Dodaj do ulubionych

PAJO tzw. 16 stka

27.04.06, 12:16
Szukam przyszłych lokatorów budynku przy ulicy Zielarskiej za szeregowcami a
przed PGR-ami. Jest to 16 sto rodzinny dom - kamieniczka z wewnetrznym
dziedźińcem. Niedługo kończą, wprowadzka i nowe znajomości.
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiadka Re: PAJO tzw. 16 stka IP: 212.244.61.* 27.04.06, 14:17
      Na kiedy podali ci ostatnio termin odbioru bo mi że za dwa tygodnie
      • Gość: miłyktoś Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.06, 21:35
        niemożliwe, chłopaki na budowie mówili że jeszcze miesiąc posiedzą , pozostały
        im do wykończenia trzy mieszkania, muszą powstawiać drzwi wenętrzne itd. zatem
        termin odbioru przypuszczalnie najbliżej w czerwcu. Inna ekipa musi zrobić
        schody , a później elewacja i porządki. Możesz zdradzić które Twoje mieszkanko ,
        moje to E1, pozdrawiam
        • Gość: sąsiadka Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.06, 14:09
          B2. Wydaje mi się że się kiedyś spotkałyśmy na budowie.Te dwa tygodnie to chyba
          moje pobożne życzenie ale usłyszałam to od jednego z kierowników budowy.Jestem
          już zmęczona tym czekaniem.
          • Gość: miłyktoś Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.06, 08:22
            dzisiaj jadę na budowę sprawdzic jak daleko posuneli się z pracami.
    • Gość: miłyktoś Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.06, 15:15
      niestety prace trwają i trwać będą. Jakie nowości: skrzynki na gaz , drzwi
      wewnetrzne nikogo we wtorek nie było na placu budowy (a ja we wtorek musiałam
      pracować),w weekend wyremontowano przejazd kolejowy na Plewiska. Pozdrawiam
      • troll32 Re: PAJO tzw. 16 stka 24.08.06, 09:47
        Witam przyszłych sąsiadów, jestem mieszkańcem tego szeregowca z którym łączy
        się Wasza 16tka :)
        • Gość: edzia7-2 Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.06, 15:18
          witaj troll 32 jestem mieszkanką tuż obok,musieliśmy się juz nie raz widzieć
          (-:, kiedy sadzisz drzewka?
          • troll32 Re: PAJO tzw. 16 stka 24.08.06, 16:14
            Jak się PAJO stąd definitywnie zwinie a przedtem wszystko pokończy oczywiście;)
            Pozdrawiam sąsiadkę:)
            • troll32 Re: PAJO tzw. 16 stka 25.08.06, 14:59
              Obawiam się, że będziecie mieli spore kłopoty z dogrzaniem Waszych mieszkań w
              zimie. Mam na mysli te mieszkania, których boczne ściany (nie frontowe) zostały
              wykonane nie z YTONGU, lecz z twardej cegły silikatowej (SILKI). Widziałem
              budowę, i te ściany nie były ocieplane, a powinny. Chodzi mi szczególnie o
              mieszkania których boczną ścianę stanowi ten wjazd na podwórze (to chyba 2 lub
              4 mieszkania) oraz te u góry, które mają wnęki po wejściu po schodach. Te wnęki
              to jeszcze pół biedy - można je zabudować PCV lub nawet cegłą, ale te 2
              mieszkania na dole to będą miały mom zdaniem niezłe rachunki za gaz. Zwróćcie
              na to uwagę. Cegłę silikatową można rozpoznać przy wierceniu np. listew
              przypodłogowych - o wiele gorzej się "wiercą".
              • Gość: edzia7-2 Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.06, 13:31
                dziękuję za info,zobaczymy po zimie co kupiliśmy. Faktycznie mam już teraz
                troszkę zimnawo w domu ale ze mnie ciepłolubne sworzenie. A Ty Troll71 już długo
                mieszkasz pod tym adresem?
                • troll32 Re: PAJO tzw. 16 stka 28.08.06, 13:55
                  Ja jestem troll32. Nie wiem który adres masz na myśli, bo po porzednich postach
                  zrozumiałem że myslisz że ja mieszkam w pierwszym szeregu od Was, ja natomiast
                  napisałem w sąsiadującym szeregowcu a nie szeregu.
                  • Gość: edzia7-2 Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.06, 13:02
                    cześć, przepraszam pomyliłam się nazywając Cię Troll71, rzadko otwieram forum,
                    ostatnio duzo pracy, ale już niedługo za 48 godzin czeka mnie urlopik.
                    Niestamowite, jadę naładować akumulatory na cały rok, pozdrawiam,
                    p.s. zdradź w którym szeregowcu mieszkasz.
                    • troll32 Re: PAJO tzw. 16 stka 31.08.06, 14:34
                      Aaaa, tego to na forum nie mogę napisać, zbyt dużo tu napisałem prawd o
                      przekrętach PAJO, jeżeli mnie dobrze rozumiesz... :)
                      • Gość: edzia7-2 Re: PAJO tzw. 16 stka IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.06, 09:02
                        ok, masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka