Dodaj do ulubionych

Szkło na nowej bramie MTP

31.12.02, 10:21
Przejeżdżałem dziś rano obok wejścia na MTP i zatkało mnie. Pojawiły się
pierwsze szklane płyty wypełniające ramę bramy. Jednak, zgodnie z
zapowiedzią, ruszyli w tym roku ;-). Jak się wezmą to może skończą w tym
roku? Zostało parę godzin.
Hip hura Bogusław Z.
Obserwuj wątek
    • Gość: poranek Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 09:38
      na psoka urok
      juz nowy rok a do konca daleko
    • Gość: gers Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.visp.energis.pl 04.01.03, 16:08
      to niech sie q..a spiesza na wiosne postrzelam sobie z procy
    • Gość: Marvin Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.01.03, 21:11
      psok napisał:

> Przejeżdżałem dziś rano obok wejścia na MTP i zatkało mnie. Pojawiły się
      > pierwsze szklane płyty wypełniające ramę bramy. Jednak, zgodnie z
      > zapowiedzią, ruszyli w tym roku ;-). Jak się wezmą to może skończą w tym
      > roku? Zostało parę godzin.
      > Hip hura Bogusław Z.

No masz absolutną racje szkło się pojawiło:)))) Podobno ma tam być kawiarnia z
      widokiem na iglice i Poznański Manchatan(obecnie wolne tory) Tak przynajmnie
      mówił prezes MTP w telewizji WTK.
      • Gość: bula Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.icpnet.pl 06.01.03, 22:48
        Gość portalu: Marvin napisał(a):

> psok napisał:
        >
        > > Przejeżdżałem dziś rano obok wejścia na MTP i zatkało mnie. Pojawiły się
        > > pierwsze szklane płyty wypełniające ramę bramy. Jednak, zgodnie z
        > > zapowiedzią, ruszyli w tym roku ;-). Jak się wezmą to może skończą w tym
        > > roku? Zostało parę godzin.
        > > Hip hura Bogusław Z.
        >
        > No masz absolutną racje szkło się pojawiło:)))) Podobno ma tam być kawiarnia
        z
        >
        > widokiem na iglice i Poznański Manchatan(obecnie wolne tory) Tak przynajmnie
        > mówił prezes MTP w telewizji WTK.

Trochę to biednie teraz wygląda.
        Zaparowane szyby wyglądają jak brudne.
        Bleee.
    • Gość: P.B Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 23:49
      psok napisał:

> Przejeżdżałem dziś rano obok wejścia na MTP i zatkało mnie. Pojawiły się
      > pierwsze szklane płyty wypełniające ramę bramy. Jednak, zgodnie z
      > zapowiedzią, ruszyli w tym roku ;-). Jak się wezmą to może skończą w tym
      > roku? Zostało parę godzin.
      > Hip hura Bogusław Z.

Dzisiaj jechałem obok MTP i naprawdę ciekawie to wszystko się zapowiada.
      • Gość: re Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 13:26
        ciekawie to bedzie miala ta firma co bedzie myla te szyby
        • Gość: Marvin Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.01.03, 14:09
          Gość portalu: re napisał(a):

> ciekawie to bedzie miala ta firma co bedzie myla te szyby
          No pewnie, że ciekawie:)) Wiesz ile skasują za mycie ? hehehe złty interes.
          Kto wie może ktoś z rodziny Prezesa ma firme myjącą okna dlatego tak mocno ją
          przeszklili ahhahah
          • Gość: re Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.visp.energis.pl 08.01.03, 23:09
            widze ze czujesz klimaty w MTP
    • psok Re: Szkło na nowej bramie MTP 09.01.03, 10:22
      Bogusław Z. ostatnio się uaktywnił w mediach. Jakiś czas temu widziałem go w
      WTK, a wczoraj w TVP3.

Jeśli chodzi o bramę to zamierzają ją skończyć (tzn. szkło i oświetlenie
      wewnątrz) do targów BUDMA czyli do 21 stycznia. Biorąc jednak pod uwagę
      dotychczasowe wywiązywanie się z terminów, podchodzę do planu ostrożnie.

Poza tym Bogusław Z. stwieedził, że jak już skończą tę bramę, to na razie
      będzie to ostatnia inwestycja (przynajmniej w tym roku). Teraz zajmą się
      marketingiem i PR.

No to Szcześć Boże.
      • Gość: poznaniak Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:09
        gwiazdą to on nie zostanie szczególnie z tą grzywką i tymi ślepkami
      • Gość: Piotr mp Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.visp.energis.pl 09.01.03, 21:45
        psok napisał:

> Bogusław Z. ostatnio się uaktywnił w mediach. Jakiś czas temu widziałem go w
        > WTK, a wczoraj w TVP3.
        >
        > Jeśli chodzi o bramę to zamierzają ją skończyć (tzn. szkło i oświetlenie
        > wewnątrz) do targów BUDMA czyli do 21 stycznia. Biorąc jednak pod uwagę
        > dotychczasowe wywiązywanie się z terminów, podchodzę do planu ostrożnie.
        >
        > Poza tym Bogusław Z. stwieedził, że jak już skończą tę bramę, to na razie
        > będzie to ostatnia inwestycja (przynajmniej w tym roku). Teraz zajmą się
        > marketingiem i PR.
        >
        > No to Szcześć Boże.
        i wieczny odpoczynek
        • Gość: re Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 13:30
          wczoraj poruszony obserwacjami psoka pojechalem zobaczyc toto
          teraz dopiero widac jakie to bedzie szpetne a o przestrzeni przy wejsciu
          uwienczonej widokiem iglicy nie ma co marzyc
          kto sie na takie paskudztwo zgodzil ?
          • Gość: pozman Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.visp.energis.pl 04.02.03, 22:45
            jak to kto ?
            jego koles Grobelny + Budimex + firma myjaca szyby hehhehe
            • Gość: mm Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.epsa.pl 05.02.03, 08:11
              co za brednie!, oczywiście ten pawilon wcale nie jest zły, a przynajmniej
              zakrył to szpiczaste rusztowanie - powinnni to rozebrać bo to żaden symbol, a
              jeżeli chodzi o prezesowanie MTP to też nie jest takie złe skoro wreszcie
              widać ożywienie chociaż na Budmie, przecież to nie jego wina że w tym kraju
              jest taki syf, bankructwo i bezrobocie!
              • Gość: re Re: Szkło na nowej bramie MTP IP: *.visp.energis.pl 05.02.03, 21:15
                z daleka widac nieznajomosc tematu lub du.....wlazenie
                srednio bystry obserwator powie jaka byla Budma (o ile mniejsza od poprzednich -
                przede wszystkim mniejsza o wystawcow zrazonych postawa pewnego bufona)
                wyniki MTP takie jak sytuacja w kraju ?
                niestety nie - są znacznie gorsze
                a sama budowa pochlonela srodki ktore mogly zostac wydane w rozsadny sposob na
                remont rozpadajacych sie pawilonow - vide zabytkowy pawilon nr 7 - pomiedzy
                nowa 5 i nowa 8 (naroznik z wiezyczka od Bałtyku)
                co dalej ?
                normalnie jak w tym kraju bywa - reorganizacje, zmiany, zwolnienia, klapa,
                szukanie inwestora z zagranicy albo swojskie rozdrapanie wszystkiego co da sie
                ukrasc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka