leitgeber 13.07.06, 19:31 Droga z Gostynia przez Śrem do Bnina-Kórnika to nie jest droga krajowa nr 11. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miodek usłyszelismy tylko hałas IP: 195.20.110.* 13.07.06, 23:13 "usłyszeliśmy tylko hałas" - a coś innego mozna jeszcze usłyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszny Re: usłyszelismy tylko hałas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 00:31 Tak, np. za Bugiem mówiło się "słychać" w znaczeniu "pachnieć czymś":) Może w Bninie jacyś przesiedleńcy stamtąd mieszkają i oprócz hałasu mogli ewentualnie "słyszeć" dym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Sześć osób rannych w wypadku w Bninie IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 14.07.06, 04:01 "Skutki wypadku były niewielkie, ale wraki obu pojazdów były w kiepskim stanie" - wrak wg Kopalinskiego to: "rozbity, zniszczony, nie nadający się do naprawy statek (również wehikuł, mechanizm); ruina człowieka" jesli skutki niewielkie to skad wraki ? a jesli wraki to skutki powazne - i jesli wrak to wiadomo ze nie jest w dobrym stanie ... oj oj oj jak mowie mojej rocznej corce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemot Radary!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:55 policja powinna na całym odcinku trasy przez Bnin ustawiić albo radary albo garby!!!!To co się dzieje na tych ulicach to jedno wielkie nieporozumienie! Przekraczanie 50?tam nikt nie jeździ 50-tką!Tiry walą ile wejdzie , 70-80-90 to norma! Czas najwyższy zrobić z tym porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradaR Re: Radary!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:23 czas, czas! tak, tak! Odpowiedz Link Zgłoś
lukimat Re: Sześć osób rannych w wypadku w Bninie 15.07.06, 10:49 Ja mam takie pytanie. Jak już ktoś tam jest, to robi tylko jedno beznadziejne zdjęcie?? Chyba to nie jest duży problem w XXI wieku zrobić kilka ujęć i zamieścić je na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś