off_nick 31.12.11, 22:53 Profesor Ekonomii - Małgorzata Kidawa - Błońska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Hit Internetu;) 31.12.11, 23:26 Daj spokój, już raz to wklejałaś pod innym nickiem. Tylko co w tym jest niezwykłego ? Przyłapała ignorantana bredniach. I dlatego hit ? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Hit Internetu;) 31.12.11, 23:44 wikul napisał: Kłamiesz, mam jeden nick. Swoją drogą cwana gapa: Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Hit Internetu;) 31.12.11, 23:54 off_nick napisała: > wikul napisał: > > Kłamiesz, mam jeden nick. > Swoją drogą cwana gapa: > > Tekst linka > > > T > ekst linka Na czym polega ta cwaność ? Że jest bogatsza od ciebie ? Oczywiście tu jest własciwa postawa obywatelska . www.se.pl/wydarzenia/kraj/jarosaw-kaczynski-nie-ma-nic-oprocz-dugow_215170.html Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Ciekawe co na to Borsuk 02.01.12, 21:11 Ktory tak glosno i ochoczo oznajmia wszem i wobec ze PO to liberalowie a PiS to socjalisc. Ogladajac Kidawe i Wiplera to wyglada jakos odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Hit Internetu;) 02.01.12, 21:16 złodzieje jebane ku... krzychh833 44 min. temu ========= Rzeczywiście hit a nawet hicior. Odpowiedz Link Zgłoś