Gość: mea_ IP: 81.15.164.* 24.01.03, 22:56 Dzis odblyl sie koncert Tori Amos. Niestety, nie dane mi bylo go zobaczyc... Prosilabym bardzo o wszelkie informacje na temat tegoz koncertu. Z gory dziekuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gumiak Re: Koncert Tori Amos IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 23:21 No wlasnie prosze o szczegolowe Info?? Jesli ktos byl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupelo Re: Koncert Tori Amos IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:09 To byl najpiekniejszy, najmagiczniejszy koncert, na jakim do tej pory bylam. Pp prostu czysta biala magia. Nawet nasze fatalne miejsca (z boku sceny) nie zepsuly nam tego wieczoru. Spiewala 2,5 godziny, dwa razy bisowala. Mie najbardziej wzruszyla pieknie zaspiewana przy akompaniamencie tylko fortepianu (zespol wtedy zszedl na trzy piosenki) "China". Totalny odlot. Niesamowita artystka. Widzialam, ze wszyscy byli tak zaczarowani, jak ja, a nawet jeszcze bardziej, widzialam dwoch chlopakow z dredami, ktorzy przez cale 2,5 godziny "gibali" sie w te i we w te w rytm piosenek. A nafajniej bylo, jak grala na raz na fortepianie jedna reka, a na organach druga. Zalujcie, ze nie byliscie, ale, jak powiedzial przez samym koncertem Piotr Kaczkowski z Trojki, Tori nie przyjechala tu po raz ostatni. Obiecala, ze znow przyjedzie na koncert! Ja juz czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea_ Re: Koncert Tori Amos IP: 81.15.164.* 26.01.03, 15:39 tupelo, nie wyobrazalam sobie, ze bedzie inaczej niz magicznie... Teraz zostaje mi tylko czekac na nastepny koncert.... Odpowiedz Link Zgłoś
tuja25 Re: Koncert Tori Amos 26.01.03, 20:25 Witam:)) Z wielką przyjemnością czytam, że nie tylko ja jestem oczarowana tym, co działo się w piątek w Arenie! Tori jest absolutnie fenomenalna. Idąc na koncert znałam ją z płyt, nie słyszałam nigdy na żywo...to co było moim udziałem, przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Wiedziałam, że ta kobieta śpiewa i gra po prostu znakomicie, ale nie jestem w stanie opisać tego, co usłyszałam. A "China" w wersji koncertowej niosła ze sobą taki ładunek emocji, że teraz słuchając płyty odczuwam niedosyt. Dla mnie zawsze miarą artysty były koncerty na żywo, ale po raz pierwszy zdarzyło się tak, ze koncert był pełniejszy i dużo lepszy niż płyta. Pozdrawiam gorąco <już niecierpliwie czekam na kolejny taki koncert:)> P.S.1 Dźwiękowcy wreszcie byli profesjonalni, a nie z łapanki, co podczas koncertów w Arenie czasem się zdarzało;) P.S.2 Zgłaszam oficjalny wniosek przeciwko rozdawaniu biletów na takie koncerty! Za mną siedziała jakaś parka, której nie podejrzewam o to, ze specjalnie sie na Tori wybrała. Najpierw streścili sąsiadowi koncert ICH TROJE i Stachursky'ego<sic!!!>, a w czasie gdy Tori śpiewała, zawzięcie omawiali jakąś, jak sądzę niezwykle dla nich pasjonującą, kwestię... tuja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea_ Re: Koncert Tori Amos IP: 81.15.164.* 26.01.03, 23:20 tuja25 napisała: > P.S.2 Zgłaszam oficjalny wniosek przeciwko rozdawaniu biletów na takie > koncerty! Za mną siedziała jakaś parka, której nie podejrzewam o to, ze > specjalnie sie na Tori wybrała. Najpierw streścili sąsiadowi koncert ICH TROJE > i Stachursky'ego<sic!!!>, a w czasie gdy Tori śpiewała, zawzięcie omawial > i > jakąś, jak sądzę niezwykle dla nich pasjonującą, kwestię... > tuja:)) tuja, za informacje dziekuje a i do protestu sie przylaczam... Wyjazd na ten koncert byl moim marzeniem od dawna, niestety zycie plata nam rozne figle.... Parce powiedzialabym chetnie kilka rzeczy, bynajmniej nie o Ich Troje... pasjonujacych tez nie Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś