
      > biletów zostawiając w kasach kina około 5,1 mln zł. Właściciel obiektu liczy,
      > iż do końca 2001 r. sprzeda co najmniej kolejne 300 tys. biletów.

ile malych kin juz zbankrutowalo a ile jedzie na stratach dzieki temu
      hipermarketowi???
    • Gość: Anka Re: Szarża Kineapolis Poznań IP: *.icpnet.pl 24.10.01, 17:20
      No wlasnie, a ja za taka wszechkomercja nie przepadam. wole te male kina, choc
      w tych kolosach dzwiek i obraz sa faktycznie niezle, nie mowiac juz o komforcie
      siedzenia. ale uwazam, ze mogliby dac troche nizsze ceny, bo 16 (tyle jest
      teraz w kinepolis, nie?) to troche duzo, szczeg., ze tak samo jak w multi,
      smierdzi tam potwornie prazona kukurydza, ktorej nie cierpie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka