a.matuszewska 07.07.06, 11:17 Czy któraś z Was miała już z nią wcześniej doczynienia? Jeśli ją znacie proszę o opinię. Dzieki, miłego dnia wszystkim obecnym i przyszłym mamom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariaw2 Re: dr M. Dembińska - Polna 07.07.06, 15:50 Witam! Jestem w 39t.c. i całaą ciażę prowadzi mi dr Dembińska. Jestem z niej bardzo zadowolona. Jest ciepła i odpowiada na każde pytanie. Osobiscie polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.matuszewska Re: dr M. Dembińska - Polna 07.07.06, 18:30 dzięki, ja jestem w 29t. i do tej pory nie mogłam znaleźć żadnej opnini na jej temat, moją ciążę również prowadzi od początku i również jestem z niej zadowolona. Trochę mnie uspokoiłaś. Do tej pory nikt o niej nic nie pisał. Chodzisz do niej prywatnie, czy na nfz? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaw2 Re: dr M. Dembińska - Polna 24.07.06, 12:57 Przepraszam że tak długo nie odpowiadałam ale wiele się działo. 11 lipca urodził się mój synek. Akurat trafiłam na dyżur do dr Dembińskiej. Bardzo bardzo nam pomogła. Napewno w następnej ciaży też będę pod jej opieką. Polecam ją wszystkim. Wcześniej chodziłam do niej na nfz a w ciąży prywatnie bo tak mi bardziej pasowało. Pozdrawiam i życzę dobrego porodu i dzieciątka tak wspaniałego jak mój Aluś. Odpowiedz Link Zgłoś
a.matuszewska Re: dr M. Dembińska - Polna 25.07.06, 09:34 Gratulacje!!!, Ciesze się, że jesteście zdrowi. Wczoraj byłam na oddziale porodowym i trochę mnie to wszytsko przeraziło. Brałaś zzo? Myslisz, że jak zadz\wonie do szpitala podadzą mi godziny, w których ma dyżur dr Dermbińska? Jeszcze raz serdeczne grastulacje i wszystkie dobrego. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś