mih.po 27.04.06, 10:01 kolejny solidarny pOLAK z PISu wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3309667.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: obywatel dymkowski z 4 rp 27.04.06, 10:07 Idioci bywają na świecie. Niestety!! Facet jest typowym przykładem idioty-pieniacza. A takich pełno wokół każdej partii. A prokuratura?? cytuję człowieka nie zwiazanego z PiS, wręcz przeciwnie: "Profesor Marian Filar z Katedry Prawa Karnego UMK w Toruniu: - Prokuratura musi zbadać, czy ta satyra zawiera treści obraźliwe, np. wyzwiska, lub przedstawia osoby w sposób zohydzający. ..." Czyli jest doniesienie, prokuratura musi się zająć sprawą. Sądzę, że ją zwyczajnie umorzy. I taką mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: obywatel dymkowski z 4 rp 27.04.06, 10:10 ps. A po co prasa rozdmuchuje durny donos "chorego" człowieka z Wrocławia?? Wytłumacz mi, jaki interes mają media w rozdmuchiwaniu idiotyzmów?? Może gdyby prokuratura postawiła zarzuty, byłby temat. Temat głupoty prokuratury. Ale an tym etapie?? PO CO????? Żeby po raz kolejny obsmiać PIS?? Takie działanie medió jest równie, a nawet bardziej żałosne, niż donos tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: obywatel dymkowski z 4 rp 27.04.06, 10:07 A ja naiwnie myślałam, że ORMO już nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: obywatel dymkowski z 4 rp 27.04.06, 10:10 Dobrusiu!! Idioci są ponad czasowi i ponad ustrojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: obywatel dymkowski z 4 rp IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 10:43 faktycznie takich dymkowskich jest pelno. problem jest w tym, ze prokuratura jest nadgorliwa jesli chodzi o sciganie kaczek. przeszukiwac mieszkanie z powodu maila? jest wiec kilka milonow innych mieszkan do przeszukania! przypomne tylko, ze w grudniu zaraz po zaprzysiezeniu przeydenta 4 rp zamknieto za obraze glowy panstwa jakiegos bezdomnego, ktory na dworcu centralnym w w-wie zartowal sobie z kaczynskiego. jesli tak kaczor chce budowac swoj autorytet to zycze mu szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: obywatel dymkowski z 4 rp 27.04.06, 10:47 to Kaczor kogoś zamykał?? Czy może nadgorliwi prokuratorzy i sądy?? Ponoć najgorszymi fanatykami są neofici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: obywatel dymkowski z 4 rp IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 11:31 na miejscu kaczynskiego robilbym wszystko, zeby ukrocic takie "sabotaze" nadgorliwcow. ma specow od PR, ktorzy powinni mu wyjasnic ile na tym traci, minister sprawiedliwosci moglby przyjsc mu z odsiecza. ale poki co podaza tropem wassermanna scigajacego fachowcow-zamachowcow i emerytowane nauczycielki. amatroszczyzna u wladzy, im wiecej takiej nieudolnosci widze tym bardziej mnie irytuja, a przeciez teoretycznie jestem potencjalnym sympatykiem PIS. Odpowiedz Link Zgłoś