Dodaj do ulubionych

wspólpraca partnerska

11.05.06, 18:16
Ja ma takie pytanie: czy ktoś wie na czym polega współpraca Poznania z jego miastami partnerskimi(Hanower, Rennes, Nottinghamshire, Nablus, Shenzhen, Assen, Brno, Charków, Jyväskylä, Toledo, Pozuelo de Alarcon) i jakie są jej ostanie efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: pamiec Re: wspólpraca partnerska IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 18:19
      polega na tym, ze super prezydent ryszard i super wiceprezydent frankiewicz z
      szabelka, moga tam jezdzic a nam opowiadac, jaka zrobili z poznania europe...
    • alex_koz Re: wspólpraca partnerska 11.05.06, 20:16
      hehe, dobre pytanie! jezeli chodzi o Rennes to jedyny plus to intensywne
      kontakty poznanskich ogolniakow z ogolniakami w Rennes, i mozna na wymiane
      pojechac na 2 tygodnie i jest fajnie:)
      • arkipoznan Re: wspólpraca partnerska 12.05.06, 15:47
        www.city.poznan.pl/mim/strony/publikacje/pages.html?co=list&id=19&ch=20&instance=1017&lang=pl
        na tej stronie jest podane tochę więcej niz wymiana szkolna...ale mimo to nie wiem jakie są ostatnie(i kiedy?) efekty tej współpracy...
        • Gość: Hala Re: wspólpraca partnerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:07
          Mój syn jedzie na wymianę młodzieży do Francji,może poradzicie jakie pamiątki
          możnazawieśc z Polski które Francuzom sprawią przyjemnośc?
          • Gość: Maciuś Re: wspólpraca partnerska IP: *.icpnet.pl 13.05.06, 16:19
            Proponuje poszukać jakiś akcesoriów kibica (LECH POZNAN lub EURO 2012)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka