Dodaj do ulubionych

LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ???

11.07.06, 14:47
LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? NIE ROZUMIEM WAS ??? NAPISZCIE CO
CHCECIE ALE PISZCIE !!!
Obserwuj wątek
    • whitenyga Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 11.07.06, 14:53
      nic nie jest ............... po prostu ludzie wyborczej nie czytają !!!
    • kasinka2 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 11.07.06, 15:01
      piszemy przecież............................
      • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 13:55
        no jest juz lepiej :PP
        aczkolwiek przez te usunięte posty duzo stracilismy
        • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 19:20
          Danl, a kto z Twoich znajomych wie o istnieniu tego forum?
          • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 19:25
            wihitenyga :)
            • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 19:49
              danl16 napisał:

> wihitenyga :)

Kto jeszcze?
              • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 19:50
                eeee........
                ..................nikt ??
                • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 19:53
                  No to co tak cienko?
                  Jak na Salonie mam nawet ludzi z rodziny :)
                  • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 19:56
                    nom spróbuje kilku
                    kumpli namówic :PP
                    • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:04
                      danl16 napisał:

> nom spróbuje kilku
                      > kumpli namówic :PP

Koleżanki też możesz.
                      • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:09
                        dziewczynie nie powiem bo jeszcze na serio będzie tu patrzyła co pisze
                        (ja) :PP
                        • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:22
                          danl16 napisał:

> dziewczynie nie powiem bo jeszcze na serio będzie tu patrzyła co pisze
                          > (ja) :PP

Czy jak się w Koninie ma dziewczynę to już nie można mieć koleżanek?
                          • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:29
                            nie no oczywiscie tylko teraz pisałem o dziewczynie :PP
                            kumpele są i ede mial jescze duzo nowych bo za 6 dni ide do 1 klasy liceum !
                            • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:35
                              Cała klasa na forum, to jest myśl :P
                              • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:38
                                no nie..........
                                tylko obawiam sie ze spora czesc nie ma neta
                                • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 20:40
                                  Tego jeszcze nie wiesz.
                                  • danl16 Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 21:10
                                    jeszcze nie wiem ale juz niedługo...........
                                    ja juz ide
                                    starczy na dzis
                                    nara
                                    • sloggi Re: LUDZIE PISZCIE NA TYM FORUM !!! CO JEST ??? 28.08.06, 21:15
                                      Wracam sa S@lon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka